[Tack som fan för fredag]

Nu så äntligen får jag lägga mig ner. Är så nedrans trött och har så varit i flera dagar nu. Usch.
Igår fick vi hjälp med flytt av skåp och spegel av en söt liten gubbe så det ekar inte längre i hallen! Det tar sig...
Sedan hade vi förfest på jobbet samtidigt som T övade in sig på produkterna, hon ska nämnligen jobba med mig imorgon. Skitkul ska det bli. Kvällens slutmål var att se dance me dead på Hugo. Bra mycket bra.
Och trots att jag närainpå dog när klockan ringde imorse så gick jag upp för att träna innan jobbet. Är man inte sjuk då? Men ikväll kommer sängen att intas tidigt för imorgon ska jag vara piggelin och flytta efter jobbet och hoppas på att inte däcka innan festen drar igång.


[luxury]

Det här är vardagslyx. (obs, endast teglaset är tillrättalagt för att kunna ta denna bild, annars är allt på ordinare plats sedan en timme tillbaka)



Jag håller mig på mitt rum med allt inom räckhåll; dator, fjärrkontroll, tidningar, te och självfallet lite nötter. Det pågår för tillfället bandmöte i the livingroom och jag har inte direkt något vidare vettigt att tillföra.

[Mönadag]

Nu är jag hemkommen från arbetsdag nr 1 av 7 denna vacka. Phu. Det är ju flytt på gång vilket innebär rensing och städning på hög nivå. Men jag planerar att få till en utgång på torsdag. Riktigt sugen då jag stannade hemma föregående helg.

Dessa tu möbler har jag blivit lovad att få låna/förvara från butiken tillsvidare (på obestämd tid), jag tror dom blir kalas i vår hall.

     


[Sssöndag]

Dagens sysselsättning: Ikeashopping.
Men vi fick inte med oss allt, behöver ta en tur till. Men gardiner, stänger, en stooor tavla, sofföverdrag och massa kuddar samt två fotöljer lyckades vi klämma in i bilen, så nu har vi fått lite stämning ialla fall.
Tittade nyss på filmen the mist som baseras på Stephen Kings skräckroman, den var riktigt nervkittlande. Men nu ska jag sova (och drömma om diverse monster) i hopp om att orka gå upp och träna innan jobbet. Får väl se!

Godnatt


[Fredag]

Kvällens sysselsättning: tvätta.

Jag är helt solo ikväll och antagligen den enda som inte är ute och svänger såhär på lönehelgen. Äh.
Precis utanför mitt rum passerar just för tillfället många påväg ut i deras allra härligaste tillstånd. Nyss hade jag den äran att få lyssna på ett samtal 3 brudar emellan som hade möte nedanför mig, där det tydligen pågick någon form av misshandel i den ena tjejens förhållane. Fy. Dumpa.

Nu säger jag godnatt.


[Torsdag -Kör nu SWE]

Jobb och träning. Aa bara så. Jag var en tripp på hemköp och köpte lite NÖTTER såklart. Godiset som tydligen aldrig kan få mig att tröttna. Oftast är det ju så att äter man något tillräckligt mycket så går det inte att få ner ens med våld tillsist. Men jag tror inte att jag är skapt att äta en varierad kost, då borde man ju ha den instinkten.
I vilket fall så tittar jag nu på handboll och i ärlighetens namn kan jag säga att det är den enda sporten jag mer än gärna tittar på. Hockey -neej, Fotboll -endast om Zlatan eller Rosenberg medverkar, Skidor -absolut NEJ (får jättedåliga vibbar av ljudet från skidor som påminner om tråkiga söndagar när jag var liten och pappa satt hela dagen som klistrad framför burken.)
Jag ska sova tidigt idag, men det är inte lätt när mina roomies är vakna till halv 7 (?) på morgonen. Tråkigt att lämna verkligeheten för dimman. Fast när jag formulerade mig sådär så lät det ju lite lockande istället. Jag ska SKA SKA (måste tvinga mig själv) peela ansiktet och lägga mask innan sänggång, det är helt f*cked upp just nu, med torrispartier. 

Godkväll

 

[Grym]


[onsdag]

Schubidupp. (höh?)

Jag börjar få energi i min tröstlösa kropp och sinne. Igår körde jag igång med träning igen efter en veckas sjukdomsuppehåll. Det är så skönt att veta att det man gör är nyttigt och ger resultat och koppla bort att det är trist och jobbigt. Jag lade mig också i solariet imorse. Inte fullt så nyttigt eller välgörande men det känns bra för stunden, fråga mig om 10 år. Usch.
Det är mycket jobb nu och jag trivs. Det är då jag mår som bäst. längtar bara till att få pyssla om och inreda vår nya butik. Jag ska skylta om den ofta med fyndiga grejer från myrorna. Det gillas från högre makter. Och min kreativa sida får utlopp.

Ha en bra kväll.

[blue eyed?]

Jag har sagt länge att det vore kul att testa färgade linser men aldrig kommit mig för. Här kan man tävla om ett par i valfri nyans från fargadelinser.com.


[Måndag såklart]

Idag har vi haft överste yrväder på besök som rörde om i grytan, både i nuvarande butiken och i vår blivande frånochmed 2/2. Men den blir nog kalasfin, även om vi får tränga ihop och pussla samman allt så tror jag det blir till det bättre. Det är alltså grundaren av FACE Stockholm som gjorde en blixtvisit hos oss. Hennes besök blir alltid korta men otroligt intensiva. Man förstår att hon kommit till den punkt hon är idag för hon är bestämd, envis men har också väldigt rätt i det hon säger. Så i den nya butiken ska jag gno och ombona så att allt går i FACE-anda precis som hon vill ha det.

Ja vad har jag gjort mer då? I Helgen blev det utgång och förfest med massa hedliga tjejer som man träffar för sällan. Jag besämde mig för att -Nu är jag frisk. Så det fick jag snällt vara. Men jag mår mycket bättre av lite vin och dans. Höhö

[... forts]

Några timmar senare och jag har bytt ställning från liggande till sittande. positivt. Men på något konstigt sätt har jag inte fått ångest än, tycker inte ens synd om mig själv.

Jag är jättesugen på att baka någonting nu, men jag befarar att om jag tar mig upp och ut till ica så kommer någon att behöva bära mig hem igen. Men imorgon måste jag vara i jobbfas igen. åtminstonde på eftermiddagen då vi har bokningar. Visst kan man ju inte rå för att sjukdom härjar men jag vet ju själv hur det är att boka en tid som sedan inte blir av när man längtat och kanske planerat dagen efter denna händelse.

[Onsdag]

Ok, nu jag förgylla arres morgontimmar, och förhoppningsvis flera andras dötider!?

Igår mådde jag piss och inatt mådde jag ännu sämre. Det var år och dar sedan jag hade feber men nu fick jag återigen uppleva den känslan. Tokfrossa och svettades floder samt jättekonstiga verklighetsdrömmar pga yrande. Men idag mår jag bättre bortsett från förkylning. Men mamma 1 (orginalet) och mamma 2 (chefen) rådde mig att ta the day off. Det är inte min grej att erkänna mig sjuk och vara hemma såvida det inte är riktigt illa. Men jag får väl ta och göra lite nytta ändå på något sätt, ifrån sängen med hjälp av datorn. Som om mitt undermedvetna kände det på sig så lånade jag en bok i måndags att ta till under dagen om rastlösheten kniper.
Inte för att jag är en person som är en pingpongboll upp och ner på väggarna men att vara hemma en hel dag utan att röra mig någonstans är riktigt påfrestande.

Hörs säkert senare

Puss

[Lördag -update]

Nu kan jag äntligen ta helg. Men jag är så satans trött. Kan vara en liten bacillusk som smyger sig på. Jag blundar för känslan i halsen.
Igår var jag på bio, och det händer inte alltför ofta men jag hittade ju en gratisbiljett och då kunde jag inte hålla mig. (med viss överdrift förstås). Vi såg öum... höö... flyter... ALLT FLYTER just ja. Den var mysig och rolig. Haha det lät som en bokrecension från 6'an - den var bra, det är x antal sidor i den, författaren är.... och jag ger den 4 av fem
Ikväll är tanken att jag ska få i mig lite vin, brukar inte vara några problem när man väl är i [gäsen] men måste bara fixa allt runtomkring först. Eller allt och allt; smink, hår och kläder. Höhö.
Imorgon ska jag på möte ang en affärsidé. Kanske hoppar på det tåget och tjänar storkovan. Nja, inte jag men jag har lurat med mig pappa och han brukar inte vara bang när det gäller nya planer.

Ha en bra kväll!

[Torsdag -day off]

Undrar varför det alltid är lättare att skriva och berätta om irriterande och negativa saker och händelser. Man kan ju snabbt punkta upp tio saker man stör sig på, eller tio egenskaper man saknar men önskar man hade... Varför kan man inte börja tänka i andra banor och vara nöjd för det som är. Iband får jag för mig att -nu jävlar ska jag bli en riktig optimist och bara sända ut positiv energi! Och det håller ungefär lika länge som alla naglar är hela. (min gick av imorse).

För att ge mig själv lite cred nu så har jag här idag på min lediga dag tvättat, damsugit, solat, tränat och coachat min chef på jobbet. Inte helt bortkastad dag med andra ord. OBS! Om jag nu ska skriva ner vad jag precis tänkte så låter det ungefär såhär; Men vilken jävla dag sen då, vardagssysslor är ju väldigt intressant och speciellt. Helt ärligt så trängde dom fördömda tankarna igenom min positiva barriär. Jag ska jobba på den. MÅSTE jobba på den. Barriären.

[Onsdag -du sköna vintertid]

Äh, inte mycket till viktig dag detta. Upp tiiiidigt i den hemska istiden vi nu befinner oss i tydligen, för att träna innan jobbet. jag är mäkta imponerad av min starka vilja på morgonkvisten. Men är man väl uppe så!
Jag har äntligen tagit mig an mina naglar och byggde dom med fransk i grafitgrått. Tänkt länge, inte mer än så förrns nu.



Jag har beslagtagit en gammal skitskön stickad kofta från mammas glansdagar i Norrland. Den åker på!

[Tisdag -RÖÖÖÖD dag]

Idag har jag haft en riktig lyxdag. ja, för att vara mig i alla fall. Jag, lilla mamma och Cicci har spenderat dagen på badhuset och fyllt den med motionssim, bastu- och bubbelbad samt solariestek. Och vi har desutom avslutat den med food på en grekisk resturang runt husknuten där jag numer lever och frodas. Vi ska försöka göra om detta en gång i månaden men jag vet hur länge löften som detta brukar hålla.
Undrar på om jag kommer att ha värk i armarna imorgon med tanke på att det måste ha varit år och dar sedan jag tog så många simtag.

Nu väntar jag (som så många andra) på att toppis ska köra igång. Alltid lika blandade känslor när man tittar på program fyllda med fokus på utseende. Jävligt fascinerande och motiverande men man får lika mycket ångest och panik ändå kan man inte sluta titta. Ja, jag är väldigt påverkbar av denna smörja.

Trevlig kväll!

[Lördag -tar helgerna aldrig slut?]

Nu har även nyår passerat och ja, det blev en lyckad kväll. ojoj, Det är helt sjukt vad tiden går fort nu! Januari... sommar... snart jul igen... Lika bra.

Nu har jag bott in mig några dagar och trivs fortfarande. Här är mitt krypin

         

Igår fick vi besök av sisters of E-M och vi fick för oss att göra en liten spontanutgång. Trodde aldrig att jag skulle piggna till och fullfölja idén, men sagt och gjort. Idag har jag jobbat och är minst lika trött som igår men det har ju inte hindrat mig förr tydligen.


RSS 2.0