[Fredagkväll -syssla: sova]

Tårtan är färdiggrundad (förutom gottigheterna på toppen) och jag är slut som artist. Ingen bra sömnnatt igår så jag skippar utgång ikväll trots att det föras här i huset. Men imorgon kör jag. Efter en härlig arbetsdag i lönetider. Hoppas att jag inte stressar sönder mitt partymood som jag ska kämpa för att bygga upp nu i ett dygn.

Hoppas ni har en fin kväll!


[Tors/fre26/27feb]

Tackar Käcc som trixat med headern!!

Nu är det dags att knoppa. Vi har hängt upp gardiner, spegel, ljushållare och tavla. Och det är noga ska ni veta. Här går det inte att raffsa upp på måfå och höfta måtten. Neh, jag trodde inte killar var så ambitiösa!?
Imorgon väntar först träning därefter till reklamfilm del 2 och jobb. Till kvällen ska vi inhandla ingredienser till smörgåstårta. Någon som har förslag/recept? Man har ju alltid sitt egna lilla vis att göra på och av. Mm det är mäkta gott alltså. Och jag är ju stort fan av räkor och lax som garnering.


[Torsdagmorgon]

Yes kvalitetsmorgon.
as in sovmorgon, kaffe, dator och tv innan jag ger mig ut i vardagen.
Jag älskar att ha lång tid på morgonen för att slippa stress och ta allt i den takt man orkar. Det är mycket sällan jag försover mig, och gör jag det så blir jag hyperstressad hela dagen. Inte vidare nyttigt.
Just nu är det två saker jag inte kan släppa som maler i mitt huvud (eller, ja utöver alla tusen miljoner saker som man ständigt försöker trycka undan)
1. Mitt hår såklart. Och det låter ungefär såhär; Färga ännu mörkare? Försöka ljusa upp? Ska jag ha kvar eller spara ut luggfan?
2. Framtiden. I alla former. Var hur när om? Inte så mycket man kan råda över och ändå ängnar man så mycket energi till morgondagen. Jag behöver mentalträna lite tror jag.

[Onsdag -already?]

Mjo, den här veckan har gått snappit!
Idag har jag varit ute på uppdrag; inspelning av reklamfilm i en villa belägen i ett område där jag innehar noll koll och med mitt fenomenala lokalsinne visste jag banne mig inte vart jag var när jag klev av bussen. Började bra. Men slutade faktiskt riktigt bra med nöjd producent.
Nu ska jag se efter vad grabbarna har köpt på Ikea idag, det börjar ju dra ihop sig till inflyttningsferre. Så på lördag måste allt vara klart och acceptabelt bonat för då fyller vi upp rum och glas.


[Söndag]

Ujuj, nu är jag trött! Har ingen som helst aning om varför då jag inte gjort mycket till fysisk aktivitet idag utöver en promenad i motvind och snöfall. Herregud vad snö det är här.
Nu ligger jag i mormors soffa tillsammans med mina systrar. Vi kan nog alla komma överens om att det är påfrestande att leva inpå varandra i en liten 2:a?! Eller hur brudar?
Imorgonbitti far vi åter hemåt mot vardag och arbete. På onsdag och fredag denna vecka ska jag sminka vid en reklamfilminspelning. Ska bli spännande för jag har noll aning om vad det blir för typ.
Onsdag är en bra dag. Då kommer påfyllning av pengar vilket är mycket efterlängtat. Spara - Slösa !?

Puss

[Fredag]

Nu är jag bänkad i soffan vid lets dance... I Söderhamn!? Hos släkt och vänner och alla som vi känner.  Jag och ciccibus åkte upp till stockholm imorse och gjorde stan på bara 2 timmar. Men det räckte gott och väl, både för att bli ruinerad och att nära inpå slå ihop helt. Chris och jag körde en mysig utgång igår så jag har haft mitt alkoholintag för denna helg. Men vem vet, det kanske finns snygga grabbar och bra uteställen här uppe med så imorgon kanske..........

Puss

[onsdag -ett sekel kvar till värme]

Jag är så satans frusen!

Jag  gick en kvarre (kvart) på stan efter jobbet och var ute efter en jacka. Känner att jag är måttligt trött på min fetaste och otroligt osmickrande everestjacka i vilken jag har levt och frodats i vinter. Men... hem kommer jag med en skinnjacka. Kontrasten blev lite väl i överkant där. Men den var blå -ville faktiskt ha en blå och den var billig -på rea såklart 70 procent off!!! Dock kommer jag inte använda den förrän temperaturen stiger en sådär 15 grader, minst.

[Art eye pencil]




It's easy, i'ts waterproof and it's only 175 skr....

[]

Bilder säljer... spread the words!



God natt!

[Söndag]

Nu är jag hemkommen och lugn. Sitter framför andra delen av beck (eftersom att den första rullade samtidigt som min buss hem).
Helgen har varit avkopplande och totalt dejt- och festfri och istället fylld av för mycket god mat och för mycket stillasittande hemma hos mamma och pappa. Men man blir så jäkla rastlös av att inte göra någonting.
Fan alltså, man borde komma ut oftare. Och då inte ut på dansgolvet utan ut  i solen. Tog en välgörande sen promme i solen idag. Det var nära inpå en migränattack, så ovana är mina ögon på detta ljus.

Taylor Momsen är ju bara skitsnygg. Fast ung. Och ungdom är inget konstant inte... enjoy



[Spooky friday]

När jag börjar fräsa och svära över att alla bloggare inte uppdaterat sedan sist jag läste så vill jag bara slå till mig hårt. Gör det själv då.. Att man alltid ska överlasta allt på andra och aldrig göra saker först. Hon hälsade inte på mig, eller ingen annan tar bort brickan på cafét. Typiskt. Jag ska bli en god medborgare och medmänniska.

Idag började jag jobba senare men var ändock 1,5 timmar för tidig. Snacka om brist på liv. Men jag hade ju tränat och orkade bara inte med att driva runt på stan. Finns inget. Däremot besökte jag Ester. som ligger granne med vår butik (s:t persgatan 89), hon har seconhandkläder uppdelat efter märke. Jag ville så gärna gynna en våra små gemytliga butiker. De stora Kedjorna har ju hjälp i ryggen så det räcker ändå. Jag hittade faktiskt en fin filippa k klänning men jag och smala axelband går inte riktigt hand i hand.


Ikväll tvättar jag och äter nötter... En helt ok fredagskväll med andra ord. Haha

Pusssss


[Need chocolate]

Choklad choklad choklad. Vill ha nu. Kan ingen ge mig någon äcklig kärleksförklaring i form av en chokladask? Jaja, jag ska försöka att inte låta som en surkärring över att alla hjärtans dag nalkas. Och tro mig, jag är inte berörd på något vis. Men det hör liksom till att hata och bojkotta en sådan här dag såvida man inte avnjuter den över en middag med tända ljus med konstant ögonkontakt till någon mittemot. Brr.. Nej jag kan köpa min egen choklad. Och då blir det en sort jag gillar dessutom. :)








 


[Who's who?]

    

Katrina Bowden?                                      Linda Rosing?

[Onsdag]

Kaffe, urgammalt avsnitt av top model och risigt hår. Vilka hemska kläder dom har på sig under säsong 1. Brr

Igår hade jag lite pysselverkstad med lite smyckestillbehör men jag tröttnar ganska fort så det är (och säkert förblir) halvfärdigt. Jag besökte myrorna och gjorde varvet på stan. Vissa butiker har jag inte kollat in på säkert flera månader. Men, inte mycket att se för det inte. Sedan en liten fika med Lillis. Samma där, en fika på stan, när hände det sist?

Now; work out and work 

[creativity]

Imorgon har jag en ledig dag! Konstigt. Jag ska besöka Slöjd-detaljer som ligger granne med oss och se om det finns något intressant. Jag behöver skapa!
Smycken kanske, det vore jäkligt kul att göra några klumpiga härken att hänga runt halsen!


Produktbild

[Fresh n' new]

Lite bilder från nya butiken

             

             

             

[mönidag]

Awake and fit for fight. Eller något liknande. Nu ska jag strax ge mig iväg för att träna, sola och shoppa. Förstå vilken desperation. Sedan jobb ett fåtal timmar. Så det blir så när som på en kvalitetsdag.

Jag hoppas att vi vill, kan och genomför en utlandsresa snart. Det vore guld med lite solsken nu. Frivilliga var vänlig kommentera inlägget så drar vi alllleeesammans...



[Söndag]

Jag hade mentalt inställt mig på en lugn hemmakväll igår med melodifestival och fetmycket gottis men det blev en tvärvändning och jag åkte in till norrkan igen. Fick ju äntligen träffa sötaste Liza. Gud det var så länge sedan som förra sommaren jag såg henne sist innan hon drog iväg till USA. Jösses. Men det är så sjukt att det kändes som igår, eller i varje fall förra veckan. Åå älskar dig gumman!
Utgång såklart på det och det var lyckat må jag säga!
Nu är jag som vanligt i valet och kvalet såhär en söndag. Kan bara inte stanna inne hela dagen, så troligen åker jag hem till päron och syskon. Usch, jag sov alldeles för länge idag (halv 2, otroligt). Men jag ska försöka kompensera det med att vara lite effektiv på något vis. Typ göra allt i turbofart för att komma ifatt.

Trevlig dag!

[Fredagkväll/begynnande lördagsmorgon]

Vissa dagar är man helt enkelt mer irriterad än andra. Idag var en sådan dag oturligt nog, fredag och allt som det är.
Två triggerpunkter var imorse när jag tränade. Jag kunde inte låta bli att störa mig något så fruktansvärt när en instruktör skulle ha en introduktion för ett par damer. Jag kan inte räkna på tre händer hur många gånger hon sa ju och . Tänk såhär ungefär:
-Sen är det ju 6:an , och då tar du ju repen och spänner ju musklerna ... osv osv. Rysning.
Nästa moment som gick mig på nerverna utspelade sig inne i omklädningsrummet när en kvinna pustar och flåsar långt efter själva träningsutövandet när hon dessutom duschat och bytt om. Suck, stön och phuu... Got it, det var tufft men snälla rara.
Ikväll är det lugna gatan, eller inte lugnt på gatan utanför mig (som vanligt på-väg-till-krogen-passage) men JAG är lugn. Nej inte det heller. Sitter med en inre stress för något för mig helt okänt. Hoppas snart kunna klura ut vad som tynger mig. Tvättiden i ottan imorgon kanske? Nej nåt annat. Mycket annat.

[Måndag]

Frustration. På riktigt. Den här dagen har jag jobbat från 9.30 - 22.00 men inte fått så mycket gjort som man borde. Vi har varit runt i linköping i alla second hands och auktioner i jakt på ett bord med gustaviansk touch. Hittade inget. Hyllor upp, hyllor ner, spegel hit, spegel lite mer dit. Jisses alltså. Det  är inte lätt att bygga upp en butik när man hela tiden ska förankra det man gör med en kvinna i dubai! Men nu börjar det likna någonting. Imorgon kommer stockholmare nr 2 ner och hjälper till, och snällaste pappa kommer farande med såg, och plugg i högsta hugg.
Nu ska jag bara krypa ner under ton av täcken och läsa sofis mode. Jag har nog aldrig frysit så mycket som idag i hela mitt liv. (med viss överdrift) och jag bara fasar för hur det kommer att bli att jobba där.


Lördag highlights





[Söndag]

igår hade jag en kul kväll. Idag har jag en mindre kul dag. Men jag slapp jobb idag, vi skjuter fram det tills imorgon.
Flytten igår gick väldigt smidigt tillväga. Vi öppnade butiken i vanlig ordning på morgonen med allt orört och på plats, klockan halv fem stod vi med fyra festmake'ade kvinnor i en förövrigt tom lokal. Det enda som fanns kvar var i stort sett penslarna och kassan. Man kan säga att vi jobbade in i det sista. Jag fick skicka över t till nya butiken och hämta ett läppglans som jag hade lovat att sälja.
Tack till  alla starka grabbar som hjälpte till med muskelstyrka.

Nu ligger jag i ciccibus säng och gör absolut ingenting. Nyäten och mätt men ändock skitsugen på allt. En i mängden av bakfyllans biverkningar -matsug. Baka något kanske? Käcc, är du på?

RSS 2.0