[1+1]

Nu är jag ledig i fyra dagar, det känns lustigt! Men imorgon ska jag ha ett kort möte och därefter åka hem till Norrköping. Och time will tell hur länge jag orkar stanna där innan jag klättrar på väggarna.
Nu har jag precis ätit massa nötter och t och jag har en nygjord chokladmousse i frysen... Fy. Jag ska bara läsa blondinbellas pepptalk i hennes blogg ang mat och ångest!
Ja men kvällens ögongodis får bli en yngre tappning av Ola Rapace. Vilken tillsammans med Noomi utgör vackraste paret!


[Goodi goodi]

Haha ok, changed plans, dom visar paradise hotel XL nu, det kan jag nörda framför ett tag. (Vad är grejen med berättarröst? typ "Det är oroligt i lägret nu")

Ett parfymtips! Chloé av chloé doftar riktigt grymt underbart.


[klackarna i taket?]

Tyck synd om mig. För det gör jag! Istället för att hänga med partyprinsessan och svänga min lurviga på Hotellet så sitter jag med dessa lurviga högt i vädret. Det värker som attan i vristen. Jag har införskaffat fotstöd på apoteket som fick hjälpa mig genom dagen och nu smorde jag på ett centimetertjockt lager linement, från alg-börje självfallet. Jag tar även mina algtabletter varje dag och omega-3, ingefära och vitamin E för lederna. Och vad är resultatet?
Härhemma är tyst som natten och skit på tv. Min dator är virusinfekterad så jag kan inte kolla film på datorn heller. Men ni får ha så kul alla lördagspartare. Jag ska sussa snart och förbereda kroppen för morgondagens 10-20 jobb. Pusspuss

[Nattattack]

Morning! natten har bjudit på mardrömmar med vrid och vänd-effekt samt gjort mig sjöblöt av svett. Härligt! Jag är totalt tagen men nu sitter jag med mitt morgonkaffe med natten lämnad bakom mig och känner mig harmonisk.
Igår satte jag lagom på tv'n till utröstningen av let's dance och vadan detta? Agneta hemskickad? Hon är ju underbar och vackrast. Hennes benstruktur i ansiktet är inte att leka med.
Nä nu är det dags att duscha och sedan besöka systemet innnan jobbet. Orkar jag?


[Tjuvar och banditer]

God kväll!
Det var sega timmar att jobba idag. Ont i kropp och knopp. Jag har på något vis lyckas dra på mig en åkomma på min fot, eller snarare vrist. Kan vara en felbelastning eller överansträngning. Haha, det är väl underbart lagom till man kommit igång med träning.
Åå vad jag är partysugen samtidigt som jag skulle kunna falla ihop på momangen och in i drömmarnas värld. Men imorgon kanhända att jag följer med några tjejer ut.
Jag tog en snattare på bar gärning idag, hon hade knallat iväg med ett läppstift. Fy skäms! Stiftet går loss på 270kr så förmodligen var inte det ett överkommligt pris för henne... Varför inte satsa på stort som att länsa parfymhyllan som ett äldre par gjorde i december? Det må jag säga är skickligt!

[Friday I'm hungry]

Godmorgon! Vi överlevde gårdagsnatten vilken spenderades vilt dansandes på ambassadeur. Lyckat! Men det var något så grymt kallt att gå hem inatt.
Nu är det fix, trix och piff för oss härhemma, allt för att sudda bort mörka ringar och trassligt hår. Vi tänkte ta oss en välförtjänt brunch någonstans, med massa KÖTT; protein, min kropp skriker efter protein! haha... vidrigt. Sedan stänger jag (såklart) ikväll. Förresten jag har nu blivit tilldelad ytterligare ett ansvarsområde -smashbox. Känns kul med lite make up i all uppsjö av hudvård och nu kan jag kanske hoppas på lite mer timmar. Jag ska ha minimeeting med bossen innan jag börjar. Jahopp off nu.

PHOTO FINISH FOUNDATION PRIMER
Signaturprodukten och den är grym!

[Torsdagsbus]

Ja, det börjar bli tid för sight-seeing i stockholm nattetid, vilket ännu inte blivit av så många gånger som önskat! Dessvärre. Jag slutade jobbet kl 9. Man börjar vänja sig vid sena tider utan att ens klaga. Eller jo, klaga gör jag väl emellanåt ändå... vad vore livet utan lite självömkan?

Tott gästar:

Hej!

[Off]

Trött kvinna ska lägga sig i varm och skön säng och läsa bok. Hej




[Rabattfnatt]

Hjälp, min dator har blivit antastad av små viruskryp. Eller något... tror jag... Den är i alla fall inte längre vän med mig.
Rihanna gästar Skavlan på svt 1, och då är min följdfråga; vart får man tag på ett smycke som hon bär där fyra ringar sitter ihop samtidigt på fingrarna? Någon?
Jag hade tusen timmar att slå ihjäl innan jobbet idag och tänkte ta en shoppingrunda. Men man blir bara inte sugen på något när det är skitväder ute. Men imorgon ska jag köpa hudvårdsprodukter för det är megakris i badrumsskåpet nu, och vad passar inte bättre än att utnyttja Åhléns klubbrabatt- och värdekuponger som jag äntligen fick hem (känns som om jag var sist i sverige). Wehooooooooooo

[Det nalkas oväder]

Det verkar blåsa upp till storm ute. Usch, var är våren när jag behöver den som bäst... vilket är... så fort jag går utanför dörren.
Jag ska försöka effektivisera min reseväg i kylan och slippa onödiga turer. Så nu ska jag packa ihop för jobb och träna dessförinnan.
Mitt hår blev bra från gårdagens makeover, inget drastiskt dock men det äro nu ett snäpp kortare och ljusare. Pga att jag sov med blött hår så är det i skrivande stund förjävligt med fjongar och benor om vartannat, så ingen efterbild erbjudes just nu. Imorse kom våra kära hantverkare igen, skrämde livet ur mig och fick oss på fötter i ett nafs. (nafs? är inte det ett slafsigt bett?)
Jaha men hej så länge då!

[Kommentera mera]

Fan, jag vill ha kommentarer av er. Jag vill verkligen. Jag vill! En liten endaste bara!? Jag vet ju själv att jag kanske kommenterar ett inlägg av 100 som jag läser men jag ska bli bättre jag med. Kan vi inte alla ingå i ett kollektivt avtal; Man får inte läsa ett inlägg, ädrade mig till en blogg, såvida man inte tenderar att lämna en comment. Fatta vilken härlig kommunikation man skulle kunna ha.
Nu slingor innan paradise hotel. Jag är sådär härligt töntigt fast i det.

[god kväll gottisar]

Idag har t och jag haft kvalitétsdag. Men sovmorgon, tvätt, gym och tomatsoppa. Vi har färgat min utväxt och jag inväntar klippning och slingning också. Men Arre sitter och ockuperar salongstolen nu. Skynda skynda. Halv 8 har vi bokat yogapass, uuh jag är nervös. Vill inte veta hur ovig min kropp är!
Japp nu är det min tur...


[buhuuuu]

Jag har gråtit som ett litet barn till I taket lyser stjärnorna. Jag kände att jag ville uppdatera mig inför Guldbaggen vilket då istället resulterade i att jag missade hela galan istället.
Uuh vad känslig man är i vissa perioder, minsta motgång kan få en att bryta ihop. (Obs! jag jämför nu inte mina små skitmotgångar med den tragiska historien i filmen)
Nu lite lättsammare; paradise hotel.

[Spegelblankt?]

Oj, jag upptäckte efter min lilla fotosession idag att våran spegel kan behöva en omgång med glasputsen.


[wippi]

Nu har jag tränat. Såhär peppad ville jag ge sken av att vara och tro fan att jag lyckades lura hjärnan!




[Snyggingar till hantverkare?]

Idag skulle jag tillåta mig att inte ställa alarm på mobilen och verkligen sova tills kroppen fått nog. Men så ringer det på dörren flera gånger och jag tänker "Tottis för fan öppna själv med nyckeln". Ute i hallen möter jag en hantverkare som ploppar in, kan då tillägga att jag var halvnaken så vi blev nog lite ställda bägge två, varpå en andra man av samma yrke dyker upp. De ska tydligen komma ett par gånger denna vecka för mätning av elementen!? Jag blev så till mig att jag tog en bild på dessa tu som jag ska lägga upp...



NEEEJJJ vad tror ni om mig egentligen!?


[Mask-tips]

Ok nu måste jag bara promota den produkt jag sitter med nu och som är räddningen efter en dags vistelse i torr inomhusmiljö. HydraQuench Cream-mask från Clarins ca 350 kr. GoGoGo


Dehydrated Skin

Quickly restores moisture balance even in the most dehydrated skin by boosting natural hydration mechanisms. Smoothes fine lines leaving skin soft and comfortable. Also ensures a fresh, radiant complexion.

[Resumé]

Detta har hänt, eller snarare icke hänt:
Vid tvättsstugekontroll upptäcker jag med fasa att det var tisdag jag bokade MEN jag klarade mig från plötslig och oväntad attack av äcklig gubbe!  

[To be continued...]

Ok, nu är jag hemma och mitt bittra tidigare inlägg är som bortglömt. För nu har jag andra saker att klaga och ojja mig över såsom; Vart ska jag bo efter mars? Vad vill jag göra av mitt liv? Vad ska jag göra imorgon när jag är ledig? Microsmå vardagsproblem till livets stora existensfrågor. Det är inte bara efter en ledig slapp helg med massa onyttig mat och festande som framkallar söndagsångest. Denna veckodag har patent på ångest tror jag minsann.
Och inga bilder har jag att bjuda på för allmän beskådan. C'est catastrophe.
Åååå jag döööör av ansträngning för jag måste ner i källaren och se efter vilken dag jag satte upp tvätttid. Så om ni är intresserade av att veta så avvakta för uppdatering och om den uteblir så har någon överfallit mig och rövat bort mig. Snälla låt det inte hända!

[Söndagsstrejk]

God morgon!
Igår efter stängning åkte vi till ett större sällskap på Patricia och åt väldigt god mat. Jättemysig båt där jag aldrig har satt min fot förrut! Men kvällen slutade där för några stackare av oss som ska jobba idag. Kan inte alla, precis ALLA, få vara ledig denna vilodag. Kan inte alla ha gemensam och obligatorisk spenderarstrejk på söndagar. Inte ett enda köp får göras. Känner ni att ni behöver ha den där flottiga bakismaten från grillen så snälla, handla det på lördagen i förväg och sitt inne i hemmet, sätt inte på tv'n (dvdfilm är godkänt)och gör ingenting som kräver direkt arbetskraft. Släck ner världen för tusan... bara på söndagar...

[Saknad]

Å vad jag är bored. Jag blir psykiskt instabil när jag inte har en endaste tid på hela dagen att passa. Men nu så ska jag göra mig fredagsfin och åka till chris. Det blir min räddning från att gå under.
Idag ringde min fd chef som tydligen bsökte min nuvarande arbetsplats. Otur att jag var ledig just idag, för guuud vad jag saknar henne. Jag måste hälsa på henne vid nästa hemresa.

Haha, den enda bilden jag hittade på vederbörande!


[Hell It was hot]

Jag börjar tro att jag har nedsatt hörsel. Tydligen har jag högt ljud på tv'n och antingen har jag taskig dialekt eller så pratar jag så tyst att folk måste säga "va?" ideligen. Hm. Kontroll kan vara aktuellt.
Jag har avklarat mitt första gympapass sedan jag vet inte när sist. Gymnasiet? Glup, det är länge sen! Och nu är nyuppkommen ur ett bad. Men ni behöver inte bli avundssjuka på den annars så harmoniska upplevelsen, för jag brassade på för varmt vatten så jag fick justera ett bra tag, hittade ljus men ingen tändare, lade mig tillrätta och läste en sida i min bok sedan fick min kropp värmeslag och panik.
Och vad göra nu då? Är så himla godissugen. Det är fan farligt att bo så nära 7eleven.

[gubbeliten]

Back in town. Jag fick åka in till norrköping med en söt liten gubbe från Statoilmacken. Höhöhö
Jag kände ett konstigt tillstånd på tåget; först frossa, därefter somnade jag och vaknade med värmeslag. Jag brukar aldrig somna på tåg, särskilt inte om det sitter fullt med passagerare runt, mittemot och omkring mig. Varningsklocka.  
Jag kom hem till en tom lägenhet, det är tydligen hårfix för systrarna på bortaplan. Otur för, ååhh!, vad jag behöver klippa mig. Ta mig sen! Ta mig sen!
Imorgon väntar en kortjobbdag igen, vad tusan hände med mina 10 timmarspass? Dom dyker väl upp som gubben i lådan i samlad trupp i vår. Sedan ska jag försöka träna bort min icke nådiga träningsvärk... såvida jag inte känner mig alltför trött.


[Gissa varelsen!]

Kan ni gissa vad jag är?
-en räv
-en hare
-en modebloggare?

låga boots med nitar, tights med skinndetaljer, lite randigt på det och tillsist pälsjackan (vilken givetvis är vintage). Där måste jag måste vara hemma?


[Ring bling]

Hej hej hej... Överskottsenergi. Jag ställde mitt ur på timmen åtta imorse. Känns bra när man är ledig. Anledningen var dock en annan; ett samtal som skulle göras halv 9 och det gäller ju att svepa lite kaffe och harkla loss sömnen innan rösten är funktionell.
Cbus och jag ska nu titta på sällskapsresan med det passande temat fjäll och snö. Här hemma är det sjukt mycket snö, och mer kommer det.
Jag kan ärligt säga att någon längdskidåkning blev icke av under gårdagen men väl bekommet ett solariebesök. Men det var inte utan ångest jag låg där under den ändå förkortade tiden.  Jag vill. Men jag vill inte.



[Rehab]

Hej, skriver nu från mina barndomshemtrakter. Det är mysigt att kunna åka hem såhär mitt i arbetsveckan.
Idag gjorde jag några halvslitsamma timmar på jobbet och mötte därefter upp tottsing för ett gymkortköp som resulterade i ett skivstångspass. Det var verkligen inte tanken men det gick ändå vägen. Med benen som spagetti och ansiktet köttigt och glansigt åkte jag direkt mot centralstationen för min resa söderut och snälla pappa kom och hämtade mig i norrping. Guld, silver och brons på samma gång till honom. (påverkad av sportstermer från idrottsgalan).
Nu återstår att se vad jag kommer att sysselsätta mig med här hemma imorgon. Längdskidor vore ju en höjdare om jag orkar, alternativt skriva på mina memoarer. Countryrehab come to mommy...


[Inga snabba cash]

Slutsålt! Vi skulle chansa på snabba cash men det fanns inga platser till oss någonstans i stockholm. Typisk. Så istället blev det te på ett ställe som gav dåliga vibbar och därefter sallad hos mig. Grillad kyckling är förövrigt min nya bakiscraving.
Jag tittar och slumrar om vartannat på Johan Falk och där kan jag trösta den uteblivna filmupplevelsen med Joel Kinnaman. Är det hans utseende eller rollkaraktären som tilltalar så många?



[söndagstrött]

Wehoo. Jag vill. Jag kan. Jag törs. Mantrat för dagen.

Idag är jag allt lite sliten. Vi hade finbesök från norrköping som stod för middagstillagning. Alltid härligt med karlar som står i köket så att vi fåfänga kvinnor får piffa och fixa ordentligt. Sedan splittade vi oss och jag for till en tjej på jobbet för vidare festligheter och utgång. Jättekul att vi blev så många, trots att hälften skulle upp och jobba imorse.
Eventuellt ska jag och c dra en bio ikväll, så mysigt.

[Clinique gwp]

Oj vad klockan vill rusa iväg. Nu ska jag strax sova, efter en liten b-u-s applicering. Usch, jag borde ha gjort det för länge sedan så att det hinner absorberas innan sängläggning.
Idag vaknade jag med ett oönskvärt humör. Allt är fel och arbetar emot mig. Jag försökte dränka mina negativa tankar i lite shopping men utan resultat. Shoppingen gav resultat men inte på humöret. Så lite plagg (svarta, de nyinkommna, fina, ljusa vårkläderna till trots),skor, underkläder och (yes äntligen) en kalender.
Idag körde Clinique's GWP igång, vilket innebär att vid köp av två valfria produkter så erhåller man en gift. Det får man ju inte missa, pass på!
T nappade på even better créme och serum, som jämnar ut hudtonen, dämpar och förebygger pigmentfläckar, ger massa fukt och skyddar mot solen.



[LYXCREME]

Om jag använder denna 6000 kronors-kräm borde jag bli en vacker dam på äldre dagar. Det vill jag!
Sensai premier -the cream.


[Konferensfet]

Jag har haft väldigt trevliga konferensdagar. Igår hade vi nyhetspresentation på lanseringen av hydrachangeserien. Det verkar vara produkter som passar mig, då jag inte är redo för lift eller wrinkle ännu. Eller psykiskt skulle jag kunna vara motttaglig men effekten blir nog dessvärre obefintlig.
Det var jag och en sådär 23 andra damer, jo för damer var dom, som blev väl omhändertagna av teamet¨på beautycos med massa god mat och bra coaching. Det är skönt att känna sig lite viktig även om jag är extremt färsk och inte alls varm i kläderna. Igårkväll bjöd de på middag på Melker Anderssons restaurang Grill. Skitgott.
Men nu efter all planering, budget och övningar i kundbemötande så är jag helt slut. Allt stillasittande till trots, man är ju mer van vid att vara fysisk utmattad.
Imorgon jobbar jag ett kort kvällspass sedan har jag ledig helg; lördag och söndag. Tanken är utgång på lördag och förfest på min hemmaplan.
Ikväll är det datorhäng, framtidsplanering och alläm ångest här hemma. Och så Roiboste och någon-saft-i-skum-loka-petflaska förstås!
Hej


[Plump it]

Jag lade på bare minerals buxom lips på läpparna kanske runt halv 3 i eftermiddags och det sitter ännu kvar, med bibehållen effekt dessutom. Det ger både plumpeffekt, finns i många nyanser, ger glans och vårdar läpparna. Jag är fascinerad. Dom kostar lite dock, ca 355 kr.




Alternativ no 2 är smashbox oplump som dessvärre är helt ofärgat men kanske dessto större läppexpansion. priset ligger runt 250 kr.



[Business]

God kväll.
Jag har haft en såkallad myspyshelg (läs jobbat med inga som helst festliga äventyr). Och nu är hela veckan fylld av jobb. Men däremot är två av dessa dagar bokade som ,lyssna nu, konferens. Jag är inbjuden av Kanebo för nyhetspresentationer och budgetplanering i globen med anställda människor från hela sverige och tydligen danmark!? Det ser jag mäkta fram emot.
Idag vek jag av från min underjordiska färd till hemresa och tog en fikamoment med chris över mark. Jag säger bara som så att nu, helst i förrgår, behöver jag få min lön. Jag måste köpa mig lite arbetskläder i den färglada kulören svart och ett par skor. Hur dessa potentiella fotbeklädnader ska se ut, ha för funktion eller ha för användningstillfälle är oklart men jag vet när jag ser dom.
Jag vill bara sova, men nu har tillochmed T vaknat från sin p.nap för att se Paradise hotel. Eller var det facebook som pockade...
Hörs


[Fredag - resdag]

Nu äro jag uppkommen till Tjockholm igen! Möttes av en underbar doft när jag kom innanför dörren, t är så duktig på att laga mat. Önskar jag hade den orken, viljan, intresset. Kanske kommer mer med åldern.
Idag gjorde jag premiär på längdskidorna och såklart gick det som smort (Bortsett från en vurpa i stillastående alldeles i början). Sedan hjälpte jag far och farfar att bära in ett lass ved. Jag säger ju det; hemma är verkligen på landet med längdspåret precis bakom husknuten.
Men nu behöver jag lite storstad igen, och jag längtar tillochmed till jobbet imorgon. Jag hoppas på konsert på måndag om vi lyckas få fram biljetter.
Nu är det lets dance i rutan och vi har laddat upp med gotteri. Nyårslöfte my ass..  vi ska börja träna efter lön vilket numer infaller den 15:e varje månad. I'll count down.
Ha en fin kväll allihopa. Puss och kram (värst vad jag var givmild med avslutet idag, tag tillvara!)

[hemma och vilar]

Rastlös. Trött men ändock mycket utvilad. Jag är hemma hos mamma och pappa några dagar och leker harmonisk lantortsflicka. Eller något i den stilen. Jag hade planerat att åka längdskidor minst en gång under denna vistelse men det optimistiska beslutet känns plötsligt oändligt långt borta. Jag är allergisk mot kyla, så måste det bara ligga till. Men nu har jag i varje fall kommit över en varm vinterjacka och om jag vill en rävpäls. Vill jag bära päls? Tycker jag att det är snyggt? Någon djurisk instinkt måtte vara inpräntad i våra frusna hjärnor för det är ju det mest naturliga skyddet mot vinter, köld och död. Jag vill tro att mammas päls är gjord av glada rävar från norrland, skjutna av en söt liten jägare.
I tisdags åkte jag till norrköping och inväntade c för utgång. Det var underhållande och skönt att vara på hemmaplan. Tur att vi har en livlina i form av lägenhet att tillgå, perfekt för oss alla fyra användare av den.



En jävligt pure pic


[Söderstad]

Ahkej, det blev kanske inte riktigt som vi tänkt oss igårkväll. Styrde runt lite på söder men kände oss inte riktigt rätt placerade någonstans. Men det är på detta vis vi får göra tills vi hittar vårt forum. Kul kväll ändå!
Väl hemma igen och nerkrupen i min bädd vaknar jag till igen av att Tove härjar runt och inte hittar ut ur rummet, Uppgiven sittandes på golvet.  Kul syn.
Idag mötte vi upp chris för en kvalitetsdag på stan som innefattande noll shopping förutom en supergod tomatsoppa med kräftor. Värt i kylan.
Nu är jag ensam hemma ty T åkte iväg för dejt. Lyllo den som hade det en trist söndagskväll. Imorgon är jag ledig och planerar att leta upp en frisör. Nu ska barret ansas.




Aaahhh jag ser månen stiga upp på himlen över hustaket mittemot. Vackert. Och den är nästan full.

[Året var 2010]

Hej och god kväll! Jag har denna dag haft ett givande 10 timmarspass och stress hem för att göra miog vacker. Vilket förvisso gick åt skogen! Vi har finbesök och ska snart ge oss ut i nattlivet. Kan bli debaser! Vin och så lite vin. Soon I'll be game.
Hej så länge! Hoppas att ni har en bra start på 2010. För jag har bommat alla nyårslöften allready! Nyttig? Njaaa... Tankar på att träna... mjeee... MEN kan ha en kul kväll.

[Topp ETT]

Denna dag har varit årets bästa och roligaste dag!
T och jag har såsat oss genom vår kära vasastad och fikat, handlat hälsomat och nu tvättat. Vi inleder vårt nya bättre liv. Det enda som saknas är en strukturerad kalender i äkta skinn. Kvalitét framför allt... begränsat till lönens storlek. 2010 ska stavas KVALITÈT!
Det jag härnäst ska ta tag i äro klippning och färgning av hår, nystart på träningsfronten och eventuellt trotsa solarievägran!? Och vad det gäller nyårslöftet - Må bra, ha kul och utvecklas. Diffust och skönt.
Igår firade vi in det nya året i vår lägenhet med middag och självklart skålade vi i Louis Roederers Cristal.
Gott nytt! 


RSS 2.0