Sista juli

Uuuu
Jag vill inte vara med mer!! Kan man hosta sig till döds? Plågsam dag. Men allt gick att genomföra med jämna pauser, och jag gjorde mitt första återbesök på en tjej med gelénaglar, dolde utväxten med en glitterlinje i guld.

Dumglor på hide and seek och kan konstatera att den där Dakota Fanning kommer att växa upp till en äkta skönhet. Good for her... Nu ska jag svepa en läsk.


Twiggy and the pin up

Healthystatus: unchanged

Dagen gick relativt fort idag. Och icke att förglömma; det kom en skvätt regn. Nu blev naturen och jag glada och för ett ögonblick skönk temperaturen i min bur några grader. Jag åkte aldrig hem ikväll, Cicci va på TRÅKIGT humör. Dumma. Så jag stannade i stan och roade mig med ansiktspeeling och kroppsskrubb och awfully lot of surfande. Läste på Linda Rosings blogg att hon har problem med påhopp gällande hennes val att göra barnen så offentliga med bilder. Hon har tydligen fått massor av perversa kommentarer. Men jag menar varför gör hon inte så att de måste godkännas innan de läggs upp? Fast det är klart, med typ 900 kommentarer så är det väldigt tidskrävande.

Imorgon har jag roliga uppgifter. Först och främst kommer Erika Tubbin med sitt tredje fotoobjekt -en höstbrud. Och på henne ville hon ha en twiggylook med turkos skuggor och "klumpiga" fransar uppe och nertill. très intéressant. Senare på eftermiddagen kommer en tjej till som ska fotas med 50-tals tema tillsammans med en motorcykel.


Inspiration



             

































    

080730

Aaa så varmt det är. Nu börjar jag få äkta panik. Vill också vara ledig och ligga och svalka mig vid havet. Måndag och tisdag har vart så jäkla lugna dagar men idag har jag en brudutprovning och två make up-rådgivningar. Får se om jag kan genomföra dom utan att få host- eller snorattack. 
Usch, vad jag vill bli frisk nu. Det känns så oproffsigt att stå och sprida baciller på kunderna men jag lovar jag ÄR noga med att tvätta händerna med sprit.
Jag hoppas att jag blir redo att bege mig mot stan snart så att jag kan köpa mig något snyggt innan jag börjar. Snacka om terapishopping. Igår gjorde jag en del fynd på kappahl, som hade halva reapriset. Weho. En väska, en BH, ett halsband och armband fick jag med mig för 130 kr. Ääälskar att fynda. Det är däremot svårt att köpa kläder nu när det är så varmt. De kanske inte kommer till användning om någon vecka när vädret slår om. Längtar. Det ryktas om att det ska bli 16 grader och regn. Förlåt mig alla som har semester men; SKÖNT! Då kanske äntligen min förkylning kan lägga sig och min hjärna fungera normalt igen.

Jag överväger att åka hem till Valdemarsvik ikväll, bara för att få sitta på altanen och slippa hyperventilera i min kokheta lägenhet... Jag gör't!





Claras profilbild. Burmaister, Gotland. Malin, jag Clara, Josse

Hoppas hon lägger upp resterande bilder på Facebook snart. Min kameras batterinos la av ganska tidigt på veckan och jag var för dum och för lat för att tänka på att packa med laddare. Man lär av sina misstag. Men Liza har lovat att bränna en cd med alla bilder. Braaa

En redbull senare...

Jag fick ny energi och hittade en jätterolig blogg med antirynkövningar. Måste se helt crazy ut om de som gått förbi har kikat in. Äh...

metrobloggen.se/antirynkgympa

080728

Jag pallrade mig upp imorse mot alla odds. Igår mådde jag piss. Kunde svära på att jag hade både lunginflammation och bihåleinflammation men nee... varken eller gjorde läkaren klart för mig. Fan, min enda lediga dag i veckan och kanske varmaste dagen i år så låg jag bakom stängda dörrar och tyckte synd om mig själv. Menmen, sånt är livet. Jag ska spana efter någon bra brun-utan-sol, jag är kanske den blekaste just nu. Men som jag sa till cicci; "hellre blek och intressant än brun och ytlig"... jag önskar bara att jag kunde stå för det också!!! hah
Idag har jag återigen med mig datorn till jobbet, och tur är väl det för jag har inte mycket att stå i annars. På tal om att stå så hjälper det mig inte särskilt mycket att stå med ac'n på, blir aldrig bättre på det viset. Men jag klarar inte av att stänga av den, då smälter både jag och alla produkter. 
Jag är riktigt sugen på att åka till någon storstad nu, tydligen eftersom att jag letar efter resor varje dag. Kan tänka mig en helg till köpenhamn eller något annat närliggande. Kan ingen hänga meeeeed?

  På språng, med 10 ton halsmandlar




Brygghäng

Ligger på bryggan nu, skönt men jag kan inte njuta till fullo.. dels för att det är lördag och jag vill festa och dels för att jag ger upp allt vad solbränna heter när det ligger tre pepparkaksgummor bredvid mig! Det var ett jäkla projekt att ta sig hit för vi har blivit nekade parkering på hyresvärdens mark... hpfh... så jag fick åka runt sjön och våldgästa grannarna och vänta på båttransport till stugan. Nästan så att jag överväger att sova kvar här men utan rinnande vatten och vanlig toalett så känns det sådär. 
Idag hade vi bara öppet till kl 2 och däremellan hade jag bara två sminkningar och ca tre andra kunder= lugnaste dagen på länge.
Ikväll blir det kurering med te och huskurer, film och fett med snacks
Hej 

Dunkadunka

Uhuuu vad jag känner mig tjock i huvudet. Inte ens tio lager smink kan täcka mitt svullna fejja. Det vore grymt skönt med en kylande gel på hela kroppen.
Nu är det bara fredag och lördag kvar sedan äntligen en ledig dag. Det verkar hålla i sig, denna envisa tropiska hetta så jag ska försöka komma ut till sommarstugan och bara ligga på bryggan hela söndagen. Såvida det inte blir utgång på lördag, men jag känner mig inte i festartagen.
Som vanligt när jag känner mig illa till mods så börjar tankarna spinna... fixa håret? sola? Köpa nya kläder? nya produkter? ny lägenhet? Och så håller det på tills man plötsligt mår bättre och får annat att tänka på. Den efterlängtade löningen är ju på ingång vilket ger en bra anledning att fundera på alternativa spenderingar.  
NÄR bytte klädbutikerna ut sommarkläderna till höstsortimentet? Jag tog lilla svängen efter jobbet och blev helt shockad. Lättad men chockad. Ska bli skönt med lite höst snart!!




 
men coolast vore ändå att bo i New York i hösttider. Manhattan med Central park...Vill damn it flytta dit. Eller vart som helst för den delen. Nåt nyt att utforska.


Svettpanik

Det värsta jag vet näst efter att frysa är att svettas. Varför är jag så temeraturkänslig. Man borde vara växelvarm, som snakes!
Idag är nog hostan bättre, men det kan ju slå om det med... hm. Jag ska ta med mig datorn till jobbet idag tänkte jag. Det blir säkert jättelugnt idag när det är så snyggt väder och jag måste sysselsätta mig så att jag inte hinner känna efter hur jag mår. Igår sminkade jag två tjejer till ett fotojobb, en vinterbrud och en sommarbrud av lite extremare typ men idag är schemat blankt. Undrar om jag blir frisk till helgen... mamma förbjuder mig att gå ut men nåt måste jag hitta på innan jag träder in i nästa arbetsvecka, känns så misslyckat annars. Oh gud jag svettas floder här i mitt kök, kaffet spelar förstås in. Bäst att ta en kall dusch.



En av över tusen bilder som togs på Gotland, fr vänster någon?, jag, Sanna och Malin

*Host

Sv: Jaa Sliten, jag längtar med tillbaka.. som ett djur! Men nästa år får det banne mig bli hotell.

Ja vi bodde alltså skapligt trångt i vår källare. Men det gick, med lite fördelning av bortamatcher.. höhöhö
Idag var nog mitt livs jobbigaste arbetsdag, fiii tusan vad jag inte mådde bra! Hostattacker konstant rätt framför kunderna, känns sådär fräscht! Har precis tagit en lång dusch och peelat bort all äcklig fläckig brun-utan-sol som har hängt kvar, och filat på mina stackars fötter som fått en och en annan föhårdnad efter höga klackar på kullersten. Uhu vad jag är eländig. Jag säger bara VÄRME, alla er som är lediga; hoppas ni tar vara på den på rätt sätt, som det ska vara -På en klippa nära till havet!?
Nehepp, jag ska ta och krypa ner i sängen nu, har fortfarande inte lyckats fått mina 8 timmar en endaste natt efter resan. Jag läste att man kan sova sig smal!? med minst 8-9 timmars sömn ska man tydligen ha lättare att gå ner i vikt... Jaha ja, vill helst ha en mer utförlig rapport på vad exakt som gör att det ligger någon logik i det.
Bläää

Schleten

Förra veckan på Gotland  var kort och gott aaaaskul! Fint väder iallafall i början då vi varvade partandet med strandhäng på Tofta. Resten av veckan krävdes allt längre sovmorgnar föra att orka med Kallis och nattlivet. Vi kom hem i söndags och igår körde jag igång med jobb igen. Jäkligt tufft och att jag blivit sjuk gör det inte mindre lättare. Men det var värt. Ska försöka (läs orka) lägga upp lite bilder någon dag. Nu väntar jobb, jobb och lite jobb med ett svagt ljus i tunneln, vilket symboliserar en resa till USA framåt hösten. Hoppas det blir av nu bara.
Ikväll åkte jag hem till mamma och pappa för att tigga mat och hostmedicin. Pallar inte med kvällarna i lägenheten nu när det är så varmt. Usch. Nu är det fooood!
Puss

Soon Gotland

Ja, men jag kanske inte har orkat. Inte mycket värt att skriva.
Nu jobbar jag en dag till innan jag har min semestervecka. Jag har beställt bra väder och då menar jag LAGOM varmt, inget regn och ingen blåst. Tack! AAAAAAAA jag glömde helt bort att jag är handikappad på vänster pekfinger och inte kan dutta med den på tangentbordet. Huuh, svettningsattack. Jo det kom av en liten retlig morgonhändelse när jag skulle byta värmeljus på jobbet och tröck så hårt på aluminiumkanten att nageln knäcktes på mitten och blodet flödade. Fine om den hade lossnat men jag har ju den jäkla gelén på som ändå håller den samman och nu kan jag inte vare sig klippa ner den eller fila och laga med överlappning. Usch hoppas jag dödar den i sömnen, så mycket mindre smärtsamt då.
Festade till det lite igår och är sjukt seg och trodde aldrig att jag skulle orka packa ikväll men jag överaskade mig själv. Slängde ner allt jag äger och har. Nevars, men fullproppad är resisväskan och jag måste nog använda min kroppstyngd för att stänga igen den. Grillning hemma i Valdemarsvik imorgonkväll och sedan avresa på lördag. Ska bli sjukt kul. Nu väntar jag bara på högtalarna som jag har beställt till Ipoden. Dom måååste komma imorgon. Uh, jag blir så stressad.. Har jag allt nu? Aldrig.



Håll i hatten vad glad jag är

080702

Det är helt sjukt att vi redan är inne i juli. Som sagt, snart är det jul :)
Idag börjar jag senare och planen är då att försöka hitta någon (helst två) bikini på stan. UTAN att prova... för guds skull. Och om jag hinner, hämta ut paketet från forever21 med minna sommriga tygstycken. Är det något som inte passar så är det inte mer med det; jag avskyr att hålla på och returnera. Nej, då får jag försöka sälja på det på någon syster... eller C, hon är thin!
Och ikväll är det finally time att få ording på håret. Få se vad det blir, men inget kan bli värre än nu!!
Hopp, då ska jag fixa mig. Öööh så tråkigt, och varmt och klibbit är det idag med. Som sagt, snart är det jul Jättepositive!!

Pussssss


Kaffets baksida

Jag förbannar mig själv varje morgon jag börjar dagen med kaffe. Dels blir jag helt överhettad och fläckig när jag sminkar mig och dels blir det då rakt inte bättre när jag kör över golvet på jobet. Innan vi ens har öppnat ser jag förstörd ut. Dessutom måste jag springa och kissa var tionde minut de första timmarna. Bara till fördärv detta gift.
Som grädde på moset så verkar jag klä mig varmare än vanligt idag, när det dessutom ska bli varmt. Bläää, jag avskyr att riva i garderoben. Måste verkligen städas och säkert tvättas också. neeeeeeej jag glömde bort min tvättid. Åååå, hoppas det finns någon innan helgen nu. Får väl i värsta fall åka hem och tvätta.

Vi börjar med sommaröppettider idag. Yes, 11-18 mån-fre och 10-14 lördagar.

RSS 2.0