[Måndag -moved out, moved in]

Ja nu har jag bytt bostad. Igår flyttade jag alla mina tillbehörigheter inkl möbler till min nya lägenhet, vilken jag delar med två andra själar. OCH flyttastädade. Tack snälla mamma, pappa och Lisa för hjälpen. Det gick så snabbt och smidigt. Jag har i vart fall kommit iordning relativt hyfsat i mitt rum, vardagsrummet tar vi tag i senare och likaså köket. Lovade käcc att lägga upp bild men får göra det när sladden till mobilen dyker upp igen :S

Nyår närmar sig med stora kliv, men jag ger blanka f i vad jag hittar på. Det kvittar om jag blir hemma helt solo även om det vore skitkul med brakfest.

Trevlig kväll!

[hangover talk]

Fyra påståenden, varav ett är sant;

1) Jag tycker om när folk klappar takt till musik

2) Jag sjunger hellre än dansar

3) Jag är grym på gitarr (-hero!)

4) Jag tycker att musik avnjuts bäst i ensamhet


FACIT
|
|
|
|
|
V



1)  verkligen inte

2) nej man gör det man är minst dålig på

3) nix (och nej, aldrig provat!)

4) stämmer, och utövas i skrivande stund


[]


Glöggfina hos farmor och farfar

[-vad är det nu för dag?]

Så. Bra. Över. Nu är det bara nyår kvar sedan kan man börja foka på annat.
Julen har iallafall varit riktigt cosy, lugn och skön fram tills utgången igår då. Vi åt middag innan för att säkra garanterad plats, och nog klyftigt tänkt med tanke på att kön började ta form redan kl 9. Ujuj.
Jag har svårt att förstå att folk är sugna på att knuffas runt på stan bland alla mellandagsreor idag. Stackars er som jobbar, bara massa gnäll, returer och byten. Jag har turen som är ledig idag, börjar först imorgon igen. Och dagen har hittills sett ut som så att jag och C vaknade, fixade till oss, och skiljdes åt. Hon mot släktmiddag jag mot konsum för att köpa godis som avnjutits till Pippi på rymmen. underbart!

puss


[dan före dan]

Jobb - belöning.


[Söndag -4'e advent]

Söndag. Jag har en jättemysig kväll hemma hos päronen med julstämningen på topp. Precis vad jag behöver. Mamma har varit duktig med julpyntet och kära far, hör och häpna, har huggit en gran. Ambitiöst må jag säga!
Jag jobbade ett par timmar idag men när bakfyllan slog till gav jag upp och mötte upp systrarna bus på staden så nu är sista klappen köpt och två dagar jobb kvar innan utdelning.
Efter en hemsk blick på mitt hår i ett provrum kom jag till insikt med att något måste göras så nu är det färgat, återigen i lite brun/rött. jag faller tydligen tillbaka på det i mellanperioderna.

Hepp, nu slocknar jag snart!


[torsdag]

Det är ju för jävla skön stämning i min boning nu. Jag körde en städrush förrut så att jag kan låta min hyresvärd besiktiga lägenheten utan att jag skämms. Men hela möblemanget är förstås kvar så den rejäla städningen är fortfarande att vänta. I brist på julpynt så har jag tänt vartenda värmeljus jag hittade i diverse gömmor och måste säga att det funkar minst lika bra som stämningshöjare. Nu saknas bara chipsen och sällskapsspelet. Eventuellt även någon att spela med. höhö.
Jobbat hela dagen och utan att nämna några namn eller liknelser som kan identifiera personen i fråga så måste jag bara säga att jag hade ett riktigt orginal idag. Låt såga att hon hade sitt sätt att lägga make och jag hade mitt. Så. Alltid lika spännan'.
Jag gjorde en touch-up på läppar idag med. Uuuh, den känslan... men det är över snabbt!

Trevlig kväll.

[]

Världens snyggaste mamma!? Ja hon slår fan Heidi Klum.


[onsdag]

Onsdag already? och bara en vecka kvar till aftonen med stort A.
Oh my...

Idag börjar jag senare och passade på att tvätta. Fy vad jag är duktig! Det blir en del jobb nu som sagt, varje dag fram till julafton. Men ännu har inte panikhandeln tagit fart. Jag kan inte tänka att jag snart måste flytta ut. Orkar inte börja ta tag i den planeringen. Dålig tajming såhär runt jul/nyår.
Idag (om jag inte missminner mig) kommer Liza hem från staterna. Ska bli jävligt kul att träffa henne, även om det bara är 4 (?) månader sedan så känns det mycket längre sedan.

Näpp, nu ska jag hämta upp tvätten och bege mig för att träna. Ge mig styrka!

Puss

[Söndag -uuh]

Oh my!
Idag har jag glufsat i mig julbord. Jag åkte hem till familjen och vidare till Gryt, Grymt gott och grymt mysigt. Perfekt dagen-efter-frossa. Uu inte i efterhand känner jag... Men det var det värt för det var riktigt kul igår. Gemytlig, mindre förfest med tillhörande utgång.
Nu är det till att ladda för veckans jobb som kommer att bli en hel del. Full rulle. Och imorgon ska jag titta på en lägenhet och potentiell framtida bostad, eftersom att jag måste flytta ut efter nyår. Oh herre min tid, när i hela friden ska jag hinna packa ihop och städa?



Mor och far


Lillis


Cc

[Lördag -so fucking cold]

Riiiktigt kyligt ute alltså. Jag var tvungen att köpa mig en jacka, halsduk och vantar innan jag begav mig hem från stan. Ja, alltså jag behövde det ändå. Jag har dragit ut på det länge och väl och genomlidigt otaliga lättklädda promenader. Men no more.  Under min hemgång hade jag ett äldre par framför mig och det ända jag kunde tänka på var "hoppas dom inte halkar, snälla ta det lugnt" men tyvärr inte i all välmening utan snarare att skulle dö om det blev jag som fick stanna, ringa ambulans osv... Fyyy, vad jag kände mig elak men så illa var mitt tillstånd!
Igår blev kvällen lugn. Men icke idag. (Jag behövde en rehab efter alla miljoners sminkningar igår. Arma rygg säger jag bara.)

Update
Antal julklappar kvar att köpa: 1
Antal nötter kvar i min godispåse: 5... bara 5!! 
Antal alternativ till outfit för kvällen: 1,5 (brist på en nederdel)
Antal kronor kvar till nästa lön: chockartat få

trevlig kväll!


[Onsdag]

Nu är det någon form av förfest som gäller. Strax beger vi oss till Black Horn. 
Och nu, äntligen har en sten lättat från vårt hjärta; vi har funnit en ny lokal till vår verksamhet. Med mindre yta då våran butik är större än New York's butiker. Säger ju sig självt, Norrköping är inte New York. Punkt.
Oj nu drar vi!
Hej

[tisdag -spin]

Nu ni.
Igår hade jag tydligen extremt svårt att sova så vad gör jag; jo - min hjärna börjar skapa texter helt out of the blue. Så jag var ju tvungen att tända, hoppa upp och febrilt börja riva efter papper och penna för att skriva ner mina verk, eller den del som fastnade i minnet. Knäppt. Men har man väl börjat foka tankarna på något så är det svårt att släppa och dom plöjer vidare. Spelar ingen roll om det är något så simpelt som klädplanering för morgondagen eller något annat större livsbeslut.

Nu är jag i varje fall uppe (och väldigt trött) och tänkte gå iväg och sola, träna och göra stan innan jobbet. Hm. Tidsoptimist? kanske.
Ikväll är det födelsedagsfirande, så vi ska ut och äta på pappa grappa. Grattis Gica!!
 


[Vidrigt]

Det är sjukt. Jag hittade återigen artikeln som jag såg i gårdagens aftonbladet om skönhetstävlingar för barn. De yngsta är banne mig bara några månader gamla och ändå ska smink tryckas på deras sköra och känsliga hud. Usch. Det är ju som bäddat för komplex när en stackars fyraåring får höra att hon inte är vackrast när morsan står i bakgrunden och hotar med stryk om hon inte vinner.

Make up, löshår och uppklädda till tänderna eller tillochmed i baddräkt (!?!); jag mår illa!

                   

[söndag]

Så var man där igen, i den alltid så trevliga söndagsdvalan. Men det där krypande irriterande humöret som jag lidit av de senaste dagarna är väck. Det finns inget värre än att känna paniken som en klump i halsen för att man tycker synd om sig själv och samtidigt blir så jävla förbannad på allt och alla. Öööh, är alldeles för trött i huvudet för att känna något alls idag. Ska ta mig till sängs nu tror jag och försöka gå upp tidigt imorgon. Men var tusan är mitt julpynt? Ska jag skippa det helt i år? I ärlighetens namn så har jag haft en tomte (eller snarare en "vinterflicka/nissa") som stått på hyllan sedan förra julen. Jag hade väl inte hjärta att stoppa ner henne i en låda antar jag. Eller så var jag bara för lat!

Onödiga funderingar: Jag har fnulat nu ett tag på om det finns privatdetektiver i dagens samhälle, och isåfall om det finns någon utbildning i yrket/hobbyn/leken!?



Coola.



[lördag -hua]

Tanken med gårdagen var en bio i all enkelhet och därefter sömn inför dagens jobb, men den resulterade i utgång. Det är tur i oturen att det var fullt upp med make up'er idag, tiden går fort och man hinner inte reflektera över hur jäkla seg och sliten man är.
Ikväll blir det nog ut igen. 22 är tydligen en ung ålder har jag hört :) (varför känner man sig då som en knögglig tant  emellanåt?)

Viktigt att veta! En kärringpenna är en grön penna som man tar utanför läppkonturen så att läppstiftet inte flyter ut i åldersfårorna!


[onsdag -lkpg]

Idag fick jag slå följe till Linköping med C o tott till deras moster. Det var mysigt att få komma iväg lite. Vi tillagade taco medan större delen av familjen blev klippta och färgade. Åå jag är redan sugen på att göra något nytt med håret... återstår att se vad, jag har ju aldrig direkt någon utstuderad idé i förväg.
Förrut när jag kom hem så låg det en tidning under inkastet. Varför kommer jag aldrig ihåg varför och när jag börjar prenumerera på något. Jag är den perfekta lättlurade kunden, och när den utlovade premien väl skickas så är det antingen bara skit eller så är "produkten slut" och man får istället en liten, RIKTIGT liten, silverfärgad handväska med tokmycket strass, fransar och annat bling bling.

hej


[?]

Varför går alla klubbkort alltid i grå/röd/vit färg för? Jag blir tokig, tar alltid fel.
Förresten så vill jag på julfest. Varenda jävel verkar ha en inplanerad sådan på fredag (av alla våra sminkningar att dömma) mestadels företagsfester. Men det skulle inte bli tätt med folk på våran -2 st. Skulle dock ha skitkul. Nej, men någonting måste jag ta mig till i helgen. Hade det varit kallt nu och is på sjön skulle jag vilja åka skridskor. Med fetvarma kläder och öronmuffar. Eller... ne



At every occasion I'll be ready for a funeral

[tisdag -che(e)r up]

Tvätten på tork, kaffet i magen och genomförd duschning, och nu väntar jag bara på ett samtal med info om dagens arbetstider.
Lite omtumlande bekännelser igår blev till konstig nattssömn. Drömde massa knäppa saker. Men men... vissa grejer rår man inte för!

Jag ska ta och slå en pling till ciccibus (jag vet verkligen inte varför jag kallar henne det men det klingar så snyggt, eller hur!?) och höra om hon ska in och klappshoppa idag. Hörde något om det ryktesvägen.

Uu jag är booored! Måste jobba sedan annars blir jag galen. Tidsfördrivet just nu är Oprah som har besök av Cher -min idol i yngre dagar. Aa, alla hedliga förfester med henne från förr... Och snyggaste outfiten:


[måndag -1 dec]

Yes, jag har kommit en bit påväg när det gäller julklapparna. Känns bra. Det är mycket svårare att komma på något jag själv vill ha. Jag klargjorde iallafall för mamma att "ingen jävla prydnadstomte eller annat inredningsskit iallafall". Nä, likewise kontrade hon. Förresten så firar jag ett år i min lya idag. hm, måste ju göra en liten inskription under tapeten någonstans...
Jag poppade upp på jobbet också och agerade terapikärring åt min chef.. Har blivit mycket samtalsterapi nu på senaste. Men jag har sagt att hon säkert får igen det när jag bryter ihop en vacker dag och det ser hon fram emot. Inte att jag ska flippa men att få ge tillbaka. :)
Jaa, man undrar ju ibland varför man inte valde psykologyrket, alla gånger man intresserat lyssnat och flikat in med hjälpande, tröstande råd och rön. Jag blir så förvånad att man så enkelt kan blotta sitt innersta på det sättet. Förvånad och lite avundsjuk.
hej

[k]

Varje gång jag tar det sista kaffet ur burken blir jag lika förvånad men får också lite ångest. Öuh. Inget bra. Jag har ju blivit en riktig sucker för just snabbkaffe. Undrar vad som är mest skonsamt för kropp och tänder!? Hoppas snabbiset, hoppas!


RSS 2.0