Trimgel




"
Du applicerar TRIMGEL direkt på de kända "problemområdena" där fettet ansamlats: bl.a. mage, lår och höfter. Du sover, är på jobbet eller på semester: din kropp trimmas hela dagen utan att du ens märker det

... Så fort TRIMGELs specialgel appliceras och masseras in lätt på (ren) hud, tas de verksamma beståndsdelarna snabbt upp i blodomloppet.

...Ämnenas absorption stimulerar du genom att, innan appliceringen av TRIMGEL, lägga en varm, fuktig handduk på huden under ca fem minuter, så att huden öppnar sig och ämnena kan tas upp ännu snabbare. Då ämnena tas upp i blodomloppet supersnabbt, märks det första resultatet i många fall redan efter ungefär tio minuter. Kroppen "trimmas" därefter intensivt, så att viktminskningen kan anta rekordformer. För: gå ned i vikt utan extra motion, det vill väl alla?"

Amaaaziiing! Kolla här

Hur mycket går det åt till hela kroppen? Får köpa en hel pall.
Tove, undrar om det verkligen funkar!?


Galenpanna

Saker som gör mig galen just nu

* mitt vidriga hår
* mina tv-kanaler som hoppar omkring
* törsten som inte kan släckas med vatten
* tanken på att jag snart måste köpa bikini för säsongen
* att jag inte kan komma på varför jag egentligen är galen!


Vilken färg?

Nu är jag på besök hemma! Alltid lika... lika... trevligt men kryp-i-benen-panik på något sätt.  Idag ska jag kolla på syster som gått till final i Nils Liedholm fotbollscup. Jag ska plocka fram basrösten och göra en insats i klacken. Eller något liknande (pipa till då och då).
Troligen, om allt går vägen, så kan Tove göra mitt hår imorgon kväll. Och det är framförallt färgen som behöver bättras på/ändras/tokförvandlas. Men jag har inte bestämt mig än. Försöker hitta inspiration på nätet men kommer ingen vart, fastnar på så mycket annat som t ex här. Jag ska åka till willys innan jag åker hem tänkte jag och då är det bäst att jag har en utarbetad idé för annars kan den impulsiva köpådran dra till med vad f*n som helst! Men jag ska inte färga mig mörk igen, jag får inte för mig själv.
Puss


Determined

Jag ska bli något! Damn it. När, vad och hur spelar ingen roll bara det blir snart, nåt riktigt framgångsrikt och helst serverat på ett silverfat.

Såsom hon blivit...          

080624 -panikdag

Men jag vill ju bara vara ledig. Åå vad jag längtar till min lediga vecka -29 då alltså. Räknar ner dagarna. Igår beställde jag en del stoff i form av kläder tillägnat just den veckan. Jag kommer allt ihåg hur det kändes på Gotland förra året när jag tyckte mig ha packat något så fruktansvärt fel. No, i år ska hela gardisen med... och därmed mycket valmöjligheter.
Idag var det riktigt segt att jobba, hade tjutpanik i halsen där någon timme. Men efter att jag ringt och öst över ångest och fått utbrott på mamma (givetvis helt omotiverat) så kändes det bättre. Stackars. Ska nog ringa ett sådant där hej-mamma-jag-älskar-dig-mest-av-allt-samtal. Men ibland måste man ta ut paniken på någon och jag kunde inte gärna utsätta kunderna för mitt behov. 
Suck och pust och stön. Veckans ljuspunkt blir på torsdag då jag och C kör en utgång. Behövligt för psyket, mindre nödvändigt för kroppen! men va fan... Nåt drastiskt måste till för mitt humör och vad är då bättre än en hederlig girls night out!?



Gottisland last year

midsummer over and out

Phuuu vilken helg. Tur att jag är ledig idag med, behövde en extra vilodag.
Midsommarafton spenderades i Gryts skärgård med logdans och hela kit'et... Skitkul! Och i lördags hamnade vi bland linköpings uteliv  (vilket förövrigt var helt folktomt så när som på ett fyllt uteställe då de andra var stängda (?)) Och jag var inte i mitt bästa tillstånd... men men.
Då var en högtid avklarad för året, bara nyår kvar!!



Jag och Emelie laddar!

080618

Börjar senare idag med, skönt! Jag ska hinna med systemet och myrorna tänkte jag. Systemet för att det blir min sista chans inför midsommarhelgen och myorna för att jag är för snål för något annat just nu!  Hehe
Jag satt aaaaslänge igårkväll och gjorde en order på forever21 men utan att helt genomföra den. Så typiskt mig. Men jag tycker sökandet efter fynd och vackra saker är hela grejen. Om jag sedan får hem dom eller ej spelar mindre roll. (Säger jag nu när jag slipper stå i panik och riva i garderoben!)
Och dääär tog mitt snabbkaffe slut. Skit också, kommer verkligen att glömma köpa nytt tills imorgonbitti. Jag har ständigt en lista bredvid datorn som jag skriver ner det jag saknar och behöver.. den fylls bara på, glömmer jämt att ta med den. Uuh en tråkig klumpsumma!
Nu kliver jag snart in i min 4-dagars ledighet. Vet inte hur länge sedan jag hade så många dagar i följd. Two days to go; Idag med mycket bokningar och imorgon med typ noll, förutom göra Lizas naglar på eftermiddagen.




Ge mig nuu..

Åå jag inväntar min beställning från la redoute och finally är den skickad, dock utan plagget i inlägget nedan som var anledningen till beställningen från början.. för den var sluuuut. Typiskt. Men hoppas jag kan hämta ut paketet innan midsommar... inte för att jag kommer ihåg om jag tog något användbart för ett sånt tillfälle... blommigt? nepp inget!

Jag ska strax iväg och sola tror jag bestämt. Hah, så fort solen kikar fram så får jag ångest över att jobba och kastar mig in i solariet. Nej, inte riktigt så. INTE ALLS SÅ. men emellanåt så..
Se bara "get our summer 08 look" enligt FACE stockholms utbildningsledare Helen Andersson. Alltså kasta solpudret i backen och hoppa på det!?




080616

Idag har jag jobbat.. kunde få ha varit ledig men tack vare att jag själv bokade in tre hårmodeller på förmiddagen så blev så ej fallet. Men det var kul. Alltid så skönt när man själv får bestämma hur make up'en ska se ut, utan massa "kanske lite mindre här" och "kanske en ljusare färg där". Nu blev det mer: -sitt still och blunda så är jag strax klar med dig!. Om man ska tro vad som sades så blev dom jättenöjda och likaså frisören och fotografen.
Och helgen blev lyckad. Såg på Sverige - Spanien hos mig och sedan festade vi vidare i Lizas place, därefter trädgår'n, palace och sist Hugo's.
Men vad ville vädret idag? Smällde och blixtrade utav f*n imorse på väg till bussen, OCH REGNET sen. Typical midsummer. Hoppas på bättre men utan några som helst förväntningar! 






SKÅL!

Högtider

Yes äntligen fredag! Men det gick relativt fort. Blir alltid så när man har ett avbrott i vardagen. I det här faller; student och hemgång. Jag åkte dirket från jobbet i onsdags och hurrade för syster. Haha, hon såg förjävlig ut efter allt skrikande. Näää... Assöt gumman!
 Släkten uppifrån var med, även en familj som kom oväntat. Liza och Clara anlände också, sötaste flickorna, och vi peppade inför Lördag när det blir Storsatsning.
Så det blev fullt hus hemma och fight om sovplatser. Jag sov med Lisa och Katten, men ALDRIG mer. Fy fan vad hon styr, nära på att slå ihjäl både mig och Pepzi.
Och dagen därpå gick jag på ytterligare en avslutning, Lisas tur att gå ut 9:an. De höll till i gympasalen för kyrkans tak håller på att ramla in... hah. Jag hade inte tänkt gå först men ångrade mig och på 10 min + sminktid i bilen blev jag redo. Rekord som fan! Bussade in vid 11 och jobb på det.
Ïkväll har jag varit klyftig nog att boka in en kurs efter stängning för tre personer. Aaa börjar kl 18 och blir klar, ja gud vet när om de har vin med sig.
Jag är expert på att slå ihjäl tid på morgonen när jag bäst behöver den! Ruuusa!
PUSS

Bra gjort ...

Bra gjort Sverige då. Jag hade mitt fönster öppet igårkväll och hörde hur alla skrek när det blev mål. Först därefter  prioriterades tv 4.
Nu vankas jobb och student. Jag har bara en brudutprovning idag så jag ska försöka ta tag i mina klor och göra nåt spexat med gelé. Sedan ska jag kuta till bussen och se på när cäcc springer ut. Stackars barn när det blåser, förstå så många timmar dom lägger ner just denna morgon för att sedan bli helt förstörda (både av vädret och alkoholinrag antar jag) Och de med lockat hår får sig nog en släng av rakt i slutändan. Tänk om det blir regn. Jag oroar mig mest för mitt egna hår och klädsel just nu :/

Haha, värsta surrialistiska drömmen; Jag mötte Lindsay Lohan och Hillary Duff när mamma och jag var ute och gick i Valdemarsvik, och när vi kom hem stod det mycket riktigt i tidningen att dessa tu samt Zlatan skulle komma på besök. Jisses. Lindsay var jättetrevlig och tog i hand men den andra divan var rädd för baciller.

Puss

Meäh?

Riktigt billig byxdress från la redoute Nu blir jag antagligen fast någon timme här till, jag som skulle sova. Får se om jag hittar ngt mer...

Över

Varm och jävlig helg men ack så kul som vanligt med utgång och jobb. Men nationaldagsledig i fredags med eftermiddagshäng i park.
Att rekommendera starkt: Vin och chokladmousse med frysta strawberries, bra musik och frenetiskt spanande på allt och alla via en dator.
Jag var duktig och ställde klockan "tidigt" på söndagmorgon för att ta en svettluktande buss hem till mamma och pappa. Vi tog en tur till sommarstugan. Så mycket frisk luft har jag inte fått på länge och så mycket D-vitamin kommer min hud inte att få känna på länge. Suga in, suga in.

Jag kände mig inte riktigt i stånd att själv utgöra föremål för bilderna, med ett litet undantag (i skuggan, med solbrillor)...

Uuff vad tungt   mor, far, farfar käcc beach-babe  mor aslågt vatten

 Imorgon ska jag rusa runt efter studenpresent till lille käcc. Vad vill du ha hjärtat? Realistiskt nu!!
Puss

Utslagen

Jag är utmattad och skulle kunna sova ett par dagar i sträck. Hjärnan är med, men inte kroppen. Jag är så less på att sminka nu. Men snart, SNART är alla examens över. Och vi övergår till bröllop med brudar och tärnor istället. Never ending circle.
I helgen har det bjussats på utgångar och grillning. Jag är så fascinerad över att jag frvilligt satt utomhus hela kvällen. Jag tillochmed proppsade på att inte gå in när mörkret föll. Hade jag slagit huvudet i eller bara druckit för mycket vin?
Och igår skulle jag på't igen. Mest studenter ute men det gick så bra så ändå! Man blir ju så partysugen när det är ljummet om kvällarna. Kasta fleacefilten, fimpa datorn, hälla ut kaffet och ge sig ut.
Men på fredag har jag en day off. Yes. Då ska fläsket stekas. jag blir knäpp på alla som så intensivt skaffar sig jordens bränna. Redan. Dom kommer tröttna.. eller flaga... HAHA. Jag är unte bättre själv. Efter två timmar i solen i söndags så fick mitt ansikte en grav röd nyans. Stackars, det har ju inte härdats det minsta efter vinterns blekhet.

Nu ska jag titta vidare på desperate och klunka i mig en kanna vatten. Men först en förferrebild, fråga mig inte ifrån när !(?)

image155

RSS 2.0