[torsdag]

Förberedelser för kvällen:

Inta ett parti cashewnötter och kaffe - check

Vara sugen på mer - pågående

Duscha - check

panik över val av kläder - pågående

Inta kvällens första glas vin - längtar

Ha åsikter om Anna Skipper, utseendemässigt och hennes kunskap - pågående

[OM, bara OM]

OM jag skulle klä mig i en halloweenoutfit så skulle jag vara madonna. För hon är spoooooky!


[tisdag -sold out?]

Jag kunde ha haft en sådan dära sova länge-göra mig iordning sakta, sakta-börja jobba senare-dag om min inbokade kurstrio hade avbokat  sin tid så snart de insett att de inte skulle kunna komma. Det är klart att saker händer och man får förhinder men det är alltid lika snopet när man står där och väntar... och väntar.
Innan träningen var det tänkt att köpa biljetter till Markus Krunegård på tors men till vår besvikelse var det stängt. Åh. Bara det inte blir slutsålt!? kan det vara möjligt?

Jag freakade ur nyss när jag pratade med mamma. Hon skulle till stan imorgon och sa att hon kanske sover hos mig på kvällen. Jag blev så paff och tyckte att det var jättefräckt att ta sig den friheten. "FÅR JAG SOVA HOS DIG? HETER DET"! "OCH JA, KANSKE" Herregud, vad är det med mig? Nej usch, nu vill mitt bitchiga ego ha choklad, i vilken utformning som helst. Det är väl en sådan dag helt enkelt.[Måndag -IKEA]

Cicci och jag har gjort ikea idag. Det var fullt med julestämning, och vi gick och njöt mellan granar, blinkande ljus och vackra bordsdukningar. Jag blev väldigt sugen på att dekorera inför en fin middag. Men det händer ju ofta!? Anledningen till resan var egentligen att c skulle köpa en hylla men efter att vi gått igenom det hela och plockat på oss diverse skit så var hyllan tillfälligt slut. Haha stackars käcc som planerat inköpen efter den. Jag införskaffade massa doftljus, överkast, handdukar, princesspegel, öum... ja och annat onödigt som man kastar ner i vagnen. Rusta besökte vi också, det bästa inköpsstället när det gäller hygienartiklar. Där köpte jag också en sladdlös platttång som jag ska testa imorgonbitti. SÅÅÅÅ spännande. Ja herregud, det är de små tingen som förgyller vardagen.
Jag har haft en underlig smärta i halsen, så jag har knappt orkat prata under dagen men nu känns det bättre. Kan inte med att insjukna i något nu. Tjopp


[Arre barre]

Tack bästa Arre!! Det funkar nu! Vi borde hälsa på dig mycket SNART!!

[jäääkla slappardag]

Idag har jag inte rört mig många meter kan jag säga. Åå min dator är knäpp. Jag kan inte se filmer utan hör bara ljudet. Kan inte någon datasmarting säga vart felet ligger? Jag har ju spenderat hela dagen med att ladda ner filmer och avsnitt och till vilken nytta nu?
Är så sjukt trött i kropp och huvud. Vilket är resultatet av sömnbrist och spritfylla.
Brudsminkningarna igår gick bra men som vanligt är tiden knapp och modellerna ska avverkas på löpande band med tight schema så man hinner inte reflektera över om man blir nöjd eller inte. Frustration i efterhand. Jag tror alltid att det kunde blivit bättre. Men äh... Självkritisk är man ju vad man än gör.
Efter jobbet gick jag i slow motion på stan och köpte äntligen en jacka. JA, en så kallad "chanel-inspirerad dräktvariant"  och NEJ inte för att det på något sätt skulle vara ett försök till att ha ett hett mode-plagg utan för att jag gillar kärringplagg. Mjo, så köpte jag hårfärg. Skönt med påfyllnad, särskilt i hårbotten. Sedan tog Tove och jag fram frysta hallon och sugrör och resten gör sig påmind idag. Vi cyklade faktiskt, hör och häpna, både till förfesten, festen och efterfesten = urartad grabbfest, Hugo, MAX. (Haha Tv-spelsfigurer)


[busy fredag]

Stressig dag må jag säga. Lön och allt med full fart. Och igårkväll hade vi kundkväll till nära inpå natten så energinnivån var markant nedsatt. Jag drog en bio med cicci efter jobbet, hon insisterade på High school musical 3, vars klämkäcka och amerikanska, helylle -framtoning inte riktigt är mitt första val. Men ikväll fick bruden bestämma. Och snittåldern gjorde mig till kärring tror jag. Men den var ok! Älskar biosalonger MEN nästa gång ska jag ladda upp med eskimåklädsel och fan något snacks att knapra på.
Yes yes. Nu är det snart sängen som gäller. Imorgon ska vi upp och börja sminka brudar till en bröllopsmässa, redan kl 6! O-oh. Vi ska averka 14 st innan vi ens öppnat butiken. Jag kommer nog vara helt död efter den arbetsdagen. Sedan vankas det fest till kvällningen. Jag har 45 min på mig efter jobbet att panikshoppa kläder på innan staden stänger igen. Hoppas att Tott hinner med mitt hår innan. NU är utväxten inte rolig längre.

[sparkad slusk]

"Bråket under inspelningarna av Ugly Betty mellan Lindsay Lohan och programmets stjärna America Ferrera blev så grova att Lindsay tvingades att sluta efter fyra avsnitt. En i produktionsteamet sa till New York Post "Lindsay kom varje dag med ett stort gäng kompisar. Hon rökte konstant och hennes omklädningsrum var så stökigt och ofräscht att de blev tvungna att måla om." Han fortsätter att berätta hur Lindsay ägnade en massa tid åt att klippa ut och samla bilder av sig själv ur skvallertidningar. I en scen skulle Lindsays och Americas rollfigurer dra ner byxorna på varandra men då hade Lindsay inte tagit på sig några trosor. "Varför gillar jag den bruden? Hon är ju osmaklig...

[Intervju]

Nu har Nathalie publicerat sin artikel om mig! Att jag aldrig kan le när jag sminkar. Koncentrerad = sur


 
       


"
Redan i femte klass gick Maria loss med kajalpennan. Hon var den första i klassen som började sminka sig. Med åren har intresset bara blivit större och idag är Maria utbildad make up artist och arbetar i sminkbutiken FACE Stockholm i Norrköping.

Starka lampor, stora speglar och färgsprakande smink. Det är den arbetsplats Maria Andersson dagligen möter. Det märks att hon trivs med sitt jobb. Hon är flitig, flexibel och bär alltid ett leende på läpparna. Förväntansfulla kunder kommer in och efter makeup- rådgivningen går de därifrån, nöjda, med nya produkter och ett ansikte sminkat efter dess färg och form. Maria är kreativ och har mycket kunskap i bagaget trots att hon bara är tjugotvå år.
Varje dag står sminkningar uppskrivet på schemat och för varje kund Maria sminkar lär hon sig bara mer och mer.
- Det är roligt när kunderna blir nöjda, jag vill hjälpa de att bli vackra!

Koll på färg och form
Till en början var Maria Anderssons smink intresse bara en hobby men det var i gymnasiet som hon på allvar började intressera sig för smink. Hon tyckte det var riktigt roligt och började fundera på att jobba i den kosmetika branschen.
Maria fick praktik på sminkbutiken Face Stockholm under 2 månader för att komma ut i en riktig arbetsmiljö och prova på hur det fungerade. Dock behöver man vara utbildad till make up-artist för att bli anställd och få tillåtelsen att sminka andra. Det krävs att man har koll på hur man anpassar smink till alla sorts personer och hur man ska lyfta fram deras bästa färger, former och drag. Maria lärde sig i princip allt detta under sin praktik.
- Jag lärde mig enormt mycket genom att bara titta och vara med!
Sedan fick hon själv prova på att sminka och hjälpa kunder samt stå i kassan. Eftersom hon var så pass intresserad av smink var hon lättlärd och hela tiden mottaglig för ny kunskap.


Att sminka kostar pengar
Maria kände att det var det här hon verkligen ville jobba med. Trots att hon redan kunde så mycket var hon tvungen att gå en utbildning för att bli anställd på Face. Hon valde en intensivkurs som varade i två veckor under sommaren och som kostade henne 10000 kronor. Det var en liten grupp vilket gjorde att de fick en bra sammanhållning och kunde utöva flera sminkningar på varandra. Av en proffsig manlig lärare lärde de sig att lägga vardaglig make-up och fest- och brud make up. Efter detta var Maria utbildad till make up-artist och fick börja arbeta på Face, på riktigt.

Smink - Inget beroende
Många tror kanske att man som make up artist blir beroende av smink och inte kan vistas utan det. Jag konfronterade Maria med denna fråga.
- Det är inget beroende, bara en vardaglig vana som jag gör, för jag tycker det är roligt!
Det märks tydligt att Maria tycker om smink. Hon varierar sina make ups, blandar och experimenterar med olika färger. Enligt Maria har hennes arbete påverkat och förändrat henne mycket. När jag ställde frågan förväntade jag mig ett svar om en ytlig förändring, kanske att hon blivit mer utseendefixerad. Istället berättar Maria att hon växt mycket som person och blivit mycket mer social genom sitt yrke. Hon har lärt sig att hjälpa andra människor, att prata och att lyssna på dem. Främst har hon blivit väldigt kreativ, hon tycker det är roligt att hjälpa andra att bli vackra genom att använda sin egen förmåga och kreativitet. Jag uppfattar att Maria generellt tycker att allting inom hennes arbete är roligt. Hon behöver tänka en bra stund innan hon kan komma på någon nackdel med det.
- Det enda är väl att man kan bli trött på butiksjobbet, att behöva stå och le hela dagarna även då man är jättetrött.

Killar blir sminkade
Syftet med Marias jobb är att hjälpa alla sorters människor, oavsett kön eller ålder. Allt ifrån 13 till 80 - åringar besöker Face. De strävar efter en bred målgrupp, därför riktar de inte in sig på någonting specifikt, de vill nå ut till alla. Ett flertal killar har även kommit på make up- rådgivning och det gläder Maria att de faktiskt vågat sig dit. Det är inte bara tjejer som vill sminka sig och se bra ut. Maria berättar att de lägger underlag och markerar ögonen med lite eyeliner, för att det ska se så naturligt ut som möjligt.

Svarta läppar
I framtiden vill Maria jobba med större projekt. Hon vill sminka människor till t.ex. visningar, fotograferingar och annonser - där hon kan lägga maken så som hon själv vill. Hon vill vidga sina vyer och experimentera och bestämma ännu mera än vad hon gör idag.

Innan jag avslutar intervjun frågar jag nyfiket vad det är som gäller i höst.
- Rökiga lila toner, fokus på ögonen och mörka läppar. Gärna svarta!
"

[tisdag]

Jobb idag, det märks att barnbidraget har rullat in..
Igårkväll höll jag kurs för tre tjejer och det gick utmärkt! Det var längesedan jag hade det nu känns det som. Men man blir bra trött efteråt när man har gett så mycket av sig själv i 2,5 timmar. Det är en trea-kurs inbokad imorgon med. Nu jäklar ska stadens människor börja höstrenovera sig själva. Jag känner samma. Jag fick massage av Gunilla efter jobbet. Aaa man borde gå oftare alltså.
Nu ska jag kasta på lite mer nattkräm i ansiktet (föregående lager har redan absorberats och hyn är återigen stram) och läsa solo. Ska sätta klockan efter Linda Rosings medverkan i Vakna med the voice imorgon. Hon ska tydligen släppa någon bomb i sändningen!? Utöver de där två gigantiska hon har.

puss


[bliufcljiuyf]

F*** Såklart det inte funkar, varför skulle jag ha en sådan tur helt plötsligt!?


[sunday]

Pust och stön, jag är totally swetty. Körde en städning av lägenheten när jag anlände hem, och berget med disk is no longer en hög med hundögon som tittar vädjande på mig i hopp om att bli rena.
Jag har haft en hedlig slapp helg och bara goofat runt hemma med familjen. Gud, jag blir verkligen omvandlad till ett litet barn när jag är där. Jag och Ciccibus har bokstavligen busat. höhöhö...
Jag började titta ¨på satc-filmen hemma men hann inte klart, så jag hoppas att den brända cd'n fungerar i min stenåldersdvd. Hoppas, den var ju så bra. Och bara att se alla varianter av outfits på Sarah Jessica's så in i helvete fit'a kropp (med hänsyn till åldern) är en fröjd. Imorgon ska T och jag köra järnet. 


Några snurrigt tagna bilder från torsdagens inflyttningsfest mellan intaget av piggelinbål...

                              

[onsdag]

Inte mycket att orda om; jobb, träning och nu lite peeeeeling av kropp och ansikte. Sablar vad lugnt det var idag på jobbet. Som tur var lurade jag dit ciccibus och vaxade hennes ben och gjorde hennes klor vackra till helgen.
 

Gunilla kom in på etfermiddagen och hade rensat i badrummet och hade med sig hårprodukter som hon inte använder. =jag kastar mig som en hungrig gam. Hon är för go!! Och en guuud på massage. Jag fick mig en omgång för några dagar sedan. Väl behövligt med såväl avslappnande mjuk massage som plågsamma attacker på knäppa, krampaktiga muskler.  Måste ta en till snarast!
Imorgon vankas det inflyttningsferre. Ska bli kul och väl förtjänat. MEN det stora frågetecknet är klädsel????? Såklart.

Puss och god kväll

[]
"jag kastar sten mot solen för jag hatar den..." ... tradirajjjrajj

Ja, jag gillar höst och vinter. Om man bortser från kylan förstås. Konstigt nog får jag bättre energi när det är mulet och regn och blir mest seg av solens D-vitamin. Snacka om skruvat.

[tisdag]

Idag har jag gjort nytta. Skönt att få lite gjort som man har skuffat åt sidan, främst papper o d y l.
Tränade med T förrut men jag kände att enegin var knapp, kylskåpet har varit tomt länge nu och jag hade ju glömt mitt kort hos mamma och pappa. Men lugn bara lugn, jag kompenserar det med att vräka i mig naturgodis nu. Typiskt. Varför blir man så sugen på massa skit när man är hungrig?
Jobbade en slänga på eftermiddagen och det var galet lugnt. Hoppas det blir mer action imorgon.

Bähä  vad blek och jävlig man är då. Men att sola är dyrt, jobbigt och framförallt dåligt. Men å andra sidan är brun-utan-sol kladdigt, stinker och garanterar fläckar. Det ser ju ut som om man har någon hudsjukdom när det succesivt trillar bort.

Lägg märke till Lindsay Lohans före och efter bus-attack på benen. Gjorde hon en fotmiss?
[måndag]

Juhupp.

Idag tog jag en parfymsväng med cicci, hon var ute efter en ny. Men fy, jag pallar inte att lukta runt. Usch, helt dissy!
Jag tror att det lutade mot den jag köpte nyss, nya diesel fuel for life unlimited. Den är skitgod!
 

Sedan blev det träning, vi tar oss T tror jag bestämt. Men det känns inte lika mycket som i början. Det är väl meningen antar jag; att man ska bli starkare och uthålligare. Men jag saknar träningsvärken.

Ouä, jag upptäckte förut att jag har glömt mitt bankkort i viken. Fan, jag har ju ingen mat hemma. Får klara mig till imorgon eftermiddag om Lisen kan komma och överlämna. Jag ska dricka lite kaffe iallafall, för DET finns det gott om nu tack vare far :) . Jag har också tre olästa tidningar hemma nu så ikväll vet jag vad jag gör.

Puss o hej

[Mörk och nyttig?]

Varje gång jag ser en artikel någonstans som handlar om de positiva effekterna hos mörk choklad så känner jag att "yes, nu har dom kommit fram till ännu en nyttig verkan" men så snart jag läst hela artikeln så blir jag alltid lika irriterad.
-MEN BARA EN BIT OM DAGEN. Vem klarar av att bara ta en ruta om man köper hem en 100 g kaka? Inte jag iallafall. Tack Anthon Berg för den mindre (men fan så goda) varianten som inte ger fullt så stor ångest!


[skönhetsmässa]

Jag är riktigt sugen på att närvara på skönhetsmässan i Kista, får se om jag kan vara ledig och hittar någon rolig själ som vill slå följe!"Beauty08 är en publikmässa med fokus på skönhet och vänder sig till alla som månar om sig själva och sitt yttre. Beauty08 bjuder besökarna på en helhetsmiljö med ett späckat program för den som vill veta mer om trender och nyheter, pröva på någon behandling, shoppa och inspireras!

Föreläsning med Mia Törnblom - Styling av kända personligheter - Stockholm Hair Open - SM I hudvård - Nordiskt elevmästerskap i makeup - SM i manikyr - Makeovers - Behandlingar - Shopping till mässpriser - Trendspaningar och inspiration!"

[s(k)öööndag]

One tree hill nu och därefter gossip girl. Ciccibus och jag har hedlig tv-kväll, och pappa har tydligen fastnat i OTH-träsket. Haha, hans favvokaraktär är Mouth! Han är lite geekskön på något tilltalande sätt. Annars har dagen bara runnit iväg med en jävla massa data-nördande och en lång promenad. Jag tog på mig en tjock dunjacka och höll på att avlida emellanåt.
Kan säga som så att jag aldrig kommer att bosätta mig permanent på landet eller ens i närheten av minsta tillstymmelse till trädgård, usch, jag inbillar mig att jag ser och känner spindlar överallt och dessutom drömmer om dom. Ge mig min trygga kliniskt rena lägehet nu!

[fredag -framtidsplans]

Sliten my love! Åå så kul att höra ifrån dig! Blev helt paff när det var du i andra änden. Så nu ska jag banne mig leta resa, helst över halloween. OCH hitta någon tilltalande utbildning i Uppsala, sista ansökningsdagen närmar sig. Shit. Vad ska jag satsa på? Haha... äh spelar ingen större roll.

Idag fick jag paket på jobbet, från Matrixmänniskorna som tack för hjälpen. Hårvårdsprodukter går alltid åt! Speciellt nu när jag funderar på att slita lite extra på svallet genom blekning. Får se om T kan lägga i lite imorgon innan utgången.
Förövrigt en väldigt lugn dag för att vara fredag. Jag grejjade bl a lite i ansiktet på dessa töser. Men utgångsläget är ju så pass tacksamt att det är svårt att misslyckas.

         

Julia och Lillis

[vilka brön]

På en fråga, vad har hänt med Lindsays brön? Ser lite malplacerade ut till hennes annars så späda kropp.


[torsdag]

Usch, idag är ingen bra dag. Mår ganska dåligt. Just nu bäljar jag (finns det något som heter så?) i mig vatten och knaprar alger. Hoppas på bättre fysik imorgon när det är en del att göra på jobbet och jag dessutom SKA träna dessförinnan. Det är bra att skriva det offentligt för då kan jag bara inte svika.
Hm annars då? Det är inte mycket jobba för mig den här veckan vilket känns väldigt trist. Men jag får skaffa mig en hobby vid sidan av. Typ samla på nåt eller... fördjupa mig i någon bok... kanske måla... Öh orka. Nej vad jag behöver är en resa till USA och tjejerna. Why kan jag inte få ändan ur vagnen och åka?

Imorgon ska jag sminka Lillis och hennes vän för dom ska på ferre. Åå vad härligt att vara liten, oförstörd och nyfiken på livet. Nu är man bara fet, sliten och trött på allt. Haha.
Och såklart när jag beslutat mig för att ljusa upp håret så får jag komplimang för färgen jag har nu. Vad är detta? Dålig tajming. Kan inte nån bara häva ur sig nåt i stil med "hur fan ser du ut människa... gör nåt åt dig själv"  Då skulle man vakna till liv och börja fila mer på det yttre. Alla kan bättre!!

Puss

[onsdag]

Jaha, vad har jag gjort idag då... Tränat och gått en svänga på stan och därefter åkte jag hem till familjen. Det var ett tag sen nu så det var på tiden. Vi skulle laga mat men alla ville ha olika (såklart) så på pappas förslag så lagade alla sitt eget. Lika så bra. Jag har ju en viss förkärlek till köttfärs i alla dess former så det blev en liten gryta med morötter, kål, lök, tabasco och kokosmjölk. Man tager vad man haver.
Ciccibus och jag gick ut på promenad förrut, det var också mycket hedligt att återuppleva "varvet". Kan vara bra att gå av sig lite käk som det lätt blir en hel del när man är hemma. suck pust och stöööön. Det finns ju så mycket gottigt om man jämför mitt ekande kylskåp.
Jahopp, nu lär det bli en movienight om jag får bestämma och får någon att stanna uppe med mig.

puss o god kväll

[mitt nya häng]

Jag upptäckte nyss att jag hade en skönhetssalong mitt emot mitt fönster och var tvungen att gå och ta en prislista och priserna gjorde mig glad. Ska ta med mig mamma någon dag på massage och kanske orkar jag ha henne hos mig en helkväll haha... Jooodå

Jag fick besök av Lillis tidigare och jag passade på att utnyttja hennes närvaro genom att sätta henne på att hänga tvätt och följa med mig och handla. Det drar iväg när man vet att man har två händer extra. 

 

[tisdag -städ]

Puhuuu, jag är slut. Har gnott som ett djur och städat hela dagen. Jag har utvecklat någon form av smutsfobi, särskilt när det gäller golv. Jag kan inte gå utan strumpor eller tofflor på mitt eget golv om jag inte vet att det är precis nystädat. Hemskast är det när jag har duschat och MÅSTE ta mig från badrummet till garderoben men då sätter jag aldrig ner hela fotsulan. Eller när jag ska gå och lägga mig då jag alltid måste borsta bort inbillade hårstrån som fastnat innan jag hoppar upp i sängen. Sjukt...  Men nu är det rent. Tog faktiskt före och efterbilder på min kaotiska hall/garderob och skitiga sminkbord för att bli extra motiverad.

Före

                   


Efter


                   

[Drömmar]

Inatt drömde jag först någon underlig mardröm som jag vaknade upp helt svettig av, sedan var vi plötsligt på jobbet men lamporna var släckta och vi såg inte produkterna och kunde inte sälja någonting.  En typisk hjälplös dröm precis som när man glömmer kläderna eller är jagad och springer men kommer ingenvart. Jag skulle vilja ha en drömtydningsbok bredvid sängen att ta till så fort man vaknar upp. När man drömmer att man tappar tänderna så brukar det tyda på inre stress har jag snappat upp någonstans och lagt på minnet och det brukar stämma.

Haha, kolla här vad jag letade fram från denna sida:

LAMPA: I drömmen kommer du in i ett mörkt rum där endast en svag lampa brinner. Du försöker tända andra lampor, men de fungerar inte. Det kan tolkas så att du längtar efter kärlek och efter att få ge ömhet, men den du åtrår är kallsinnig.

[moondag]

Uuulala laa
Jag fick hoppa in och jobba lite i eftermiddag. Jag gick bara och segade runt på stan ändå.
Men imorgon är jag tydligen ledig och då jävlar ska det bli städning av. Jag besökte bl a Lagerhaus idag och blev oerhört sugen på att inreda min lägenhet. Just nu råder det personlighet noll här. Men som jag sagt ett tag nu så ska jag säga upp min lägenhet och hitta en ny. Men det lilla samtalet förtränger tydligen min hjärna för det är ännu inte gjort. Hade jag haft en "att göra lista" här och nu för morgondagen så skulle den punkten stå som etta. Kan ingen påminna mig!?
Nu vill jag färga håret! Ja IGEN cäcc. Jag har ju haft mörkare ett tag så bara att börja ljusa upp igen. Men det är så trist att bara välja mellan mörkt och ljust, Kallt eller varmt.... Sen då, finns det ingen ny snygg färg att ta till. tråkigt! Och min röda period är redan averkad.
Näh. Time for tea![Sdag]

Home.
Jönköping igårkväll då. Det var rriiktigt kul att se grabbarna spela men det var inte mycket folk som kollade så det var synd. Efteråt gick vi ut och slog runt.
Det var något så grymt kallt när det nalkades hemgång med storm och regn. Ouää. Vi stod i klunga runt ett träd för att ta skydd, haha, vilken syn. Vi blev så bra omhändertagna av Daniels föräldrar med husrum och mat åt oss alla.
Men nu kryper söndagsångesten fram såklart. Visste att den skulle komma trots att jag är ledig måndagar så är det ändå ett obehag över söndagar. Hela atmosfären men också illamåendet i kroppen. Knäppt. 
Planen imorgon är att träna med Tott, gå på stan och få till en tvättid. Berget svämmar över nu.

Kvällen i bild

                           


                   

[Lördag]

Nu är jag hemma efter ett par timmars jobb, alldeles lagom en lördag med bara två make up'er. Så nu ska jag försöka göra mig vacker inför kvällen som spenderas skall i Jönköping.  Knäpp känsla att tvätta av sminket som jag nyss lagt på känns det som. Men ska det sitta länge så...  Nä, bäst att fila på nunan, jag måste ner på stan och hinna köpa en jacka som jag såg nyss på kappahl men kön var då hutlös.


[Fredag -2 arb.dagar kvar innan helg]

Morgonkaffe har guld i mund!
Varför drömmer jag så otäcka drömmar nu för tiden. Varje kväll den här veckan har jag kommit ihåg drömmen och den är fan inte behaglig. Måste vara en ond period förhoppningsvis övergående.
Gårdagskvällen var tänkt som så att spenderas i linköping. Men i brist på skjuts hem så blev vi kvar hos C. Det är skönt idag när jag vaknade upp utan tillstymmelse av bakfullhet och fit for training istället.
Vi får ta igen det på lördag då vi eventuellt ska till jönköping och se elmer spela. Vore skitkul.
Ikväll har vi en inbokad tre pers-kurs efter stängning vilken även kommer att inkludera mycket prat, vin och mat så det kan bli en lååång övertid. Men det är kul, ger pengar och jag har inga planer för ikväll så ingen skada skedd.

Pusss

[Onsdag... (är det väl!?)]

Varför är jag så trött? Bara jag inte håller på att insjukna i någon jobbig förkylning igen. Algbörjes algtabletter i mängder säger jag bara! Fast jag är riktigt duktig att komma ihåg att ta min dos varje kväll. Någon nytta måste det väl ha!?
Kunde ha infunnit mig bland folk och dricka men jag dissade. Höh vad hände?
Gick upp i ottan imorse för att träna innan jobbet. Hurtigt värre! Men energin höll i sig fram till eftermiddagen. Orkade inte ens titta på kläder på stan, såg mest fram emot fikat som komma skulle med c. Kaffe och cashews is the shit men uuh vad illa man mår efteråt.

Något som min trötta hjärna suktade efter var stickade västar men jag hade inte spenderarbrallorna på mig och utbudet var inte det största. Indiska slår dock högst.RSS 2.0