[solisinne]

Sisadar, nu har vi levt och frodats halva tiden pa var paradisresa slash rehabtripp. Sjukt bra vader och nara till strand sa det ar mestdels dar tiden spenderas, och saklart pa var balkong med div gottigheter. Vi sitter nu pa ett internetcafe innan vi bankar oss pa nagon tilltalande restaurang. Vi ar nog de mest aktiva solskyddarna nar det galler insmorning i alla fall sa inga panikbranda kroppar... annu...
Vi har tagit oss in till chania med spenderarbyxorna pa, men ve och fasa... de lokala butikerna har stangt pa lordagarna sa vi far ge det nagra tappra forsok i turistshopparna ist. Usch. Jag ar usel pa att pruta. Jahopp, min tid rinner ivag sa jag ska surfa vidare. Ha det fint, for det har vi!
puss

[Imorgon drar vi]

Nu är jag ett år äldre och imorgon tar jag semester. En vecka på Kreta med Totti och crulle. Tack och hej!

[Dam di dam dam]

Heeeeeeej!
Är nu ensam hemma och har kört lite städning inför morgondagen. jag har laddat upp med nötter och massa tidningar så det är en sådan typ av fredagskväll för mig. Jag låter kidsen ha sin storhetstid på stan nu under augustifesten. Men imorgon så. Jag har fått födelsedagspresenter i förtid utav la familia i form utav smycken och kläder, ty jag var på ett surt humör när jag mötte upp dom på stan igår med noll inspiration och lika många alternativa outfits i garderoben hemma. Så tack för det!
Vi gick även och åt tapas på manésa och därefter lämnade mina systrar sällskapet och jag, mamma och pappa gick på pensionärsbio. Det var så mysigt så.
Men nu räknar vi verkligen ner dagarna till kreta. Och jag har varken letat fram mitt pass, växlat pengar ELLER bokat tåg till stockholm!!. Alltid allt  i sista sekund.Mat, mat, mat, jag armbågar mig fram över bordet med gaffeln!

[Val och vel]

Igår gick min hjärna på högvarv. Jag blev erbjuden jobbet som jag sökt, men tackade till sist nej. Såklart att jag kommer att ångra mig 100 gånger men nu har hjärnan spökat klart ett tag och det känns ändå rätt (i 5 min tills det tvärvänder och jag vill strypa mig själv). Jaja.. nu fokar vi på framtiden och den kan man aldrig förutspå.

Igår träffade jag Empa, Michaela, Liza och Clara och mitt ärende var sista planering inför lördag, jag hoppas på en kul kväll. kan det bli annat?
Som avslutning kan jag stoltsera med att jag tog mina första steg på länge i löparväg, hängde på Gica och Empa och jag tog mig runt. Det gäller bara att komma iväg ju!

Så efter lite livskris och allmän mild panikångest i ett par dagar nu så känner jag mig i stort behov av semester. En vecka är inte nog men det kommer att bli underbart. Nu gäller det bara att hitta passet också. Herregud vart kan jag ha lagt det?! Minnet är som en 70-åring om ens det.

[Bläää]

Jag har panik, ångest och är allmänt jävla förbannad. Och hur beter jag mig då? Jo mina damer och herrar; precis som vanligt. det kallas fasad. Det är bara när mamma ringer och tjatar (i all välmening såklart)  som jag får utbrott. Jag försökte ta en snabb promenad i hopp om att koppla bort mitt obehag. Men nu är det annat som retar mig såsom att det kliar något så fasligt över hela kroppen för att jag skulle på och peela mig ordentligt nyss, och att jag funnit försenade papper och räkningar.
Öh.
Imorgon ska jag styra upp överhängande måsten, träna, sola och hitta något SMASHING att bära på lördag. Jag ska se ut som en prinsessa för det är preciiiiis så jag känner mig... suck.... om man skulle ta och färga håret? Eller kanske gå och lägga sig och vakna i en positivare sinnesstämning!?
 


[Nostalgica]

Ojoj. Hittade ett gammalt arkiv på en dator hemma. Fy fan.
Tillåt mig presentera tre innan nyårsfirande år 2004 och en återskapad repris igen år 2005 i min gamla lägenhet.  Så fiiina och så fixade... :)


[pussla ihop]

jaha ni, nu har jag varit på anställningsintervju nr 2. Eller "träffat" tjejen som blir butiksansvarig snarare. Jag är inte lite otillgänglig, OM jag skulle få och anta jobbet så kan jag varken vara med på utbildningsdagen, fösta startveckan eller börja förrän inpå sept pga uppbokade brudar och vår utlandstripp. Den senare vägrar jag rucka på såsom jag har längtat och jag har en vag känsla av att brudarna vägrar rucka på sitt datum!?  Den som lever får se.
Jag har läst fler böcker på fyra veckor än under hela året. (ok, tre åren kanske tillochmed) Tydligt tecken på bildningssug. Börja plugga kanske?
Imorgon ska vi träffas på vin och födelsedagsplanering. Empa och jag är ju tvillingar bara att det diffar på ett år. Och jag är ju yngst, purung så att säga...

[Shoppeli]

Har varit ledig idag, wehoo, första vardagen på länge. Men min rastlösa själ kunde inte förmå sig att sova bort dagen så 8 ringde alarmet och off to work out och därefter mötte jag upp mina busfrön för en runda på stan. Trots min  knaggliga ekonomi köpte jag lite hud- och hårvårdprodukter. Jag menar det är ju en investering till ett hållbart yttre. Sedan fyndade jag en sparkdräkt (oh my, när i hela friden ska jag använda denna?) och en virkad väst för den totala summan av 58,00 riksdaler. Tokigt.

                 

[Why so serious??]

Jag har precis skaffat twitter. Är det någon av er som twittrar? Och som alltid när man ska ge sig på något nytt blir man extremt irriterad på att man inte förstår. Och jag fasar för hur jag då kommer att bete mig på äldre dagar, för så mycket har man ju förstått att gamlingar inte är villiga för fem öre att lära sig nya saker. Ok, jag måste erkänna att mina farföräldrar faktiskt är ganska duktiga på dator/internet-användning.
Ikväll har jag Kraftgått (powerwalkat) och nu ska jag väl slumra till Beck eller något annat exalterande. Jag var så fruktansvärt trött idag, och för att inte tala om igårkväll. Jag såg (seglande mellan verklighet och drömmarnas land) på Batman the dark knight igår endast för att njuta av Heath Ledger som trots sin otäcka uppsyn och hemska karaktär är så tilltalande vacker.  Clowniman

Kolla in!

[Klippa i hav]
En fin eftermiddag på sandvikebergen. Länge sedan jag besteg de klipporna med strandbag'en i högsta hugg.
Idag är jag otroligt trött och längtar tills jag får göra natt, men var jag kommer att göra det är en tillsvidare bra fråga. Jag orkar inte sätta mig på en buss. Vill bara ha soffa, godis och film just nu.
Igår träffade vi sisters of Berg och gjorde en sen ankomst till en redan avslutad grillförfest och därefter utgång. Kul!!

[Freee]

jaha så sitter man här ännu en fredag. Supersugen på att festa till det, Istället får jag roa mig med att se på film vilket troligen blir en av mig ickeönskad actionrulle. Undrar när jag kommer att ha en ledig lördag härnäst!? Två brudar har jag imorgon och en gäst måhända?
Nu har jag duschat efter en timmes walk i myggsvärmar och knottarméer. Fy vad vidrigt när de emellanåt träffar en ingång i ansiktsregionen.

Igår hade vi en mysig kväll på manésa med plockmat och drinkar. Correction: drink, empas glömdes bort och uteblev.[PENGAR OCH PENGAR]

Nä, nu vill jag tjäna storkovan. Jag är trött på att begränsa mina kostsamma shoppinglustar.
Banne mig![Buhu och buhä]

Nu är det kväll. Dagarna går så sjukt fort. Vad gör jag för vettigt? Jag vill vara viktig. Jag vill åstadkomma någonting bra varje dag. Inte sega mig fram och längta till nästa dag vilken ändå ser precis identisk ut. Hm. Ge mig utmaningar.
Är nu hemkommen från en kvalitétsfika som likväl kunde ha slutat i utgång. Varför inte egentligen? Det är ju nu under sommarhalvåret som liknande ativiteter inte kräver fullt så mycket planering som under höst/vår/vinter. Man kan ju bara spriiinga ut barfota och låta sitt barnasinne skapa ett rus i hjärnan och med lätta ben ta oss vartän vi önskar.
Ojoj, ironin går inte att ta fel på va? Sen när slutade man leva i ständig klagan och bara levde?


[mataffärer is the sh**]

Juni Juli Augusti... Åh vad jag längtar till Kreta nu. Inte långt kvar, närmare bestämt  22 dagar. Och dessförinnan fyller jag också år. Inte för att det är något att fira längre men det är ju en avvikande händelse i den annars så tråkiga vardagen.
Jag och Tott har varit på maxi och kan konstatera att Ica maxi har mycket och roliga produkter att erbjuda. Älskar att gå i mataffärer om det bara inte vore så förgjordat kallt därinne så kunde jag lätt ha ihjäl ett par timmar på att bara gå och inspektera och upptäcka. Haha. oh. Gammelvarning. Gissa vart jag kommer att hänga när jag blir pensionär. Hoppas att jag har många barnbarn att skämma bort och baka massa gott till.
Fick äntligen hem lite nya téer också så det förrådet är uppbunkrat. Nu fattas bara påfyllning av det större slaget - garderoben. Hm. Triss eller hästar kanske?

[Lördagsrus]

Nu så, äro jag redo för kvällning.
Fullspäckad dag idag, poppis bröllopsdag kan jag tro. Men skönt att min grupp avbokade för jag hade inte klarat av en långdag.
Får se vad kvällen bjussar på för spektakulärt. Även om jag totalt gett upp hoppet om att något som kan gå under den benämningen kan inträffa. Här. Nu.
Kaffe och the sounds = hyperpeppning

RSS 2.0