[Maria]

Hade jag en bättre dag idag då? Nej. Kunde inte sova igår för det är så mycket snurr snurr i skallen.
Men dagen bjöd på en rolig överraskning. Den 14e april far jag och två brudar från jobbet på en resa till Rom. Det ska bli jättekul och mysigt, så nu har jag någonting att se fram emot.
Tack Verre och Manne som uppmärksammade min namnsdag idag, vilken jag själv helt had forgotten. Sedan såg jag att mamma ringt säkert 5 ggr, skickat 2 sms och spelat in ett röstmeddelande. Typiskt henne!
Jaha och så var det återigen dags att gå och lägga sig. Det är inte utan att man känner en viss ångest över dagarna som bara går, går och försvinner bort.
Det är så många som är sjuka i min närhet, alla på jobbet känner sig hängiga och förkylda och så hörde jag ifrån c att hon var ur balans så jag agerade sjukvårare med hemleverans.
Och en sista fråga; VART FAN ÄR VÅREN?

[Fel och ful]

Ååå jag har en fuldag idag! Inget roligt humör alls. Usch, jag vill bara gömma mig i en säck och aldrig mer komma ut! Hoppas det vänder under natten för imorgon måste jag vara på alerten på jobbet och sträva efter budget. Men det var en liten flicka på runt 10 år som förgyllde min dag en liten grad när hon sa; "Vad vacker du är". Så glad man blir av en sådan kommentar helt utan baktanke och med uppriktig ärlighet som barn ofta har.
Jag spenderar min kväll framför glamorama på tv3play. Varför gör jag det undrar ni kanske då!? 1. Jag är ensam och har inget bättre för mig. 2. Vi har bara 1:an, 2:an och 4:an. på tv'n 3. Jag är onödigt fascinerad av dessa brudar, eller snarare deras liv. 4. Jag har fastnat i liggande i soffan och tar mig inte upp.
Imorgon ska jag tröstshoppa. Dels lite böcker från Åhléns bokrea, dels hårprodukter. Jag vet ännu inte vad jag vill med mitt hår, om det ska få gå åt det kallare eller varmare hållet. En bra inpackning är iallafall prio ett efter min helblondering häromdagen.
Jag ska nu fortsätta med ett nytt avsnitt och tycka ännu lite mer synd om mig själv.

[Igår i bild]

Igår fick vi besök av bästa arre! Och vi drack vin så det stod de härliga till. Nej, inte riktigt, jag gillar bara uttrycket. Vi gick vidare och hamnade tillsist på Södra bar. Så mysigt och vilken view sen!
Nu är jag slut efter jobb och träning så jag är välförtjänt av naturgodis. Till detta blir det filmvisning här hemma; bröllopsfotografen.


Arre är hungrig -hittar hallonen i botten på vinglasen


Arre tar taberas


Varför är vi instängda i ett hörn?


DJ


Obs! Hår.


Tar en nypa luft


A sprutar eld på T


I ett försök att fota snygg kille bakom


[två]

udate: inleder fas två. Än så länge är läget stabilt och hattinaktuellt.

[Hair]

Oh-ow, nu är hårfixprocessen i rullning. Kanske visar sen om det blir bra, annars ska jag köpa mig en snygg hatt!


[Sovis]

Lång sovmorgon! Ångest.
Jag behöver dagsljus och helst solljus för jag börjar känna en illavarslande känsla i huvud, kropp och hals. Men bara en begynnande så med olika hjälpmedel ska jag tvinga tillbaka den; undvika bakteriehärdar, knapra ännu mer alger än jag redan gör, köpa nya omega-3 tabletter och andra nyttigheter. C-vitamin. Ja men visst, det är nog en bristvara i min kropps omlopp. Detta åtgärdas bör!
Nu ska vi till det bakterieosande gymmet och sedan ta en tripp till Rusta eller motsvarande.

[Lördag!!]

Dagens vardagslyx:

Träning, stadsrunda och orientering med Tott och därefter bio, snabba cash (ja lite sent men vadådå?).
Det blev inte mycket shopping men en del godisar från zara. Nu har vi, efter en längre tids velande på ica, gjort egna tortillapizzor med massvis av ost, tomat, lök och champinjoner. Det doftar underbart härhemma nu. Vi låtsas att det är lördag och man får unna sig för vi jobbar både två hela helgen.  Det knasiga är att vi har massa vin i kylen som ligger och väntar på att  få korkas upp men det får bli en annan dag. Eller? Nu är det obligatorisk ansiktstvätt innan vi får hugga in. Ååå så töntiga vi är som måste planera in sånt.. haha


[star]

God morgon vänner och ovänner! Nej men gud, där skojade jag bara!
Solen är framme och jag bara önskar att jag var uppe på ett fjäll med tonvis av varma kläder, kaffe med grädde i och skidutrustningen på. Det var grymt länge sedan jag åkte skidor och jag saknar det så fruktansvärt mycket. Sedan att jag tröttnar efter ett par åk är en annan historia. Men förstå att få kasta sig neråt och chansa på att man kommer fram levande, eller med alla kroppsdelar i bevar. :)


Oh lord have mercy. Hittade en supergammal bild på datorn från en längdåkningstur i hm... kan det ha varit funäsdalen?!

[Får jag lov]

Hallå boka mer makeuprådgivningar till Colour city! Finns fortfarande tider kvar!

Idag jobbade jag till kl 4 och det var inte igår jag slutade den tiden. Det känns som om jag alltid stänger när jag jobbar. Men det betydde att jag hann med ett spinningpass, vars träningsform jag ännu inte vet om jag gillar. Beror nog helt på resultatet; allt som ger är värt att härda. Nej. Tar tillbaka.
Imorgon är både Totte och jag lediga och då är planen heldag på stan och bio, och eventuellt utgång. Men det är så förjordat kallt och lika fattigt i plånboken. Jag måste spara pengar till en planerad barcelonaresa i april, hoppas den blir av. Jag har aldrig varit där förut och det är sannerligen på tiden att jag börjar beta av min "dit-vill-jag-resa-lista"!

[Paniksug]

Hejhopp!
Det är inte längre okej med kyla. Uuh! jag gick upp i ottan imorse för att gå på chanelkurs och herre min tid vad min kropp fick sig en chock.
Nu får jag hoppas att jag kan ta mig till jobbet utan problem vilket är en utmaning då tunnelbanan är väldigt opålitlig.
På tal om ingenting så är jag så obeskrivligt sugen på en semla, jag tror att jag avlider. 

[VÅÅÅÅÅR då!]

Fyyy vad jag är trött och seg. Kom hem för ett tag sen men det tog mig en och en halv timme att ta mig från solna. Jag gillar inte att spy galla över kollektivtrafiken pga vädret men idag så är tolleransen inte på deras sida. Och fyyyyy vad kallt det är, och jag ska strax bege mig till jobbet. buhu...
Gårdagen var riktigt kul. Jag visste inte att vi hade så många partypinglor på jobbet. Massa mat, dans och dricka på en abonnerad restaurant och sedan drog jag och en mindre skara vidare.  Och det gjorde sitt på dagens mood känner jag. Ögonen går i kors. Men kaffe kaffe och kaffe, sen är jag game! :)
Jag glömde min mobil hemma vilket är sällan förekommande och väldigt synd. För jag hade kvällen till ära köpt en mobilficka att ha runt halsen för att lättillgängligt kunna fota under kvällen. Typiskt. Men det fotades rejält på andra håll så ingen skada skedd!

[Lördagsfix]

Hemma igen och bänkad med frukost. Jag ligger bra till i tid! Men vilket skitväder jag tror att jag smäller av! Tur att det finns påbättringsmaterial på jobbet för fejjat blir väderbitet, rött och svullet och ögonskuggorna kommer troligen rulla med tårarna ner till mungipan innan jag kommer fram.
Jag tror banne mig att jag sov 11 timmar inatt så jag är minsann utvilad och peppad.


[Miss]

Dagens oväntade utgift; träningsbyxor. Jag glömde mina hemma och fick snällt punga upp med 400 kr innan passet för ett par som jag inte ens tyckte om litegrann...

[Colour city]

Jag tänkte slå ett slag för ett stort make up-event som börjar 25/2 och håller på fram till 7/3, nämnligen Colour city med bra erbjudanden, stylingshower, de senaste skönhetsknepen och möjlighet att få en snygg makeup lagd.  I Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala på Åhléns kommer det att finnas duktiga make upartister och hudterapeuter på plats och man kan enkelt boka in en rådgivning, totally for free. Kan det bli bättre? Jag har själv bokat in mig på Lancome. Så gå in nu HÄR och firra en make innan ferren, självklart helst hos oss i Kista Galleria! :)


[Dancing queens]

Jaha, så var man dansproffs då! Neeej vi tog oss nog vatten över huvudet där med tanke på att svårighetsgraden var snäppet över vanlig aerobics. Men det var roligt och efter ett par gånger kan man nog hänga med fullt och ta ut sig ordentligt!
Nu har jag precis duschat och b-u-s'at mig och håller på med lite minimanikyr. Imorgon är det personalfest och det ska bli riktigt kul. Och perfekt nog kan jag ta mig hem efter skivstången för att fixa mig innan jobbet. För, just det, mitt jobbpass håller på ända till stängning klockan tjugoett så bäst att jag piffar noga så att ansikteoch hår sitter på plats när jag slutar.

[Freeedag here I come]

Jag har klarat av en kort 3-timmarsdag på jobbet med morgonmöte inkluderat. Blev vi något klokare? Fick vi svar på frågor? Mjo, jag tror det. Men naiv som jag är så trodde jag inte att det fanns några problem. Så mig!
Nu sitter jag hos Therese och checkar in hennes lägenhet, jättemysig. Sedan ska vi ladda upp för ett aerobics/danspass. Oh my god, hur kommer detta att sluta!?
MEN vad ska jag ta mig till ikväll? Nu när jag är grässambo (kan man säga så?) så har jag ju inget sällskap. Man blir bortskämd förstår ni!
Först lite secondhandspaning.


[Home at last]

Nu har T och jag avklarat vårt första spinningpass. Dock var det bara intro men ändock! Det kan nog bli fler gånger ska ni se.
Ja jag hade en lyckad dag på stan innan, eller lyckad ur shoppingsynvinkel men kanske misslyckad för min budget. Men ibland måste man tillåta sig att misslyckas också :)
Dessa shuuus från Vagabond tog jag bl a hem, de har en perfekt bekvämlighetsklack som funkar att jobba i!


[Royal]

Tillskott på kroppsvårdsvagnen är Dushgel och bodybutter från Kings&Queens. Duschgelen doftar jättegott av vanilj/päron... Men bodybutter'et doftade billigt och kemiskt tyvärr, sedan kan mitt val där diskuteras -sugar?. 


[Engagemang]

God morgon/lunch!
Nu har jag äntligen gjort mig iordning. Vilken tid det tar när man inte har någon tid att passa, för det ligger alltid någon intressant att flytta på/testa/undersöka ivägen för min morgonrutin.
Jag har fastnat i brun/beige-träsket på min make up. Eller jag har nog snarare levt där väldigt länge. Men idag provade jag en ljus mintgrön/turkos skugga, som jag annars aldrig skulle kunna tänka mig. Men med lite brunt till går det mesta vägen. Jag är så djärv jag. Haha.


[Scared]

Jaha, så blev jag ledig imorgon. Ni vet vad jag tycker om lediga dagar... och det är inte bara av det positiva slaget. Tvättstugan var inte ledig så något tvättande blir det inte att tänka på (oh-ow det börjar sina med rena kläder nu). Men en riktig stadsrunda ska jag unna mig och mina arma fötter och förhoppningsvis hitta lite nya kläder. Är det bara jag eller är det stor avsaknad på snygga kläder i butikerna nu? Jag hittar inte den röda tråden i dagens mode och det känns inte bra alls. Känner mig naken, rädd och exposed som Maria Montazami skulle ha uttryckt det.


[Goodiebag]

I denna härligt rosa t-shirt ska jag stå och jobba från och med 25 februari! Kanske inte varje dag. Jag ska försöka sminka så skuggorna yr och det kommer att vara en jättefin gåva när man köper två helt valfria produkter från smashbox (återkommer mer om det)! Produkterna på bilen är från vårlooken, jättesöta förpackningar och härliga färger.


[Morr]

Ååå kan inte någon rikta den där snökakonen mot en annan planet nu?
Nu frukost och strax resa till jobbet (därav mitt hat mot snöfallet). All for now, håll tillgodo!

[secondhandjakt]

God morgon!
Tror bestämt att blogg.se ville busa med mig igår ty jag kom inte in.
Men i varje fall, nu är lönen kommen och shoppinghormonerna i rusning... fram tills igåreftermiddag. Vi gjorde ett tappert försök på söder och T hade duktigt nog skrivit ner hur många second hand-butiker som helst. Men De flesta hade måndagstängt (vad är det för fasoner?) och andra hade slagit igen eller gömde sig för oss. Så ingen storvinst där, och inte heller senare efter de klassiska butikerna med deras klassiska hemska lysrör i provrummen. Nej nu börjar vi i rätt ände och ger oss av för att svettas lite på gymmet.
Sedan är det jobb som gäller till kl 9 så ha en fin dag!
pUSS

[wow]

Den där kvinnliga beckhammen går inte av för hackor... ah

INFphoto_1188438


[<3]

Glad alla hjärtans, dag all of you!
Nu har jag tagit en iskall promenad och tagit mig an en skidbacke, dock ej med skidutrustningen på utan jag fick träda ner lite smidigt (läs kluffsa och kana om vartannat).
Dags att handla lite ingredienser till kräftsoppa. Mmmmm perfa i dessa kalla istider.
Imorgon får jag lön så då ska jag shoppa mig lite nya paltor inför personalfesten på lördag. Jag blir helt svettig när jag hör alla som ska fixa hår, naglar och gud vet allt inför detta event. Jaha, jag får väl haka på hysterin med att träna och sola iallafall! :)
Puss och kram och kärlek


[Myyyyyys]

Jag sitter som en annan potatis i soffan och bara slöar. Vad hemskt. Jag vill ju bara ut i natten och dansa loss till värdelös musik. Istället vräker jag i mig kladdkaka. Uuu. Men den blev extremt god för att vara den första jag gjort på säkert fem år.



Den osminkade sanningen (i svart / vitt självklart PGA rödmosighet)
Men det är mer i den här stilen jag känner mig hemma och tillfreds en lördagkväll ...


[Nagelknåp]

My nails are all about russia today!




[Fotvelar]

Jag besökte en fotspecialist tidigare och fick konstaterat att jag behöver inlägg mina skor. Jag belastar ojämnt, har mycket tyngd på hälarna vilket ger kortare muskulatur längs hela vader och ben på baksidan vilket leder i sin tur till ländryggsproblem. Sedan sliter jag mycket snett på alla klackar på mina skor som följd av att jag gärna vill gå på yttersidorna av foten. Boh. Så nu överväger jag om jag ska skicka efter sulor från Tyskland som kostar mig 1400 kr. Värt? Ja säkert men just nu ... just nuuuu vill jag inte lägga penger på det.


[Bildregn]


Lite dokumentation från igår;


Prylar


Dani poserar vid produktbordet


Den söta värdinnan


Och så jag själv efter att ha gjort en make med endast Sensai make up. Grymt bra grejer förstår ni ;)

[Parfymtips]

Igår på partyt lyckades jag byta till mig lite smått och gott iallafall, såsom en parfym från Versace med en liten hudlotion mot mina oanvända skor från Bianco. (De som var panikinköpta inför nyår... och extremt icke enligt mina fötters filosofi) Sedan bytte jag till mig en midnattslå chanelskugga, en liten återfuktande ansiktsspray och en kroppsolja mot två luncher. Pefekt deal när man inte har pengar för tillfället. Men det var riktigt kul och brudarna blev som tokiga grönsakshandlare och ville köpslå med det som var mest attraktivt. Synd att jag inte är så småfotad som en 36, 37'a för skor fanns det flera av. Valentinas Chanel-borst-set var tydligen ett hett objekt. Fan. Jag ville ha!

Mmmmmmmmmmm

[Dior]

Jag fick en Diorshow extas av Faraonen himself! Jag har ännu inte testat den men den ska tydligen ge riktigt massiva fransar. Vi var ju som bekant på nyhetspresentation hos Dior och fick se lite nylanseringar. Dessutom ska vi få hem Capture total one essential serum. En superprodukt som renar huden på toxiner och maximerar och förlänger effekten av all hudvård oavsett märken samtidigt som den gör att huden får fin lyster och supermjuk. Jag kan knappt vänta!!

DiorShow Extase Mascara   Christian Dior Capture Total One Essential Serum

Pris mascara ca 315:- respektive serum 1100:-


[Exchangeparty]

Jamen idag var det återigen utbildning. Min hjärna exploderar av celler, molekyler, hyaluronsyra, extrakt från den ena japanska roten till den andra och allt därtill. Men nu har vi kört igenom all hudvård och imorgon blir det make up-genomgång. Tydligen ska jag få bidra med tips och knep!? Det var länge sedan jag höll kurs så jag fasar för mina knaggliga verbala kunskaper. Men först Diorkurs imorgonbitti.
Jag har packat ihop en samling kläder och skor för imorgon ska vi på exchangeparty. En del har resväskor fyllda med hudvårdsprodukter och smink medan en annan får stå för lite mindre skara oanvända plagg. Det ska bli spännande och se vad jag kan byta till mig. Kul att ses alla från jobbet på fritiden också.


[Wake me up]

God tisdag! Nu är jag strax i rullning mot utbildning. Så kul!
Imorse provade jag nya Wake-up booster från Clarins, en flytande lotion som klappas in i huden för att väcka, ge energi, fukt och lyster på morgonen och den doftar väldigt gott. Jag är mycket för att hudvården ska dofta gott, inte av parfym utan av naturliga extrakt.


[Blä]

Ja som sagt någon shopping gick det inte att tillåta mig så jag strök omkring som en svettig tung katt flera varv i samma butiker. Riktigt ogivande och ovärt. Men sedan åkte jag mot globen och gick på kurs. Den var intressant och gav mig mersmak. Sedan fick vi med oss lite produkter hem att prova, tycka, känna och smaka.
Nu ska jag sova bort alla bekymmer och vakna imorgon med ett stort j***a leende, för nu är jag inte ett dugg positiv mot mig själv. Jag skulle säga att denna dagen har varit som ett murmeldjur, och färgen.. hm... majsgul.

[Burn baby burn]

Hej go vänner...
Jag vet inte vart denna dag blivit av men jag har fixat och styrt lite med kursanmälningar och annat skoj och ska strax åka in till stan. Jag ska gå och titta på allt jag inte kan köpa. Låter som en spännande utmaning va!? Jag vill bara bränna upp min garderob och köpa en ny. Är så otroligt trött på mig själv. Men som man brukar säga, det sitter i huvudet och inte i kläderna. Antagligen väldigt sant men hur kul är det att gräva djupt ner i hjärnan och rensa för att sedan bygga upp ny mentalitet? Jobbigt projekt och väldigt långsiktigt. Jag röstar för tändstickan som olustigt slinter iväg och in i garderoben.


[Messy]

Shohooo, äntligen hemma. Jag dog lite grann på jobbet emellanåt pga trötthet. Åå dagens tabbe gjordes imorse när jag vaknade törstig som attan och hällde upp vatten i ett glas. Jag måste ha gjort något annat däremellan innan jag girigt hällde i mig glasets innehåll. Efter konstaterande av en lustig bismak förstod jag att det var vin. Uuuuu....
Jag har ingen koll på mitt liv längre, jag försöker skriva upp i min kalender vad som komma skall men nu är det rörig. Det är många kurser, utbildningar och nyhetspresentationer som jag är inbokad på i februari och mars. Imorgon är första och den står clarins för. Sedan blir det eventuellt en Biotherm/Lancome/Armani och Dior på tisdag SAMT Kanebo tis, ons, torsdag. Hoppas jag hittar överallt :)

[Here we go]

Fossingarna i vädret, sminket påbättrat för femtioelfte gången för i dag, i handen ett ölglas med vin och skön musik till. Nu kör vi.

Ja. jag har jobbat idag mellan 10-20 därav svullna ben och fötter. Om min nästa lön är över förväntan så ska jag köpa nya skor att jobba i. Och fula ska dom vara, riktigt fula. För visst verkar det som om kombon sköna och snygga skor är omöjlig?!

Idag fick jag även reda på att jag kommer att gifta mig under mitt 28:e år här på jorden! Vad spännande. Särskilt då jag inte ens visste om jag vill göra det...

[Rihavatar]

Rihannas kropp skulle platsa som en karaktär i Avatar.


[Orange zebra?]

Om den här dagen skulle vara en färg så vore den orange! Vore den ett djur så får det bli en zebra. Ibland bara har saker, personer, händelser en speciell känsla som man på något oförklarbart vis kan koppla till en siffra, färg eller ett djur. Låter det helstrange!?

Ja nu är jag i varje fall hemma efter en kort arbetsdag men den var ändock givande. T och jag åt tidigare mat på vårt traditionsenliga fredagsställe ute i Kistas foodcourt, medelhavsmat. Men nu är frågan hur jag ska kunna sova när jag sov så pass länge imorse?! Det till trots att det var ett envist borrande och hamrande i väggen bredvid.

[Svart]

Det var premiär och timmarna blev till minuter före startskott. Men jag hade inte sminkat klart ögonen på Chris än. Hon var huvudrollen och ville promt ha ett rött läppstift till en annars beige utvandraroutfit. Men jag hade inget rouge att matcha med och jag fick panik och somnade. Nör jag vaknade hade pjäsen uratat till pulka/skid- race.
Ja, så såg min natts föreställning ut från en sovande vy.

[Vilken man!]

Ska snart knyta mig men först: En hyllning till Hugh Dancy! Jag har nämnligen just tittat klart på En shopaholics bekännelser och blivit helt betagen såklart. Så snygg!!


[Cinema]

Hej!
Jag har precis tagit en onödigt låång dusch. Hade till och med ork och lust med en hårinpackning. Det är inte rufset särskilt bortskämt med.
Igår gjorde vi ett lyckat försök på Lilla Hotellbaren, men med ett envist äckel i hasorna var det svårt att njuta tillfullo av den vackra omgivningen :)
Med ett nyttighetslöfte imorse som höll ett par timmar gick jag med c på bio, med tillhörande fet godispåse med nötter. Hur tänker man ibland? Vi såg filmen Avatar som var förvånansvärt bra.

På vägen hem blev jag förfrågad om vägen av ett par tjejer och hör och häpna; JAG KUNDE SVARA. Det måste tyda på att jag tagit examen som stockholmsbo. (Att dom sedan letade efter samma gata som vi bor på hör inte till saken!)

[vad händer?]

Jag känner mig som 100 år i min kropp. Nu krånglar bägge fötterna. Oh my hur ska det gå? Hur ska jag GÅ?


Så vackra!


[Framme]

Nu är jag äntligen framme efter en mardrömsresa med väder vind, kalla tår och försenade tåg.
Jag hann uträtta lite i Norrköping såsom besök på myrorna där jag hittade lite prylar och så hälsade jag på min förra arbetsplats. Det inte utan att jag får lite hemlängtan.  Det var sig likt men ändå inte. Jag blir frustrerad över att inte vara uppdaterad. "Meh, vad är det här för nytt?" och "står den där nuförtiden?"
Och sist men inte minst så var det hög tid för en touch-up i läpparna. Just nu ser jag inte klok ut. Och jag försöker peta i mig en sallad utan att anstränga mina expanderade läppar. Haha.. hoppas det lägger sig för C kommer hit strax och då ska vi sippa vin.

Jag stör mig så otroligt mycket på Elisabetht på förkväll som låter som en överentusiastisk lågstadieunge när hon intervjuvar utan att ens lyssna på vad sitt offer säger och svarar!.

[Hjälp]

Hej. Jag skriver från bilen, svävandes i livsfara! Det här vädret är inte roligt. Och till råga på allt så mötte  vi en stackars hund som sprang på motorvägen i panik. Hoppas han klarar sig!
Jag är på väg in mot stan nu och ska strosa lite (inne i gallerians värme såklart) och åka upp mot stockholm såsmåningom om tågen går som dom ska. Allt är ett oklart äventyr med när moder jord är i farten!


[sv.]

To Manne:
Hah, det tycker du va!? Vill ni annonsera på min blogg så vill jag ha något för det. Som t ex en heltidstjänst hos er, en resväska full med FACEprodukter eller en viss man! ;)

[Palette]

God morgon! Jag unnade mig en sovmorgon. Det var underbart skönt kan jag tala om.
Jag har suttit på första parkett i fönstret för att få se den roliga synen av mamma som försöker ta sig upp i skogen på baksidan på längdskidor. Haha... Jag valde att stanna inne i värmen. Istället ska jag ta mig iväg för att sola tror jag. En sådan aktivitet lockar mig mycket mer.

Den här snygga paletten från YSL vill vi ha. "palette y-mail face lighter" med adressen till ysl couture house i Paris på dosan och den lilla handväskan. Ett tips á la alla hjärtans dag present.


[Själen i fokus]

Jag klappar och gosar med min katt = bra för själen
Jag tittar på en kärleksfilm, Australia = bra för själen
Jag bläddrar i MåBra -bra för... vad ska det vara bra för?

Kanebo Sensai Cellular Performance Cream Foundation SPF15 CF11 Creamy Beige



Dagens sköhetstips tilldelas underlagskrämen cellular performance crem foundation, Sensai, kanebo. En jättelyxig mjuk créme med 50% fuktinnehåll som med sitt silke sluter om och skyddar huden samtidigt som den jämnar ut och har en firmingeffekt


 

 


[Räddad]

Weho, jag är återförenad med min dator. Min far har dödat demonen i den och därmed räddat alla mina bilder. Det är ju de som är av största värde!


[Fast]

Ohlalala... Nu är jag hemma, nergosad i soffan och supermätt på mammas skink- och broccolipaj. Yammie.
Dagens tågkommunikation var inte på topp. Mitt tåg blev inställt och mitt ombokade en timme försenat. Men jag hann träffa sötaste Liza på centralstationen, dock bara ett fåtal minuter.
Nästa missöde inträffade när jag skulle ta bussen upp till norrköpings city då jag blev klämd i dörren. Och där satt jag fast. Svor och åmade mig men inte öppnades dörren utan chauffören åkte iväg och jag beordrade en kvinna att springa fram. Men till nästa hållplats fick jag stå och skämmas med halva väskan utanför bussen med min dator i. Den gick inte itu som tur var.

Jag har investerat i årets första vårjacka, en beige trench. Men när ska jag få använda den häruppe i nordpoolen tro? Sedan har jag haft lite utdelning av produkter till familjen vilket jag tror och hoppas uppskattades.

RSS 2.0