Fredag 29/8

Gudomligt skönt med fredag! Men det lär nog bli en hel del att göra.
Ikväll ska jag i alla fall gå ut men såklart inte gå ut håårt iochmed att jag jobbar imorgon. Ska ut på uppdrag till en salong som jag inte alls känner till men måste komma ihåg att kolla upp den på hitta.se.
FACE Stockholm har planer på att starta en agentur och vi anställda har möjlighet att söka genom att skicka in de 10-20 bästa bilderna på make up'er man har gjort. MEN jag har sååå dåligt med den dokumentationen. Tänk om jag hade tagit en bild på varje sminkning genom åren, då hade jag ialla fall valmöjligheter. Har jag tur kan jag skramla ihop 10 som ligger på datorn, om dom är de bästa är ju riktigt tveksamt.
Äh,

Pusspuss

Onsdag 27/8

Uuh vad jobbigt allt är nu. Men tror det blir till det bästa!
Vill helst bara ha helg nu och dricka vin och slappna av!
Dagens uppgift på jobbet; STÄDA. För imorgon kommer besök från stockholm för inspektion. Ne, men det är en jättesöt tjej som kommer och fixar och donar och flyttar om så att det blir riktig "FACE-anda". Blir nog ett och ett annat ajjabajja enligt Gun Nowaks direktioner.
Igår blev det officiellt att vår hudterapeut lämnar oss och drar vidare och startar eget. Skulle också bra gärna vilja ha något eget. Funderar på att öppna en web-butik. Men vad ska man sälja? Försökte klura ut vad jag själv saknar som jag enkelt skulle vilja kunna klicka hem. Pappa är bra i situationer som denna. Han har alltid massa ideér och älskar liksom jag att planera och spåna. Men om en tiondel av allt vi tänker skulle gå i spinn så hade vi nog dragit på oss en och annan konkurs. Allt funkar så mycket bättre i huvudet än i praktiken!
Nu ska jag återgå till att nöta ner min soffplats för tv-tittande. Projekt runway *2 och satc *2. Then niteinitey

Pusspuss


Ett år äldre...

... och därmed klokare!? Ne.
I helgen blev det firande och besökande av augustifest. Och självklart JOBB. Fullt upp med brudar. Snart måste ju bröllopstiderna vara passé? En vacker helg när jag känner mig hyfsat ekonomiskt tät ska jag ta långledigt. Planerar en storstadsresa snart med c. Rom kanske... eller, Paris... eller... a barcelona. Vad tusan som helst. Någonstans med hög puls.



Ciccibus och jag.
Vi hittade förövrigt en virrig Alexander Skarsgård i buskarna under vår hemgång efter krogen. Han fumlade med (läs borstade av)  ett par cd-skivor. Eller "räknade" dom hette det! Mhm.


Tors 21/8

Igår blidde det en liten utgång. Faktiskt kul och blev positivt överraskad när fler än fem pers hade intagit stället. Högt över förväntan. Idag började jag inte förrns kl 3 och tur det för jag vaknade halv 1. När jag tänkte vidare på min ovanliga uppvakningstimma så har jag nog aldrig sovit ut efter en kvälls festande. Antingen jobb eller någon form av resande som gjort att jag måste ställa klockan.

JAG HAR FÅTT EN CYCKEL. Mamma kom in på jobbet idag och överlämnade nycklarna till min "nya" fina röda hojj som jag fick i tidig födelsedagspresent. Haha, känns som om man var fem igen. Nu jäklar ska det susas i backarna. Och förhoppningarna är att jag ska komma i gång med nån sorts träning nu när jag snabbt kan ta mig hem röd och svettig. Uuuh, får gåshud vid tanken att röra på mig. Illa!
Imorgon är det partaj för lilla Empa och jag fyller åååår på lördag. Trala la la. Gamla kärringar vi börjar bli!
Tårta och vin, bättre kombination får man leta efter!
Nej nu ska jag skölja ur hårfärgen. Det är inte klokt vad blekt det blir efter bara några tvättar.

Pusspuss

Tisdag 19/8

Sv: C din lilla spjuver!! Sååå mys var det allt inte. Mest ångest, du vet!

Just som jag hoppades få lite färgade löv på träden så kommer solen och värmer upp till svettpunkt.
Igår städade jag garderoben och slängde lite kläder och skor. Så idag är jag värd att fylla upp tomrummet. JAH

Dumt tips! Känner du dig uttråkad och deppig, ta fram gamla fotoalbum som tar dig tillbaka några år. Sedan är du stressad och om möjligt ännu mer deppad!

Hej

livet

 Livet är det som händer dig medan du planerar något annat.
-John Lennon

"Skriv upp det!" /Pappa





Måndag 18/8

Måndag och ledig. Bra skönt med förlängd helg! Lugn helg med promenad i regnet, massage, kräftor och mycket filmtittande. Idag tänkte jag försöka komma iväg och få lite fusksol på min bleka nuna! Och hopefully släpa med cicci (mestadels för bilens skull) till stan och födelsedagsshoppa lite till mig själv. Länge sedan jag tog en äkta heldag på stan utan hets.


Maggie Gyllenhaal är min idol!

Schoo

Bläää vad tråkigt allt är. Och jag vill vara ledig i helgen och hänga med till malmö. Hur ska man göra för att pigga upp sig? Helst något som inte innefattar ätande, som kostar eller som är fysiskt krävande. Vad återstår?  Fan jag ska gräva ner mig i en bok. Aa jag gör't. Har två olästa liggandes men det är ju så segt att börja.

Somvanligt är jag sjuuukt sugen på läsk så här tids. Borde lära mig att köpa hem och ha i lager.




Lite bilder från Brudplåtning.
Vinterbrud och höstbrud
(smycken Erika Tubbin)
    


   

 

onsdag 13/8

Ikväll är jag slut. Fullt upp på jobbet och fick stänga 45 min senare!
Eehh.. vet inte vad jag ska skriva om. Har verkligen inget nytt att uppdatera om. Den tyngsta stenen över axlarna just för tillfället är ekonomin. Hur gick det så fel? Jag måste hålla mig ifrån stan ett tag. Men nya pjucks vore inte helt fel då mina flesta har totalkvaddad klack och sula. Lille c köpte nya snygga minsann!! Bra gjort!!
Somsagt min födelsedag närmar sig och jag öööönskar mig så innerligt någon form av behandling, gärna i form av massage. Ryggen är som alltid ett enda stort fel och varje sminkning är en pärs.
Emelie och jag fyller på samma dag (hurra hurra) och det ska firas dagen innan, en fredag, vilket betyder tidigt jobb på lördagen. Jippi.
Nu ska jag vibrera lite (kan misstolkas) och se på project runway.

Puss o kram

Jag vibrrrerrrarrr

Bokstavligen. Idag fick jag hem min Vibra Tone och provkör den nu för första gången och, ja, jag vibrerar. Ingen aha-upplevelse men det känns att cirkulationen sätter igång -det kliar något så fruktansvärt. Får väl ta mina mått så jag kan jämföra vartefter. Uuh. Den stängs av efter 30 min vilket är bra så man vet när det är dags att byta område. Haha. den är kul ialla fall. Ska höja tempot nu... Yehaa nu snackar vi. FAN vad det kliar!!! Den är skön att ha på lågt läge som massage också!!

Köp en själv







Söndag 10/8

Jag har haft en slapp och skön söndag med massa film och ätbara godsaker. Mums men fy! Vi hyrde två svenska filmer och utan att hänga ut någon av dom så ska jag säga att -Nej, svenska filmer håller inte måttet!
Jag är ledig imorgon med och det är med blandade känslor faktiskt. Klart att det är skönt att få sova ut men vad ska man  egentligen göra i ytterligare en hel dag? Rastlösheten kommer att slå till. Blir det hyfsat väder så kan det bli en tur till sommarstugan som i år inte fått mycket av min närvaro...
Jag har fått hem ett erbjudande från la redoute med 20% på en vara och 15% på resten av köpet, DESSUTOM en premie från make up store. Vår svårslagna konkurrent. Men bara för att jag känner att jag måste shoppa där så jag hittar inget jag vill ha. typiskt!
Jag kom på att jag snart fyller år. Uuuuuh nojja





Regndans

Kul igår. Jäkligt kul. Den stora bristvaran på folk till trots. Liza och Clara beslutade sig för att skjuta på trippen till västkusten och göra oss sälle. Bra val. Michaela hängde också på. Hemfärden blev ett kaos, det började ju ösa ner regn och vi skulle ta oss till max men det hade stägnt så det blev en liten promenad med dans och sång i regnet och hoppande i pölarna. HAha DYNGBLÖTA och så kallt sen...
Men gudars vad seg jag var på jobbet idag och mycket sminkningar på det. Men tiden går ju fort då, får tänka så.
Nu är planen att dricka kylt vatten och bädda ner mig samt titta på Tristan och Isolde bara för James Francos skull. Däremot läste jag att om man dricker mycket vatten innan man går och lägger sig så samlar kroppen på sig det och man vaknar upp pluffsig, framförallt runt ögonen. Fan också. Det är ju om kvällarna jag är som törstigast, jag har jättesvårt att dricka på dagarna. äh
Just, min kära mor vill åka utomlands med mig. Blir alltid så glad när hon lägger fram ett sådant förslag annars är det jämt jag som tjatar på henne.

Wet look pose

Skapartagen

Men.. vad hände? Jo jag är hemma ikväll. Tar en utgång imorgon istället. Otroligt skönt att vara ledig hela dagen, med sovmorgon utan väckarklocka. Men tiden kommer att rusa iväg på ingenting och överarbetad iordninggörelse framför mirrorn. Nu vill jag skapa något. Överskottsenergi! Tittade just på project runway. Ser så enkelt ut att designa, men det är verkligen inte en ärvd gen inom mig. Synd, verkligen. Jag är mer av "klippa, klistra, absolut inte mäta och det håller så länge det håller"-typen. 
Kanske bara skulle gå och lägga mig och drömma lite.




Bara för att Lisa är så söööööt

080805

Jag är i mitt livs bästa shape; jag sträckte mig när jag skulle stretcha.

Dagen har flytit på. Men jag har haft tre ångestladdade sminkningar. Hur stor är sannorlikheten att norrköpings tre långa, smala skönheter kommer samma dag? Mindervärdeskopmlexframkallande säger jag bara. Att dom sedan är de trevligaste på länge kryddar på det hela lite extra. 
Äntligen är min chef tillbaka efter sin semester och jag får ledigt på tors. Skönt. Då kan det bli farligt imorgonkväll. Hoppas att jag får möjlighet att gå på stan någonting.
Nu inväntar jag bara min obligatoriska godnattsaga, gamla satc avsnitt. Kan verkligen inte sova innan de tu (inbillar jag mig).
Puss

Söndagspyssel

Min fritid går numera ut på att sitta otäckt många timmar framför datorn och lägga massor av snälla (och anonyma HÖHÖ) kommentarer på svenska folkets bloggar. Vissa uppskattade, andra ignorerade och en i mängden men jag mår bra av att peppa andra. Fan, skulle kanske ta och bli psykolog. Hur många timmar har man inte ägnat åt att få lyssna timtals på problem när man i själva verket sitter och mår så mycket sämre. Men what doesn't kill you...
Nu har jag spenderat några timmar på Arn och film no 2, 27 dresses, är påsatt men jag fick myror i brallan och tog mig ett varv i huset. Uuh, fasar för att jobba imorgon. Eller snarare för att ta mig dit. Det blir ett så stort projekt när jag inte sover hemma, med kläder och hudvårdsprodukter. Men jag lånar/snor/beslagtar vad jag får tag på av Lisa. Hon är så medgörlig så!
Jag längtar till onsdag då jag äntligen ska bryta mitt osociala mönster och ge mig ut bland folk igen. Vi ska träffas och umgås med Liza och förhoppningsvis ut en sväng innan hon drar mot Staterna och LA. Skaaaapligt avundsjuk. Men vi kommer ju på visit vartefter.

God kväll

Söndag 3/8

Nu har jag startat min kåvepenin-kur. Hade en packe hemma som jag beslutsamt har börjat knapra på.
Igår tog jag det bara lugnt. Sjukt tråkigt och jag klättrade på väggarna men jag får satsa på att ha dessto roligare de kommande helgerna istället. 
Gårdagens jobb gick rätt så bra... eller mycket bra tillochmed. Alla blev nöjda och glada. Men på möhippan som vi hade efter stängning så rann all energi ur mig. I början kände jag mig på topp och även lite underhållande men på slutspurten hade jag noll kraft. Hoppas bara att dom inte trodde jag var sur. Kan så lätt missuppfattas.
Jag tog bussen till valdemarsvik efter jobbet vilket blev en panikresa. Först och främst hade jag glömt att mitt busskort hade gått ut (kunde då lika gärna tagit bilen och sluppit vänta i en timme), sedan märkte jag att det droppade från luftkonditioneringen rätt på mina armar och jag fick sitta och torka var och varannan minut med gardinerna. Men det kom in en kille som satte sig  två säten framför mig och spelade jättebra och hög musik. Kände att han räddade min resa. TILLS kärringen (förlåt) mellan oss snäste att han skulle sänka för att han störde oss andra. Åååååå 

Idag ska jag försöka få lite luft, vågar inte ens tänka på hur länge sedan det var jag tog en promenad. usch... blek, svag och jävlig. På med ett par för stora brillor och jag skulle tas som en tv-spelsnörd. Inte mig emot alltså. Med inte så mycket som en ynka solblekt slinga i håret tyder på att min sommar spenderats i mörker. Det beror visserligen på färgningen. Har laddat över bilder till datorn från Visby nu, äntligen. och mitt mörkare hår:


2 augusti

Nu kommer kylan HAAHAAHAA (elakt häxgarv). Nej men det känns faktiskt redan bättre med min förkylning, nu ska dom jäkla bakterierna få kämpa hårt för att överleva och jag ska göra allt jag kan för att motarbeta dom. Eller ja... vila iallafall.
Igårkväll var jag helt slut och bara låg i fosterställning tills jag fick ett ryck framåt natten att färga håret. Och det blev ett positivt infall; mörkare brun och nu mycket glansigare. Känns bra.
Idag har jag brudar, tärnor och gäster i det oändliga innan jag får ta helg. Kanske lät liiite överdrivet, och det var det också. Men ett par stycken iallafall. Börjar redan halv 9 idag så bäst jag tar tag i mitt utseende nu.



RSS 2.0