[Icke på topp]

Kom igen kroppen, kämpa emot, du klarar det. Jag skulle till att shoppa lite på stan innan jobbet idag men drabbades av en plötslig illamående-kallsvettande-kraftlös attack. Ljuden försvann och jag tittade ner på mig själv uppifrån.
Ni vet när klockan slår dubbelt (helst 00.00 men jag utnyttjar läget till fullo vilka siffror det än är) så får man ju önska någonting och man har nu kommit över det tidigare inbillade materiella behovet och önskar sig inte längre en stor lottovinst utan kort och gott välmående. Mycket mer värt. Fast vinsten skulle inte sitta helt fel som bonus. Då kunde man spendera mer på kroppens välbefinnande; typ massage och skönhetsbehandlingar, terapi och dyra krämer och mirakeltabletter. Ja tack!
Hum, ja, det var väl det. Har ett par sminkningar kvar i eftermiddag och vill allt sig väl så kanhända det blir utgång till kvällningen. Pengarna existerar återigen på kontot och vädret kan inte bli bättre för årstiden. säg mig då; varför är jag ur gängorna?

[brusodunk]

Uuu jag skulle kunna slå sönder tv'n nu, ljudet på 4:an är totalt värdelöst då det brusar och låter så man inte hör de små sångfåglarna i idol. 
Idag har jag drivit runt på stan i jakt på varma kläder nu när kylan knackar på dörren som en oönskad gäst. Vantar, halsduk, jacka... you name it. Lönefredag, rappa på. I helgen ska jag slå på stora kulturtrumman och hinna med massa aktiviteter under lördagens kulturnatt. Hrm.
En utav tusen tagna bilder i denna miljö... men ! var är p-skylten?


[Vad fan vill du?]

Efter mycket dip dopp och allt annat än tip topp så är jag konstigt nog relativt positiv på denna annalkande dag och början på resten av livet :) Uh, jag spyr på mig själv när jag skriver detta klatchiga pepptalk, men är det inte så att; tänker man positivt så drar man till sig det positiva. Någon dag ska jag göra som min lifecoach Gunilla och smacka upp en affirmationstavla på väggen med bilder som symboliserar vad jag vill ha och uppnå i livet. Och tänker man på det tillräckligt mycket och vill vill vill till förbannelse så kommer attraktionsregeln hjälpa oss att få preciiiiis det vi vill. Ingen dålig karma eller ohälsosamt levene kan stoppa oss för viljan står över allt! Punkt.

Det gäller bara att komma fram till vad man vill. Är inte det helt knas egentligen att man tjatar och tjatar hela dagarna att jag vill det och det och önskar att jag kom i väg dit och såg det och fick jobba med det. Men när man väl ska börja göra slag i saker så blir det plötsligt jättesvårt att få ner det svart på vitt för då måste man på något vis stå för det till 100% och prioritera alla miljoners viljor rätt. Jag skulle tillexempel vilja flytta till London men å andra sidan vore New York, Paris och något så närliggande som Stockholm inte heller helt fel.

[Diiiirtyy]

Dirty dancing såklart. Bästa filmen.
Blir riktigt sugen på att gå ut och dansa, precis just som förr i världen med fina danskläderna på (eller kanske lilla bodyn över tightsen?). Det skulle mina isklumpar till fötter också bra gärna vilja nu.
Veckan som gått har jag både jobbat och varit ledig om vartannat samt fyllt på läpparna (!?japp) för det tyckte tydligen min ekonomiskt befriade del av hjärnan var en klok idé. Så vatten och bröd fram till lön nu. Och så en droppe vin eller två imorgon. Då vankas spelkväll, fast vi har inte mycket till spel att spela.
Så nu tänkte jag somna in till den forne hunken Patrick Swayze, RIP, för visst var man bra upp över öronen kär i honom under ungdomens år.


[Blue blue blue]

Tjo och tjim. Jag är övertrött och har någon form av orimlig energi men ingenstans att göra av den. Här kanske. På bloggen. Ska jag blogga skiten ur er och sitta uppe hela natten och bara mata ut inlägg efter inlägg? Skulle vara intressant att se om man klarar av att leverera text på löpande band. Det är klart att man skulle kunna flumskriva bara för att... Men jag har en vag känsla av att jag snart kommer in i sömnsvackan då enda utvägen är john blunds värld.
Igår blev det utgång, somvanligt var vi sega i starten men man börjar kunna sina peppknappar. Tottis klippte mitt hår ännu en gång och tunnade ur det. Skönt. Alltid lika skönt.
Troligtvis ledig dag imorgon vilket ofta snarare gör mig mer stressad än jobb. För när man jobbar så är det bara det man fokuserar på, är man ledig finns det så mycket vilja, måsten och ångest att ta tag i.


[Äldre generationen börjar blogga]

Haha, mor och far har börjat blogga. Typ... på resedagboken visserligen. Så gulligt seriösa med bilder och allt.

"Frukost innan avresa söderut


Nu har vi sovit första natten i husbilen gick bra lite kallt tyckte fru Andersson.Husbilen är otroligt fin i sin inredning den nedfällbara sovplatsen över förarplatsen är kanon.Fick ta fram verktygslådan och fixxa förarstolen satt lite löst.TV har svårt att hitta TV4 så det blir kvällens uppdrag, då hoppas vi att det blir i Kiviks trakten.Nu är det lite fika på gång vi hörs senare."


[Fredag, oh du sköna dag]

Iordninggjord. Uttråkad. Rastlös. Utmattad. Instabil. Kan bli hur som helst ikväll med tanke på mina olika sinnesstämningar.
Jag väntar nu på systrarna jobb och de lär dyka upp snart. Ska bli skönt med lite vin...
Ja annars vet i tusan vad jag ska skriva ty min lilla hjärna är blank, blank på allt och inget. Jag brukar ju inte drabbas av den vanligt förekommande hösdepressionen, eller!? Kanske har lyckats förtränga det år efter år. Duktigt isåfall. Imorgon ska jag bara jobba ett par timmar så jag kan i stort sett vara uppe hur  länge jag vill inatt :) Mamma jag vill inte sova.
Såhär snygg vill jag vara ikväll:[DU är min idol]

Jag har börjat skriva dagbok. Alldeles nyss då jag hittade en totalt oanvänd skrivbok. Värt! Och med all säkerhet nyttigt. Inte massa mild rapparkalja som visas här utan det där möööörka, heeeemliga och djuuupa.
Imorgon åker jag upp till Stockholm och dra åt skogen vad jag ska shoppa. Nejdå var bara lugna, jag ska inte ruinera mig såhär i mitten av månaden. Jag tycker att halva nöjet är att gå omkring, glo på alla möjliga och omöjliga människor och fika och äta på mysiga ställen. Miljöombyte helt sonika.

Tydligen så är jag inne i en bokslukarperiod, óch att inte ha någon att försvinna in i känns extremt tomt. DEt (haha jag fastnade med nageln mellan tangenterna... dags att ta fram nagelklipparen kanske!?) Det är dags för en tur på biblioteket, var vad jag skulle påpeka![Höust]

Får jag lov att fresta med lite höst? My kind of season!
[SKIT också]

Ouö, gjorde ett stort misstag nyss när jag la mig på mage i sängen för såklart utlöstes min migrän. Nu är det ju verkligen bevisat att det är en liten envis nerv som jag lyckas klämma till i nacken när jag ligger så. Samma sak hände på kreta när jag solade ryggen och skulle till att läsa samtidigt.  Jaja, låt den rida ut bara. Då kommer jag somna gott sedan, totalt utslagen.
Helgen har varit både kul, tärande och pykiskt påfrestande. I fredagskväll hamnade vi på förfest där det spexades med utklädning och lekar. Roligt och inte alltför ofta förekommande. En utgång och tre timmars sömn senare vaknade jag för att fixa och trixa inför jobb. Och möts av en traumatisk syn på toaletten som ett reslutat av en efterfest jag inte medverkade på hos oss. Känsliga varnas härmed.... Någon har totalt bajsat ner hela toaletten, handfatet och hör och häpna VÄGGEN? Vad i hela jävla helvete tänkte jag och höll på att ömsom stortjuta ömsom svimma av stanken. Så efter jobbet fick jag snällt ta fram stora städartilleriet. Och utan överdrift så kommer detta att förfölja mig som en överhängande påminnelse om att det finns människor till allt. Och lagom till svininfluensahysterin så kommer jag definitivt att investera i handsprit. Brr. Jag ryser. Lördagen blev av klart lugnare kaliber med besök på munken.
Och ser dåligt så nu måsye jag sluta. Ni vet; problemet att hitta rättt tangenter under anfallet.

Pussochhej


[hemma -Home]

Nu har jag landat, bokstavligen och rent mentalt. Första jobbdagen efter solveckan och det kändes faktiskt helt ok. Vi reste hela natten så halv 7 kom jag hem, packade upp hela resemunderingen och gick och gjorde "natt".
I varje fall så har trippen varit härlig och vi hittade snabbt våra rutiner och blev vän med vardagen av sol, bad, mat, vin irriterande grekiska gudar och allt annat som hör charter till. Det var till vår lättnad (kanske förvåning också) sparsamt med insekter så tack och bock för den. Spaverksamheten var det värre med, nästintill obefintlig så när som på lite målnig av naglar och klippning av mitt hår. Nu är min rygg i starkt behov av den där massagen tack vare stenhårda sängar! 
Nu ska jag gotta ner mig i min bok. Kalla mig sjuk men jag längtar!
Puss och god natt


RSS 2.0