Fixa fixa fixa

Ska göra ett nytt försök att få någon att fixa mitt hår ikväll. Tove har ju bal och grejer i dessa tider. Annars få jag göra det själv, fixar jag. Eller? Köpte faktiskt hem material till det igår. Jag ska göra det över en feeet påse godis. Kan jag vara värd efter jobbet.

Jaa nu kör vi! Sminkar så penslarna dammar.
image154


 

Plans

(gskiofjo, panik, får skriva om hela inlägget, pga min dator som promt ville starta om sig själv för en uppdatering. Så fräckt)

Igår hade jag jordens dippdag. Kände redan när jag vaknade att allt inte sod rätt till och bröt ihop totalt när jag kom till jobbet, helt untan grunder. Avskyr att visa mig svag. Men tokvärmen som rådde kan få vem som helst att flippa ur och alla studentmössor som knatar runt påminner lite för mycket.
Men idag känns läget stabilare. Ska försöka hinna sola innan jobbet och utföra lite shoppingärenden, varav systemet ligger högst på listan eftersom jag inte kommer hinna annars innan lördag. Kan bli ett besök på myrorna om tiden vill sig väl. Är ute efter en färgglad väska gärna i tyg. Är så trött på alla svarta, bruna, beiga, vita.
Nu sitter jag och försöker avgöra hur kallt/varmt det är idag, med hjälp av ett öppet fönster. Min fot som befinner sig närmast är kall som en stolle. Skulle verkligen behöva en termometer. Nej, skulle verkligen behöva sätta upp den jag fick av farfar. Nu blev det rätt.
Jag ska försöka locka cicci att göra high-lights i mitt hår idag i utbyte mot en make up efter stängning ikväll, jag försöker med mitt ess i skjortärmen; lösfransar, glitter och hela skiten, men hon är svårflörtad.
På fredag är det dags de årliga bal-make up'erna och jag kommer att göra 7 st á 1 timme på raken med no break. Gäller att "ladda upp med gröt" på morgonen. Huruvida gröt mättar och ger näring eller ej säger jag ingenting om.

Snart flyttar Liza hem igen, saknar!! Hoppas på mycket umgänge i sommar innan hon beger sig vidare till LA.  Åå, helrätt!!
Blå slingor?


 


Mammas dag!

Idag är jag sjuuukt trött och sjuuukt opepp på det mesta! Har sovit alldeles för lite i helgen och lär knappast kunna ta igen det inatt. Så är det alltid när man har sömnbrist - att det bara blir svårare att somna.
Nej söndagar borde inte få finnas, och om de nu prompt måste det så ska de innehålla konstant aktivitet och därmed minimalt utrymme för ångest och tänkande. Man bör absolut inte ha ett fullproppat kylskåp i närheten och helst inte tillgång till dator då det innebär onödigt spanande på div communityer och bloggar. Idag prickade jag in alla fel!
Den här veckan ska jag vara så duktig och pigg. Kanske vore läge för hälsokostbesök och lite vitamintillskott.
Jaha, jag får väl se om någon vill göra mig sälle med en film i hopp om att kunna sjunka in i dimman.. Flugorna är tydligen på!? Jag är helt omringad av de äckliga livsformerna.. usch, hundratals, och in ska dom i näsan och öronen. Vad är grejen? Jag har ju duschat!

  Pigg bild
 

080523

Blogg-down-period? Jobbat i veckan, utgång i onsdags. Jäkligt trevligt. Så nu är jag ikapp!
Idag är det härliga fredag. Yes. Ska snart ge mig av för att öppna butiken och sminka som aldrig förr. Gårdagen gick sååå långsamt trots det var fullt upp men det berodde på att jag gick på min sista sparlåga. men nu är jag utvilad och fit for work. Mina lediga minuter under dagen kommer säkerligen att utnyttjas till klädpanik för kvällen. Jag måste städa min garde snart. Hittar ju ingenting!? Tänk om jordens blåsa gömmer sig därnere på botten!?
Ao men nu ska jag rappa på lite; svepa kaffet, trycka på lite färg i ansiktet sedan klartt.

 

Åh Saaaaara

Nu har jag haft en mycket lugn helg med jobb och familjetid. Tack, nu räcker det.
Ska följa med cicci till läkaren imorgon för uppföljning av hennes hudproblem. Hon såg riktigt hemsk ut där ett tag, med röda utbuktande utslag i hela ansiktet. Skulle vilja lägga upp en bild hon visade mig nyss men.. ne..Här är däremot en bild på hennes pansarrygg efter allergitester. Ninja Turtles!

"- Sara, tycker du om svart"
I brist på annat har vi idag döpt om vår katt och gjort oss roliga åt hennes svarta päls i kombination med den svarta kudden hon låg på.

Ska bara jobba några timmar imorgon och därefter få bukt med mitt hår. Spännan'! 
Sedan är jag  i flyttasplaner! Får se hur processen fortlöper...

Min dag

Åkte med mamma och pappa en tur idag och shoppade. Det är så mysigt för man känner sig som deras lilla barn igen. Fast... det är man nog i sinnet också trots att man tror att man är så stark och mogen. I vart fall fick jag lite inhandlat såsom två färgglada sommarklänningar från H&M, nedsatta underkläder (köper bara sådana på rea) och diverse smått och gott i form av hygienartiklar. Mamma köpte en reningskur åt mig för att göra sig kvitt sin skuld till mig. Vad menade hon med den? Jag som lever så sunt!? hah.
Snabba ryck till jobbet och möte med ansvarige från netgallerian så idag har jag pysslat med att lägga upp lite behandlingar som finns att shoppa där. Go nuts!
Och nu är jag hemkommen från kundkväll på MQ med trasiga fötter och eye dust på precis hela mig. Duscha! Därifrån fick jag med mig en svart trikåkjol. Oooo, djärvt. Men den ÄR ju bara FÖR användbar.
Det blir ingen resa nästa vecka. Får shoppa som en tok istället för att trösta mig. Ingen dum tröst det heller. Få ta en resa efter sommaren istället. Och nu ska jag unna mig ett solkort någonstans, och förhoppningsvis klippa och slinga håret hos Tove inom en mycket snar framtid.

image146

Blää

Uuh vad trött jag är på allt och mig! Trött på jobb, trött på ledighet och trött på det mesta med mig själv. Jag garvar beach 2008 rakt i fejjan och är just nu nöjdast med mina naglar, vilka självklart är artificiella. Ryggen är paj och mina fötter strejkar i alla mina skor. En ljuspunkt är den obokade framtida resan om en sådär 5 dagar. Hoppas vi hittar någon bra och billig tripp till ett vaaarmt land. Men när ska jag hinna köpa alla mamma-tunikor som jag ska leva i en vecka? Bikini blir det ju inte tal om... Alldeles för oförbered för den exponeringen. Men om två månader när det bär av till Gotland, då jävlar åker tunikan av och på med lill-fodralet. (=Förvandling á la Perelli minus the hideous extensions).
 


Blir någonsin denna vackra människa trött på sig själv tro? 

Geishalips

Jag ska leta upp min dolda talang. Och jag hoppas och ber att det är min sångröst. BHAHAHA

Idag började vi kl 8 och sminkade nära 50 modeller till en visning. Fast krutet lades bara på underlaget och läpparna som skulle vara geisha-inspirerade i svart, orange och cerise. Så söta små pussmunnar så.
Och nu har jag haft en praoelev hos mig i tre dagar och jag gillar henne skarpt. Går i sexan och är lite på min nivå så vi hade kul. Många uttryck har satt sig på min hjärna, exempelvis "ofta" "mobbat" och "jag skämmer ut mig".  Hon väckte lite moderkänslor i mig också så jag var på henne om att se till att äta nåt, ta på sig en tröja om hon frös.. "...eller ska jag stänga dörren?" och uppmuntrade henne för allt hon så duktigt gjorde och berömde hennes utseende (superstora rådjursögon).

image143


kall?

Varför lägger man alltid på någon sorts attityd när man är på väg att hamna i underläge? Kom fram till att bossen och jag är precis likadana i sådana situationer. Blir iskalla och gör tvärtemot vad man egentligen vill och borde och låtsas vara helt oberörd. Äh.. man är alldeles för pricipfast, och för lite go for it.
Jobbvecka med modevisning, brudar och praoelever väntar mig. Bäst att ha ett sidoprojekt för att orka med. Jag borde ge min rygg en omgång massage eller tillrättning hos någon kiropraktor. Men sånt lägger jag ju bara inte pengar på. "350 spänn, då kan jag knäcka ryggen själv och köpa två tröjor". Delar inte uppfattning med min mor kan jag tillägga!
Just nu känner jag för att helt gräva ner mig i någon tragisk film och dra påhittade liknelser till mitt eget liv. Men först ska jag ta den obligatoriska kvällsdosen alger och c-vitaminn och knäcka ryggen i dörrposten. Ljuvlig känsla!
pussssss


image142

25-års firande

Ja', det har varit lite av varje sedan sist. valborg -kul, utgång och 25-års firande uppåt i landet till metropolen Söderhamn. Kusin Kristin bjöd upp oss till kalas och jag synade hennes yngsta, Hugo, för första gången. Massa (och åter massa) god mat och kära återseenden. Fick även en titt på min framtida partner om Kickis planerade ihopparning går vägen. Det enda jag vet är att han är blond, spelar i samma fotbollslag som hennes Sambo och är frikostig med champagne. Haha. 
Men nu är jag åter hemma efter värsta bilfärden, på hårdaste mittplatsen i baksätet. Krampanfall både här och var i kombo med lindrigare värk efter mormors bäddsoffa.


 mamma och Hugo

 Lisa är cool

 Jag är.. uööhh


RSS 2.0