[Tis]

Nu är jag halvblind. Jag hittade en  riktigt uråldrig förpackning  frans- och brynfärg, med säkert 10 år på nacken (eller snarare locket) och jävlar vad den sved.
Öuff.
Jag tänkte på något tidigare; undrar hur mycket läppglans man har svalt genom sin livstid. Vill man veta? Jag menar om man som jag är beroende av klibbiga kemikalier på läpparna och ständigt bättrar på, då borde det ju bli en hel del som söker sig inåt kroppen. Kan vara allt annat än nyttigt.
Imorgon blev jag ledig och då ska jag ta tag i någon form av träning och kanske slå till på stort och sola lite alternativt peela bort ALL befintlig färg och go for the pale corpse-look. Men fy vilket ytligt inlägg detta blev då. Bäst jag kastar mig i sängen och läser en djup bok som bestraffning.


[Måndag]

Söndagsångesten igår är inte att leka med. Men det är skönt att äntligen börja på ny vecka. Lite ny-start-feelings sådär. Som vanligt fyllt av löften om ett hälsosammare liv... eller åtminstonde vecka. Så nu har jag städat bort helgen med damsugaren samt paniktvättat samt överkonsumerat grönt té, allt för att känna mig ren invärtes och utvärtes. Haha. Ja. Vad gör man inte?


[Lördah]

Nu peppas det för fulla glas. Bästa Sliten kommer hit också, det ska bli kuuul,. Jag har varit ledig och haft en allmänt relaxed bakisdag, bitvis i solen, bitvis på stan och bitvis med diverse intag av ätbara godsaker. Men jag gjorde ju tydligen armhävningar under gårdagens efterfest så där hämtade ju hem lite aktivitet :)
Men aa, det var väl allt.

ha en bra lördagskväll!

[Tors]

Uuh, jag är varm. Jag avskyr att jobba när jag är varm. Jag blir så lättirriterad då.
Strax ska jag ha en brudutprovning och fler sådana blir det framöver. Man ska ju tydligen gifta sig under sommarhalvåret. Jag tror att OM jag gifter mig så ska det vara ett vackert isbröllop och äga rum under vintern. Jag har en teori där man faktiskt är snyggare på vintern. jag vill inte vara svettig, svullen och pluffsig i ett tiotonlager med tyg på ett foto som folk ska syna i all framtid...

Nu agerar jag spanare på ett par som lurat av oss varor till ett värde av tre tuss. Dom försökte på min kollega tidigare i veckan men lyckades inte få med sig något då. Fasen vad sur jag blir när man ger  nära en timme av sin tid och kunskap på en väldigt intresserad och imponerad kvinna som tillslut vill shoppa en del. Och då känner man ju att man har lyckats, inte bara försäljningsmässigt utan att man även har fått en till själ inspirerad. Men så kommer hennes karlfan (ursäkata) och vill få det fakturerat på sitt företag som tillsist inte existerar får vi till oss. Så nu ska jag kolla upp regnummret. Fortsättning följer....

[idag vill jag vara.... HON]

Kändisinspiration: Mischa. Mycket lager och krafs krafs och gärna i färg. Ja... men detta köper jag.


[ons]

Tanternas afton ikväll. Nejvars, vissa var faktiskt i min ålder också. Vi har haft en aktivitetskväll/föreläsning för ett gäng damer. Gick smärtfritt men det kändes att det var ett tag sedan man stod och pratade inför en grupp. Men det är rätt kul. Det var ju i det närmaste det värsta man visste under skoltiden. Att det kan slå om så, från typ döden till riktigt intressant och utvecklande. Men man ser ju på saker på ett annat sätt ju äldre man blir. Rätt häftig känsla det också. Fan vad häftigt det är att åldras. (Kom igen, jag försöker ju peppa)
Annars inte mycket nytt. Vill ha helg. Men det är aldrig något nytt, inte för någon tror jag. Jo jag är fly förbannad på något lurigt spelföretag som det senaste halvåret har tagit 120 kr för en speltjänst till mobilen som jag varken visste jag hade eller aldrig någonsin skulle få för mig att skaffa. Skit. Men otroligt dumt av mig att inte kolla fakturan förrns nu... Man lär så länge man lever! Se, nu är jag så där vis igen :)


[Tisdag]

Hur går det min min harmoniska vecka då? Ja, den är väl inte överdrivet avvikande från tidigare, men jag mår bra iallafall :)
Dagens själsliga boost får tilldelas dushen. Om man verkligen tänker igenom hela processen från början till slut med tillhörande shamponeringar och avslutande insmorning så tillför det mer än att bara rafsa sig klar så snabbt som möjligt. Jag gillar vatten. Porlande, rinnande eller stillastående. Jag kanske var en fisk i mitt tidigare liv. ne uuh, vad äckligt.

[]

När man nu har ledigt så orkar man inte göra någonting men när man väl jobbar eller har fullspeckat schema så tänker man på allt man skulle få gjort eller allt roligt man kunde ha bara man är ledig. Öh. Jag ska nu försöka tänka ut fem saker som jag banne mig ska komma till skott att göra den här veckan.
hm... svår nöt. Det enda jag vill är ju träna, äta, sova och spana runt på nätet. Men det hör ju till vardagen.
Färga håret kanske? fyra punkter kvar....  oo det är sövande som att räkna får må ni tro! Snart mycket snart måste jag sova.


[Söndag bläää]

Helgen (läs livet) bara flyger iväg. Redan måndag om ett par timmar och nedräkning till nästa helg. Söndagsångest? Jag? Nej, det vore väl en första gång.
I fredags hade vi en get-together och utgång med tjejerna och hemkomna Anna, och igår hamnade jag ensam i en sådan sammanstrålning av manlig sort. Konstig kväll, minst sagt! Avslutades tillsist på palace, en klubb jag sällan nyttjar. Men emellanåt så..
Varför ska man alltid vara så otroligt jävla snäll? Det slår ju bara tillbaka negativt ändå. Är det värt att börja bete sig mer egoistiskt och sätta sig själv och egna behov först först FÖRST? Aha, det är tydligen det enda sättet att komma någonvart. Usch och depp. Nej, den här veckan ska jag ha en riktig själslig och harmonisk vecka. Passar bra då jag inte har ett futtigt öre att spendera på vare sig nöjen eller onödiga materiella terapiköp. Joo nu vet jag vad jag behöver göra, Chris är det dags för en refill snart?

Godkväll!

[Bikt]

Herregud. Jag kollade nyss igenom kommentarerna på Stina-Lee's biktinlägg och man blir ju mörkrädd hur många det är som mår dåligt. Är det så med oss tjejer ; antingen önskar vi inget hellre här i världen än att vi var smala och snygga eller så går vi runt och är olyckligt kära till förbannelse? Oftast det ena som resultat av det andra. usch vad mycket hemskheter det finns i huvudet på många leende och tillsynes lyckliga människor. Det borde stå en samtalsterapeut i varje ica-butik eller vid varje parkeringsautomat. Fanns det tillgängligt så vågar jag påstå att fler skulle ge det en chans.

Just nu


[Torsdag]

Idag blev jag väckt av min kära ringsignal (Time for reklamfilm imorgon igen), slår på nyheterna och mycket riktigt krashade studera.nu igårkväll när jag skulle skicka in min ansökan. Jag tog det som ett tecken igår att, nehe fine! -det är inte meningen att jag ska göra något karriärbyte. Men de hade tydligen skjutit upp dead-line till kl 12 idag. Så nu är det klart och ställning är tagen. Förstahandsvalet blev  Medie- och kommunikationsvetarprogrammet - PR, opinionsbildning & omvärld i Göteborg. Jag fick ingen aha-upplevelse under mitt letande men det lät bra. ja... jag säger då det.[15 april]

Snart, mycket snart ska jag komma fram till någon vettig utbildning att söka.

Tillsvidare bjuder jag på några snygga bilder från imorse när cicci och jag övade upp våra fotbolls-skills... Hrm... Det va ju inte lite länge sedan jag spelade. Men en och annan trixarkungen har ju ägt rum där i grannskapet. Ja jösses vilka minnen. Förstå vad aktiv man var på den tiden det begav sig (låter som en riktigt haggig tant) med brännboll och andra fysiskt krävande lekar. Hopprep ska ju vara en väldigt givande träningsform som tydligen många utövar på luncher o dyl. Men det vore inte så lämpligt att langa fram repet mitt i våran lilla butik. Då skulle det se ut som andra världskriget med krossade glasflaskor på golven och glitter och puder längsmed väggarna.

                     

[Sofis mode]

Press Sofis Mode 15/4 09. Passar på att göra reklam för våra produkter nu när jag ska försöka aktivera min verksamma arbetstid! Enjoy och framförallt köp!2 "Precision eyeliner", 265 kronor, Face Stockholm.
Lätthanterlig eyelinerpenna vars penselstrån har perfekt avvägd fasthet och fixar både tunna linjer och vingar i ögonvrån. Snygg blank svärta som sitter som berget hela dagen, men som ändå lätt tvättas bort vid sänggåendet.....

Persikofärgat rouge som appliceras på främre delen av kinden, "Blush on Peace", 159 kronor, Face Stockholm.

[An(other)nanD]

Jag hade helt glömt bort att vi fick en förlängning på helgen genom annandagen. Kulijul! Jag har i vart fall haft en bra påsk med fest och skoj varvat med en välbehövlig påskrehab hos mamma och pappa. Riktigt härligt att träffa Liza och hennes snygga syskon i Lördags, synd bara att vi alltid lyckas komma bort från varandra i dimman. Haha, vi i ett nötskal.
Idag har jag för första gången på kanske 2 år gett mig ut och sprungit i spåret. Oh my vad tungt. Men jag är ändå mäkta impad av att jag överhuvudtaget tog mig runt. Frågan är nu bara hur länge det dröjer till nästa gång. 2 år till? Då är jag ju pinsam. Är jag värd att unna mig choklad nu? Hoppas!


[Piip]

Vad ledsen jag blir. Bara för att det är värme ute i solskenet så betyder väl inte det att alla inte fryser. Jag skulle ta en varm och go dusch nyss och vad upptäcker jag? Det går banne mig inte att brassa på varmvatten. Kroppstempererade duschar är det värsta jag vet, hur ska jag liksom kunna raka benen med gåshud? *Harkel harkel I-landsproblemen....
Jaa nu fick ialla fall Chryllis sluta jobba så det blir en liten tur i solen. Jag har varit innomhus hela dagen och städat och tvättat. Knepigt val när det är så fint väder. Äh, det blir ju en liten och lagom dos luft nu!
Vi får se vad kvällen bjuder på. Vad spontan man kan vara på ett helt annat sätt nu på våren, känner ni inte med så? Inte samma projekt att ta sig någonstan.

Puss och hej

[Thohrhshdhahgh]

Hej!
Skärtorsdag och inte en endaste påskiskärring. Förutom jag själv då. Känner mig allmänt förkyldsvullen i ansiktet och smink finns där gott om också. Idag uteblev solen på förmiddagen och därmed reklamfilminspelningen. Så dagen blev lååång och relativt händelselös. Men sedan träffade jag på den långväga hemkomna Liza på stan och åkte med henne hem till mamma och pappa. Ska bli riktigt kul att träffas på lördag med tillhörande litervis av vin :)
Imorgon ska jag försöka pallra mig upp tidigt för att bege mig in till stan igen,  jag har nämnligen klokt nog bokat tvättstuga på min lediga dag. Ööh. Eller så skiter jag i den och köper nya kläder istället! Jaaaaa mycket roligare och bättre.
Gud vad jag är trött, men jag är inte van att stiga upp med tuppen kl 7 vilket jag gjort de tre senaste dagarna. Ok, kan jag sluta skriva om dessa onödigt vardagliga ting nu.

Ha en bra kväll och en trevlig påsk om min blogginspiration sinar nu i helgen!

[]2

Enhörningar och sjöjungfruar. DET är intressant. Om jag någon gång får äckligt mycket pengar och tid att göra vad jag vill så ska jag resa runt söka efter dessa fenomen. Jag menar någonstans måste man ju ha skymtat något, var kommer annars gestalterna ifrån? Fast det värsta är den möjliga besvikelsen då man istället råkar på en skitig, folkskygg häst med en ful broskknöl i huvudet och en människa med sammanväxta ben, platta fötter och simhud mellan tårna. Är det vidare fräscht då? Dom är nog fagrast i fantasin i mitt huvud!

Hm, på tal om fötter, jag tappade ett glas kallt! vatten rakt ner i min sko imorse på jobbet och tror ni inte att jag har gått och hackat tänder hela dagen eller? Det fina varma  vädret till trots. Nu lär jag catcha en cold också. Typiskt.
[]

Lördagskvällens utveckling i bilder á la Tove och Linnéa; Städad pose, party-pose och go crazy-pose[Tisdag]

Hej. Äntligen mer jobb, peppar peppar. (letar frenetiskt efter något i trä) Och idag var det time för ännu en reklamfilm och troligen en till styling på torsdag. Måste köpa på mig massa hårprodukter då jag förväntas ta mig an även hår på skådisarna.
Det känns på något vis betryggande nu med vår och allt. Jag fick en olustig obehagkänsla för bara någon vecka sedan, men man vänjer sig så snabbt. Vilken anpassningsbar individ man är egentligen. Skulle likväl kunna leva i ett primitivt samhälle med föda för dagen som den enda strävan i livet. Vad skönt det vore. "Pengar och pengar, jag önskar att det inte fanns några pengar" som Teddy eller Freddy i Saltkråkan utbrister när det krisar. Nej, framförallt inte när man får restskatt på 2400 kr. Jippi.[Neeej]


Ok.
Somvanligt tog jag rutten hem till mamma och pappa såhär en söndag. Det har blivit en återkommande rutin. Och jag gillar rutiner, det gör jag. Även om förändringar alltid är trevligt så vill man gärna göra som man alltid har gjort för trygghetens skull. Det är klart att det är bekvämt att slippa ifrågasätta läget och ta ställning till något nytt. Men jag ska jobba för ett liv som inte baseras på rutiner. Är det möjligt tro? Det kanske slutar med att jag virrar omkring någonstans på gatorna, livrädd för att gå samma väg hem som gårdagen. Jag lovar att jag skulle kunna bli sjukligt fanatisk... men lova att ge mig ett leende då och då där jag hopplöst famlar runt på stan iförd några hemska kläder och ny hårfärg varje dag! :)


[Fredag]

Nu ligger jag halvdöd med Troja i bakgrunden. På en fråga: Vad är grejen med Brad Pitt? Hans utseende har aldrig tilltalat mig det minsta. Men jag antar att antingen är man en Pittälskare eller icke. Oj, hur lät det? Jag kanske återgår till de resterande minutrerna av Låt den rätte komma in istället. Uuh jag tittade på halva förut men var tvungen att pausa för allt blod och äckligt tydliga effektljud. Den är bra men inte under bakisförhållanden. Idag har jag ändå varit effektiv med träning och jobb, det är först på kvällen det slår tillbaka. Blev lite sugen på att hänga med ut idag med men. Nej, hold the horses, någon måtta på dumheterna. Jag har en dags arbete kvar, imorgon med avslutande kurs för 4 pers, vilket kan vara i upp till säkert 3 timmar och då gäller det att vara på alerten!

Snart är det påsk. Och vad gillar jag med den. JO, choklad såklart, lediga helgdagar och uppenbarelsen av söta små utklädda påskkärringar. Om OM någon vill ge mig ett påskägg, fyll det då med beautystuff.


[Reklamfilminspelning]

Lite bilder från gårdagens inspelning. Bägge modellerna var supersnygga; en Lucy Liu look-alike och en Blake Lively-kopia.Vi höll till i en grym scenmiljö; gamla nerbrända industrilokaler med rökmaskin och lite behind photo shootkänsla. Idag ringde den projektansvariga och var riktigt nöjd över stylingen. Alltid så underbart skönt med den feedback'en.

 

 


[Tooorsdag]

Så Dundertåget ikväll. Uppladdning i min säg med det alltid så trogna vinet samt dator och snacks. En äkta förfest när den är som bäst med andra ord. Vi ska strax bege oss till anhalt nr 2 innan utgång. Får se vart det kan bli.

Ha en bra kväll!
[Ooonsdag]

Hoppas att många känner glädje nu då när den efterlängtade vårsolen steker på våra likbleka kinder. Jag är som sagt inte skapad för temperaturförändringar. Jag har ju precis lärt mig leva med kylan och nu ska man instället sadla om för att undvika att svettas. Ok, kanske inte fullt så illa än (tänk bara högsommarhettan!?). Jag tycker bäst om solen när man är ledig och verkligen utnyttjar den till fullo. Inte när man stressar runt på stan eller ska ta sig från A till B ofast med tidsbrist. Tänk picknick i en park eller en höjd med snygg utsikt.
Imorgon är det dags för reklamfilm igen. Ska bli riktigt roligt. Vet som vanligt inte för vad eller vad tanken är men jag tror att jag har packat make up-väskan med bra variation av färger och redskap. Sen på kvällen är det dags för några glas vin och massa intressanta livsfrågor kan jag tänka mig. förhoppningsvis tar vi tag i saken och bokar en resa någonstans vilken ska gå av stapel om någon månad... Väl -behövt/förtjänt/digt kul!

Hoppas ni mår bra!

 <hjälp Hjälp HJÄLP

RSS 2.0