3 i prick

Mischa prickar in tre av vårens trender. Blommig/crazymönstrad turkos klänning med en jeansväst ovanpå. Vårigt och fräscht. Vet dock inte om jag tycker blont hår funkar på henne.

image76

Toppis

Ja se amerikanare... Alltid roliga att se/lyssna på in action. Jag syftar på fighten i Top Model som pågick nyss. Hur kommer det sig att de alltid måste upprepa en, vad de tycker är en bra, kommentar. Inte bara en utan tre gånger. Jag tycker iallfall att ingen av säsongens deltagare är särskilt high fashion-material. Skulle själv kunna plocka upp en vinnare för det finns så många unga med potential bara man går en eftermiddag på stan i 16-18 års åldern.
På söndag är det fest- och brölloppsmässa och vi ska sminka modellerna till visningen. Blir riktigt kul. Oj nu är reklamen över...

Kavajfynd

Inatt vaknade jag av att pappa ringde och ville ha en sovplats. Han hade åkt och lämnat Lisa till akuten. Usch, både körtelfeber, halsfluss och spydde som en tok. Lilla hjärtat då. Pappa och jag tog en sväng till Jula, Rusta och en utförsäljning av arbetskläder där jag hittade en kort kavaj med guldknappar (som jag får sy på själv) för 200 kr. Skitsnygg med uppkavlade ärmar. Försökte få pappa att köpa eller åtminstonde prova en swebussväst eller en kaptensuniform men ne.. han var inte lika road av tanken som jag. På Rusta inhandlades et vanliga; schampo, balsam, dushcréme, deo, munskölj, rakhyvel men även ett par sköna tofflor. 
Därpå jobb ett antal timmar och nu I huvudet på Gynning varvat med lite läsning i Sofis Mode
Go´kväll


080225

Sista slödagen idag innan jobbveckan och den bjöd på ytterligare en solariesväng (bränt mig) och en lång stärkande stavgångspromenad med mamma. Sedan tog vi en tur till auktionsbyrån med avsikt att spana efter ett soffbord och en visit på ciccis praktikplats. Nu är jag hemkommen till stan och fördriver tiden med att leta inspiration till kläder och hår inför torsdag då jag ska på Lykke Li. Blir nog trevligt.
Idag kom lönen in. Också det en trevlig händelse. Har inte rört den än så länge men funderar på att göra en liten nätbeställning soon.
 

  Zoyagumman ville följa med mig i min stora rosa travelbag.


vik härdan sjukdom

Söndag. Jag sitter och tittar på skärgårdsdoktorn just nu med en sjuk syster på min ena sida och en spinnande katt på den andra. Jag kommer troligen att insjukna jag med nu när jag varit hemma. Väcker hedliga minnen det där programmet som jag troget följde i min barndom. Trevlig frisyr den där wilma har, lugg och lång page med lockar och rufs. ja gud vad man ville se ut som henne då.

Besökte somsagt Monki igår och fick med mig en svart trikåkjol som jag flitigt kommer att använda i jobbet, och en ljusblå tröja med uppkavlade ärmar size huge. Kvällen bjöd mest på häng med mor och melodifestival.
Och denna dag typ samma minus mor minus melodifestival. Så; häng. Solade förrut också mest för värmens skull. Grymt skönt när man är frusen. Eller frössen som mormor skulle säga. På tal om mor- och farfäder så v ar farmor på besök och gav mig en tidig namnsdagspresent - salladsbestick och kapsylöppnare i borstat stål. fina. Sedan åkte jag och cicci och köpte gott och film. Ja, jag köpte tydligen två filmer. Något så oerhört onödigt.  Men när impulsnerven härjar finns ingen återvändo.
Nu är det dags för lite ångest till top model 9, vars avsnitt jag redan sett.

jäkla blogg

Åå jag blir så irriterad på att inläggen inte publiceras. Förra inlägget är iallafall från torsdags. Böhö.
Värst är när man suttit och skrivit en hel del och blippar för att publicera och "bam" (tänk er ljudeffekten); "sidan kan inte visas"? Så det är bara att börja plita ner rad efter rad igen.

Igår tog jag det mycket lugnt, köpte hem cashewnötter (no shit) och bara låg och halvsov. Jobbat hela veckan solo med massor av sminkningar och har bara denna lördag kvar. Endast två festmakeup-er.
Är så jäkla trött nu, vet ej varför. Och vad sägs om hällregnet igår då? kul att traska hem i om inte annat. Nä, nu vill jag ha lite bättre väder. Kanske kan vara därför humöret är som det är. Jag kan tänka mig sol och lagom varmt tack. Som en sval och skön sommar. Inte panikhettan som kan råda ibland, den är inte hälsosam för mig.

Efter jobbet idag ska jag spana in nyöppnade Monki och kanske även köpa mig något snyggt. Bristvara just nu är jeans. Jag använder i stort sett bara min svarta strechjeans från Åhlens, men de sitter inte ens bra. Ikväll har mamma lagat någon god mat till mig. eller ,lagat mat; ja god mat; hoppas. Sedan ska jag ta tag i reseletandet. Nu ska Cicci tydligen till London i April tror jag så hon lär ju inte ha pengar till övers för en resa till.
Det blir nog bra det där.

hej

shohoo

... eller shoe... Vill jag ha... ett par.
Kan inte komma fram till vilken skomodell jag vill ha. Är ju för tusan kallt som bara den ute nu. Åh
Köpte mig däremot en utmärkt jobbtröja till imorgon eftersom att jag struntade i tvättiden den här veckan. lite småpanik på klädsel den resterande arbetsveckan.

Idag har jag fått mig en tankeställare av två händelser på jobbet:
Först blev jag kallad "tant" upprepade gånger av en kvinna som talade med sitt barn. Uh. Senare på dan kom två killar in med reklam om en gymnasiefest och frågade om jag möjligen gick på gymnasiet.
Vet inte vilket som var värst. Men tant klingade inge snyggt alltså.

Till något helt annat, när ska jag börja träna egentligen? Och vad, vart och när? Måste ha en buddy som drar igång mig. Bodde jag på landet skulle jag lätt kunna ge mig ut i något spår några gånger i veckan. Eller åtminstonde promenad till en början. Jag har ju en crosstrainer (om det så heter) som tar upp hela rummet. Men den fungerar mest som dammsamlare, handdukstork och vilostol när jag byter musik.

Jag är filmsugen men varken dvd funkar eller utbudet på tv just nu. Bara måååste ha något att titta på innan jag somnar. Det, tillsammans med alldeles för mycket vatten på en gång och fot- och handcremésapplicering hör till sängritualerna.

Gained?




Har Victoria Beckham gått upp i vikt måhända?!




vår nu tack!

image71


Nu vill jag ha vår och köpa nya vårkläder och vårskor. Tunna vårjackar har jag tydligen redan börjat använda FAST jag vet att jag fryser aset av mig så fort jag kommer ut. Vad man ska trilskas...
När solen emellanåt tittar fram känns det inte alltför långt borta men tittar man i kalendern så känns det värre. Jag ängtar till den där härliga vårdagen när man kan ha en tröja på sin höjd när man går ut. DÅ är våren här.



sms från cicci: "Carolina Gynning använder FACE-smink"
sms till chefen: "Dagen var bra så du kan ta TVÅ öl på afterskin med gott samvete"
sms från chefen: "Du är ju helt underbar!!... ...jag lovar att jag redan tagit mer än två öl, och det kan bli mer!"
sms till pappa: "Jag ska söka en tjänst som inköpsassistent vad ska jag ge för löneanspråk?"
sms från pappa: "Hur mycket vill du tjäna?"
sms till pappa: "Så mycket som möjligt förstås"
sms från pappa: "skriv det då!"
sms från *: "jag älskar dig, jag saknar dig, jag vill ha dig... "osv


Tisdagskvällen sammanfattad med sms. Men det sista var ljuuuuuug.

Bio och nyckelpanik

Jag är nyss hemkommen efter en bio-titt med Chris och Tove. Vi såg Försoning; engelskt drama med bl a Kiera Knightley som utspelades på 30-talet. Rätt ok faktiskt. Och min bild av Kiera är nu förändrad. i positiv bemärkelse. Det är ju så avgörande vad man ser skådespelare i för någon karaktär. This one jag gillar.
Vrålhungrig som jag var satt jag och frenetiskt tuggade på cashewnötter. Gott!
Men i mörkret under filmen burrade min mobil något så envist. Mamma ringde... om, om och om igen. Jag tröck av och jag svarade väsande om vartannat men hon fattade inte. Haha. Jag messade lisa och bad henne säga till mamma att sluta ringa så förbannat. (antog att ett sms till mamma inte skulle ge något).
Efter bion gick/sprang jag hem i den lilla vårjackan (självklart) och väl hemma upptäcker jag att jag har glömt min nyckel i min andra jacka. Braaa. Ner på stan igen och in på jobbet och grabba nyckel. Så irriterad. Det gjorde det inte bättre att massa småungar på sportlovshäng skulle kommentera/skrika/hälsa längs hela min färd. Ååå. Så nu är jag varm i sinne och själ igen efter lite utagerande. Nu blir det te och repris av andra avenyn.
Godkväll

image70


Vecka 8

Yes, nu äro vecka 8 kommen och det betyder konstant jobbande. Sportlov för de små liven som faktiskt många bokat sminkningar i veckan. Det är väldigt dumt att jag helt tankelöst har bokat på rätt bra på fredag och lördag när jag jobbar själv. Uuuh, lär få känna färg.
I helgen har det bjudits på utgång både fredag och lördag. Kul. På fredagen körde vi rejäl förfest med massa peoples, eller hur chris?
Igår låg jag halvt död mest hela dagen. Hade tänkt hinna med en massa egentligen som att tvätta, gå på stan, åka hem till mamma och pappa och äta... men ja, hann med lite städning av lägenhet mellan reklamerna i alla fall. Haha. En ångestladdad komination av tv-program visades medan jag låg och frossade i diverse onyttigheter på soffan. I huvudet på gynning, gammalt avsnitt av top model och ELLE-galan. Bara snygga, smala och fräscha människor.
I veckan vill jag gärna hinna med en bio, TVÄTTA (för nu är korgen knölfull), sola någon gång, köpa ett par pjucks och filmkväll med snyggingrullar. Hoppas.


Utsvängda jeans

Skitsnyggt med 70's jeans, utsvängda och hög midja. MEN de ska sitta på en lång och smal människa. Jag har ett par som jag eventuellt pallar att anväda till helgen om jag får ha något svart upptill och skyhöga klackar och vingla som la tour eiffel


Katie Holmes är snygg i sina

image68


Ömma läppar

Ja, så var det lilla roliga över för denna gång. Usch, ser inte vacker ut just nu. Skulle gärna lägga upp en bild.. men... ne. Vad vi styr vi kvinnor, hugga av lite där, fylla ut lite här, i det oändliga. Kör bara. Vad ska jag ha som nästa projekt?
Soh imorgon jobb och icke göteborg. Håller kvällen öppen för förslag. Har ännu inte bestämt om jag ska ta och jobba på lördag om jag ändå ska vara hemma i krokarna, för pengar är ju sådant som går ju tydligen.
Jag garvar alla hjärtans dag rakt upp i ansiktet. nevars, jag garvar snarare åt alla som är så anti detta "kommersiella jippo" = uttjatad replik. Jag tycker det är en jättebra dag. Lät kanske lite väl entusiastisk där, men jag fick faktiskt ett allahjärtansdagkort på posten från mamma, och en trisslott som ännu ej är skrapad. miljonen nästa. Men jag kommer säkert bli så där vidrigt romantiskt denna dag i framtidenjag med, och jag fasar...
Nu hade jag velat ha en stor godispåse och en film proppad med snygga killar och tjejer. Istället sitter med en kall(alltid) latte och dålig tv-tablå. Däremot så fick jag ELLE på lådan idag. Den skall genast bläddras igenom för inspiration. Och Rihanna ser ut som en man!
Later!                                            


Doppfärgat hår?

Att doppfärgade kläder är på tapeten kan jag köpa men hår? Brr... Kiera Knightley!

   

Uppdatering: hår

Så nu är håret färgat och det blev ungefär som jag tänkt mig. Det är visserligen inte helt torrt än men det jag ser ser bra ut; guldblont och därmed mörkare än tidigare. Cicci undrade varför jag återigen blev ljusblond från första början "du vet ju att du inte passar som blond"... Vaa? Det säger hon nu, Och här har jag gått omkring och slängt med håret. Haha. Bjussar på't.
Dagen har annars bjudit på jobb och liten minishoppingrunda. Jag var ute efter ett par cerise'a strumpbyxor. INTE leggings, (Blir tokig på dessa hopplösa leggings) men det belv istället *fanfar* svarta som omväxling. heh.
 Usch nu mår jag dåligt igen, ena stunden är man på topp men det slår snabbt om till botten. Mitt huvud dunkar som en basketboll, och det hör inte till vanligheten. Brukar aldrig ha ont i huvudet såvida jag inte är sjuk. Aaa, nej inte nu.
Helgens planer är nu också lite osäkra och pendlar mellan göteborg/norrköping/örebro(?). Blir nog bra det där.


Feber

Usch, jag hade världens feber inatt. kokhet men frös utav f*n. Drömmar blandades med verklighet och jag var helt borta. Det lät som folk höll på att flytta in bredvid mig mitt i natten. Kanske bara yrade!?
Iallafall så är jag helt kry idag. Strange.
Börjar senare och ska ta en sväng på stan först (oundvikligt när man jobbar där) och hoppa in på kappahl och utnyttja 50 kr rabatt på något smycke. Ärende no 2 blir att köpa hårfärg. Nu jävlar, ska färga det ikväll. Ojoj undrar hur det kommer gå. Antagligen tjutpanik om det blir grönt... Men neh, inget som inte går att fixa om.
Hej

Alg-Börje

Jag har fått en ansiktscréme av pappa (!) Han är nämnligen ett stort fan av algtabletter och har så varit i typ 20 år. Aa innan jag föddes. Han vill mena på att det är tack vare dom han sällan blir sjuk. Och faktiskt, jag kan nog tro på det lite grann ialla fall. Jag är själv uppväxt på sådana eftersom mina päron blandade i alger i vällingen. Yuck. Men när den trotsiga tonårsperioden satte igång uteblev dessa tabletter ur min kost. Då skulle man ju absolut inte göra något av tvång. Men åter till krämen; Alg-Börje gör alltså inte bara kosttillskott utan också en del hudvård varav denna kräm som nu står på min hylla. Det är en vitamin- och mineralcréme med ishavsalger som fungerar både på torr/känslig och problemhy samt verkar föryngrande. OOH. Vi får se om den gör underverk. Har också tidigare provat tångbadet som stank pyton men verkade utrensande.
Nu ska jag få i mig lite gifter i form av kallt(fan) kaffe. Hoho.


Uselt humör

Jag är på vääääldigt dåligt humör. Så, där lade jag ribban på den nivån redan som inledning.
Dels för att det inte är något bra på tv nu, dels för att helgen är över. OCH jag är så otroligt trött på allt. Det enda som skulle kunna muntra upp mig nu är en jäkla spa-vecka med massa behandlingar för jag är så trött på att vara så grå och trist. Behöver ny energi och det NU.
Ja just det, självklart är jag ur gängorna för att det snart är alla hjärtans dag. Det är någon inbyggd klocka som ringer och varnar att nu är den där dagen snart här igen då man ska ha ångest om man inte har någon speciell att dela den med. Men guess what, jag viiiillll inte fira den dagen. Jag är definitivt ingen romantisk själ och har aldrig varit. På sin höjd kan jag i en del fall tycka om romantik på film. Fast just för att jag vet att den är spelad, ingen kan väl möjligen vara så romantisk i verkliga livet. Eller? Det där med tända ljus, middag och rosor... ne... uh
Jag och Chris kommer istället att förnya våra utseenden på tors. Större läppar åt folket! haha

Idag gick jag på stan innan jag skulle jobba mina 2 (futtiga) timmar och jag ville verkligen pigga upp mig genom att ge något fint till mig själv. Hah, och då hittar jag självklart ingenting av glädje. Jag får hålla tillgodo med det jag har nu inför helgen. Blä, får entra göteborg med gamla trasor. Blir iallafall en hederlig roadtrip med start efter jobbet på fredag. Kan det vara imorgon istället?

image60

Lindsay har switchat igen

Nu är hon brunett igen. Hm, skitbraaaaa och snyggt sen. Ser lite flammigt ut vid botten bara.
Taskig inzoomning på dålig hy där.

image57

       Nu  VS.  Då  

madame blanc

Slapp och skön dag det här. Bara vaknat, tittat på tråk-skidåkning och tagit en promenad. Och fried my ass, fan det gick ju så bra att hålla mig ifrån solariet men.... jag föll dit. Men det tog ändå inget på mitt kritvita rätta jag. Jag va sååå nära att köpa hem lite hårfärg också men ne, där var jag hård. Vill ju hålla ut några veckor till innan det ska bytas. Som vanligt när jag kommer hem till mor och far så ligger det en prenumerationstidning och väntar på mig så den tänker jag ta mig an nu tillsammans med cashewnötter (=överkonsumtion i min vardag).


Idag Lördag

Nu så, bara en dag kvar och jag kan göra helg. Ska iofs inte göra något särskilt men härligt att få sova uuut. Jag tänkte göra gelénaglar på cicci om hon orkar. (det tar ett bra tag för mig) Annars ska jag mest umgås med mamma, kanske att jag tillochmed låter mig bli medsläpad på någon promenad. Frisk luft, vad är det?
Utgången i linköping i torsdags var riktigt lyckad, och skönast av allt var att en kompis skjutsa oss dit och hem. Ängel.
Men allt har sina baksidor, min var tillståndet dagen efter. Hoho... men det var det värt och jag tror inte att jag gjode bort under någon make up. Kände dock att allt gick i slowmotion som jag gjorde.
Nästa helg blir det troligen Göteborg med tjejerna. Skitkul. Och jag är ledig på lördagen också.
Mycket tjat om mitt hår och här är lite till; PANIK! Jag vill färga det mörkare nu. Men tänk om det blir grönt!? Chris tyckte lugg.. hm... tål att tänkas på. Men en lång page då? Aaa Så, färdig.
Skall gå och göra mig anständig nu! Hej



Måndagsstängt?

Jag är så inspirerad att jobba. Inge bra att ha ett avbrott mitt i arbetsveckan. Det blir bara som en extra måndag när man ska köra igång. Jag fick en snilleblixt igår; i stället för att ha 11-18 som sommaröppettider i butiken så ska jag föreslå att vi har stängt måndagar. På så vis är jag ledig söndag och måndag varje vecka. Lyx.


bojkotta beach 2008

Jag blir så trött på att det inte går att hitta några bra billiga resor till kanarieöarna runt den 10 mars. Fasen också. Väntar man förlänge med att beställa så rinner det bara ut i sanden. Cicci är riktigt på nu. Bra där. Kan bli så att Chris och Tove också vill. Hoppas hoppas. Jag måste få lite sommarkänsla innan sommaren kommer igång och jag jobbar aset av mig.
Gud vad den här kvällen segar sig fram. Har lyckats fördriva flera timmar vid datorn märkte jag. Det är så sjukt det där. Förstår verkligen sådana som sitter hela dagar i mörkret och spelar sina dator-/tvspel. Man blir så försjunken i en annan värld. Usch; ut i friska luften. Ja kanske inte nu men man hade kunnat gå en liten promenad innan det blev för kallt ruggigt och sent. Äh. Det är en tid för sig när jag höll på med det.. haha. Eftersom att jag inte ska ha mer än en veckas semester i sommar så har jag inte någon allvarligare ångest inför beach 2008. Skönt. Men Eva Longorias lilla späda barnkropp (som visserligen inte gör sig tillsammans med huvudet) vore ju inte alltför tokigt. Men kolla in den "naturliga" glow'en på kroppen. Yeh

                 


Min chef har varit jätteduktig och tappat ca 5 kilo på två veckor med nutrilett shakes. Skitbra jobbat. En vecka kvar nu, håll ut! Värst var det första veckan, då såg hon bara matreklam och folk med godispåsar vart hon än vände sig. Men sista tiden har det gått som på räls. Det blir ju så när kroppen börjar ta på fettreserverna, man får mer energi. Men hon ska å andra sidan vara på sjön i fem veckor och exponera sig mer lättklädd.
Nej nu ska jag börja göra kväll.
hej


Hemma, uttåkad, vill ha morgondag

Som (chris) sagt, jag hade inte spenderarbyxorna på mig idag. Men jag lyckades nog få hem det jag behövde. Enklare soff/förvaringsbord, diskställ, dörrmatta, musmatta, läslampa... aa ungefär så! När vi hade gjort oss oskyldiga i kassan så stod det några som förde statistik på hur mycket folk handlade för på olika postnummer. Mitt kvitto slutade på över 600 och pappas 31,50. Haha, han dömde bergis pappa som en snål jävel från viken.
Jag hittade faktiskt lite på Biltema såsom tops, bomullspads, värmeljus mm... billigt juh! Jag tror inte jag har gett Biltema någon chans tidigare.
Imorgon blir det utgång. YAH. Kul och nödvändigt. Men synd att jag inte hann gå  och titta efter någonting på IKANOhuset att ha på mig. Pappa ville bara flänga runt från ett mål till ett annat, karlar.
 Är ute efter en kort jacka att gömma mina bleka armar i....


IKEA

Weee jag lyckades locka med pappa till Ikea och det är en sällsynt seger. Men det är bara för att han får svänga förbi biltema först. Jag behöver nämnligen en dörrmatta och ett diskställ samt ett soffbord. Sedan fins det ju massa småskit att spendera pengar på där också. Blir väl ett antal ljus, någon lampa och någon väggdekoration också.
Har spanat in lite soffbord och föll mest för detta, men det går fetbort med tanke på priset (2495:-) och dessutom skär det sig mot resten av möblerna. Fan. Det är ju en sådan modell man kan köpa på loppis för 150:-. Hutlöst!
  
              
Och detta för 2195;-, variant större             

Och på grund av påtryckningar vid besök så måste jag tydligen sätta upp någonting på den kala väggen. Nöjda?
Kanske någon romantisk tavla av något slag. Näh fy. Får se vad jag finner. Nu måste sminket på.

Aoou

Usch vad allt är segt nu. Inget utöver det vanliga som händer. Och av någon outgrundlig anledning så tror jag att det blir roligare om jag förändrar något i mitt utseende. Fick något ryck igårkväll och skulle försöka mig på några armhävningar. Å fan vad svag jag är. Trodde verkligen inte det. Världens träningsvärk idag också... hohoho! Nej annan förändring av kategorin fåfänga som hår eller kanske restylane?! Samma pengar. Eller rentav shoppa. Jag ska göra en deal med mig själv nu; om jag har mer än jag tror på mitt konto så ska jag shoppa imorgon för marginalen. Wehee... måste titta på en gång.

Jadå, för 859,18 kr får jag tillåtelse av mig själv att unna mig något. Kul! Ett par skor vore inte helt fel eftersom att mina second-handstövlar som jag just nu lever i börjar bli skapligt slitna och mina fötter värker som bara den på kvällarna.
Ska kolla vad mina fötter anser om dessa från scorett  som ser mycket fotvänliga ut.

Imorgon är jag ledig och det känns helskumt mitt i veckan. Jag ska försöka sov ut ordenligt för det var länge sedan nu, men det fungerar bara om jag är uppe sent ikväll så antalet timmar blir ändå desamma. I helgen ska jag hem till mamma som ska få ta och ge mig en helkroppsmassage, det är något jag verkligen behöver nu känner jag då min stela gång gör mig 100 år äldre.
Äh, hej!

virkad mormorsduk

Jaha, nu ska man ha dukar att svepa in sig i!? Ja... varför inte. Go etno!

image45

Parfym

Den här parfymen från Versace ska jag ha när min nuvarande tagit slut. (så dagens stadsvandring var icke förgäves)

image44

Söndag

Utgång igår. Lite för mycket av det goda. Mindre pigg och fräsch idag. Det var nog rätt längesedan jag hade en rejält seg dagen-efter-dag. Jag och Chris gick lite på stan idag men shoppinghumöret fanns inte där. Oftast är det dessa dagar som leder till spontanköp i mängder, men mönstret bröts. Nu däremot vill jag förändra, förnya och försköna. haha.. alltid. Jag är jättesugen på att färga håret lite mörkare, eventuellt rödbrunt. Varför är jag aldrig nöjd? Jag har inte hittat "min färg" än. Har hang-up på att titta på allas hår och få inspiration.
Nu ska jag göra mig lite te och låta min tv-kväll börja, såg att de sänder wallander -innan frosten på tv4. Visserligen har jag sett den men det är den enda wallanderfilmen som jag inte har.
Hej

RSS 2.0