[Hot]

Hallååå.
Jag har tråkigt och kokar inpå skinnet. Jag har nämnligen badat. Konstigt, det gör jag inte ens på vintern, men en del plötsliga infall som det här kan man bara inte vifta bort. Drog en peeling (OBS, att rekommendera är FACE bamboo body scrub som verkligen tar med miljoners små effektiva korn, inte stora riskorn som bara rullar fram på huden) och nu har jag smort, smort och smort med brun-utan-sol. Det hör heller inte till vanligheten för mig men är det mitt i sommaren, man är likblek och jobbar för fullt så finns det få andra alternativ.
Jao, och intervjun idag gick bra och jag tror jag var en het kandidat...  vad annars?

[Hooooost]

Nu har jag en sådan där underlig känsla av att jag har glömt något viktigt. Jag avskyr att inte ha koll. Jag borde verkligen investera i en snygg kalender och skriva ner precis allt, för är den snygg är chansen att jag använder den större än min fula statoil lubricants. Imorgon ska jag på arbetsintervju, det ska bli mycket intressant. Kul. spännande.
Igår blev det lite vin, drinkar och dans. Men oj vad det gör sig påmind idag. Eftermiddagen kom att bli hemsk och hjärnkontoret förvandlades till en trög deg. Så nu ska jag borra ner mig i sängen och se på film för visst får man det, trots denna tidiga timme, när vädret pockar på inomhusaktiviteter!?

[Brasilian?]

Timo visiting allsång på skansen. Han är sååå söt!
Idag fick jag en hostattack som totalt skrämde iväg min kund. Hon blev livrädd. Kanske pga allt surr om svininfluensan.
Annars har allt flytit på. Jag trodde att min stalker som jag tydligen fått i hasorna hade gett upp, men neh, fick reda på att han besökte jobbet innan jag kom och ville ha en brasiliansk vaxning. Crazy karl.[En gånger fem]

Idag åkte jag på målning av hus. Oj! jag är inte rätt person med mitt tålamod framförallt inte när jag inte kan stå för nyansen jag smetar på -en cementliknande, kall, gråblå, läger i kosovo-färg som inte gjorde sig till det annars så mjuka ljusbeige övre fasaden. Så vi smet till havet istället. 
Sedan kom farmor och farfar på besök med mat. Lagad, varm mat är för mig en lyx och något jag ska börja med... Någon dag.
Och last but not least så fick jag håret fixat. Inte alla som får en salong öppnad en söndag för en hair-do, men är man en celebritet så är man. Önskar! Correction; Cicci hade blivit förfrågad och jag trängde mig på snarare.

En halva
  
En aktivitet


En herr mås     


En frisör
 

En liten skit


[Inte stänga ögat!]

ÅÅ jag kan inte gå och lägga mig förrän min mobil laddat klart via usbkabel. Jag är proffs på att glömma laddaren. Jag kan heller inte somna utan att avlägsna den från datorn ty alarmet låter inget när den är ikopplad. Suck pust och stön. Jag tror inte att min brud och hennes två tärnor blir sådär överdrivet glada ifall jag försover mig.
Ikväll har vi i alla fall haft en utekväll av det lugnare slaget och därmed hemgång vid den tidpunkt vi annars går ut. En erfarenhet rikare. Men innan hade vi en kul liten lekstund slash förfest hemma hos oss. Jag skulle bra gärna vilja varit ledig imorgon och släppt lös veckans hämningar och dansat hela natten lång. Som i visby. Semester, jag vill ha semester.

Nu har jag intagit alla olika typer av kurering som finnes i vårt hem; grönt te, alger, värktablett, någon skum tablett mot hosta (?) och c-vitaminbrus. Det är inget vidare trevligt att låta dödssjuk när man är uppe i ansiktet på kunderna.

[Karma]

Idag har jag varit supereffektiv under de lugna stunderna på jobbet; jag har läst bok. Shame on me... men om jag skulle storstäda hela butiken i ett svep, vad ska jag då ta mig till de resterande två veckorna när ni kära kunder har semester och inte gärna går på stan och handlar hos mig!? Måste ju spara på syselsättningarna. Dessutom försöker jag ta det cool, pga min hals, röst och hosta. Hm, som med all säkerhet inte var glad på mig efter gårdagskvällens fest. Nejvars, jag var lugn, påklädd och nykter!
Tog en catch-upfika med c och tott ikväll. Vi längtar till vår Kretaresa som närmar sig med enorma kliv. Skönt att ha en sensemester att se fram emot, dagarna blir så mycket lättare då för nu är det bra segt att leva, vara fattig, närma sig 23, bo i Norrköping, påverkas av bloggvärldens hysteri... ja, det är mycket som är jobbigt nu. Men småbagateller. Jag tror stenhårt på Karma. Min ligger nog på plus tror jag, så jag får igen det förr eller senare. Tugg tugg.
Ha en fin kväll

[slukar nyttigheter]

Saft är nog extremt underskattat. I varjefall av mig.
Idag har jag kämpat mig igenom jobbet (för det var tugnt idag) som jag befarade. Men med två lyckade brudutprovningar och en festmake är jag ändå stolt. Natten rispade sönder min hals. Men jag fortsätter ihärdigt med min alg-och-grönt-te-kur för imorgon ska jag må bra och gå på fest :)
Jag upptäckte imorse till min fasa att alla mina produkter är slut i form av hår/kroppsvård, så efter jobbet tog jag en snabbshopping och nog fan drar det iväg alltid. Och ändå på sådant småtjafs som inte ens är roligt att köpa.
Nu vill jag helst bara krypa ner i min säng, kolla på tv och äta ton av choklad. Men 1) måste duscha först och det orkar jag inte 2) är bara skit på tv och 3) jag är inte värd någon choklad på långa vägar efter min semestervecka.

Ha en fin kväll
Puss


[Oh-o-ooh]

Precis som ja trodde att jag skulle slippa all form av eftertrötthet, sjukdom osv så pockar det på något sorts halsont. Men säkert en sådär 20 tabletter algbörjes och 10 koppar te så ska nog det kunna hållas tillbaka.
Första dagen av jobb idag efter en liten kort ledighet men ingen jobbångest heller so far. Peppar peppar... kanske bryter samman och ihop imorgon.
Jaja, en liten sparsam bunt bilder ska jag i varje fall lägga upp om det finnes intresse av det!?

                  

         

         


[Visby avklarat]

Home! Tvättar för fullt ty every single klädesplagg stinker verkligen surt av champagne.
Veckan har i varje fall varit grymt härlig med massa party och vädret har varit toppen. Nu sista natten fick vi checka in på det skummaste av skumma boenden, nämnligen ett gammalt fängelse omgjort till ett vandrarhem. Behöver jag förklara hur stora rummen eller "cellerna" var? Nej jag ska fortsätta med att packa upp och undersöka hur mycket jag har tappat bort och vårda mina misshandlade fötter som konstant har fått klämmas in i högklackat. Men en bonus är att jag undvikit att ramla och har alla tänder hela :) kullerstensgatorna till trots.Update från visby

Lugnet före stormen på Gotland. Vi anlände igårkväll och installerade oss i  vår lilla lägenhet med utegård precis bredvid muren. Idag har vi varit duktiga på att leka turister, med kamera i högsta hugg och sight-seeing på ön i jakten på ett supermysigt bageri med nybakat bröd som vi med viss frustration under bilturen till slut fann. 
Ja tänkte bara observera oss lite grand men bilder avvaktar vi med. Lär komma.
ha en fin vecka, det ska vi ha![Uppdaterar mest bara för att]

Nä, jag är förvånad över att ni läser fortfarande.
Update: Not much. Jobb, fest, avslagen tand och härnäst Gotland på söndag. Ska bli grymt skönt med miljöombyte. Hoppas vädret blir ok så att vi kan utnyttja bilen vi har med oss för att kunna ta oss till stranden. Jag har shoppat det sista (på avcheckningslistan och det sista på länge då jag är lusis just nu) Det enda som återstår är hårfärg att bättra på svallet en aning innan avresa.

Idag gick jag upp med tuppen för att tvätta, hade såklart extremt svårt att insomna igår kväll/natt/morgon och upptäckte dessutom imorse till min irritation att tvättmedlet lyser med sin frånvaro. Ååh. Superdag. Och om ni hör på nyheterna om skadad, eventuellt avliden byggarbetare så är möjligheten stor att dådet är mitt. Oväsen till förbannelse.

[Råttäckel]

Hemkommen med fredagssnackset i högsta hugg efter en promenad. Mycket behagligt väder att knalla i. Men det tyckte tydligen råttligan också för jag såg tre feta råttor inom loppet av 10 m. Släktträff? Eller lever dom i flock?
Hur som haver, ikväll ska jag sova tidigt, upp och jobba imorgon och därefter hem till mig i viken för grillning. Sedan är ju frågan huruvida man är för gammal för den alltid så populära tillställningen "karnebåt festivalen". Men det går ju bussar in till stan som tur är.
God kväll på er!


[Fredag]

Nu är det bara fredag kvar... och så lördag.. och måndag igen. Vad segt det är att jobba nu. Och självklart ska vädret bli uselt på min lediga veckodag -söndag. Äh, jag har ju mina trippar att se fram emot. Missförstå mig inte nu, jag menar ju Gotland och Kreta.
Precis som varje morgon sitter jag med mitt kaffe, nyhetsmorgon och bloggspanar innan jag ger mig av mot stan.  Jag öppnar kl 12 nu under sommaren så dagen blir perfekt lagom långtråkig. På tal om  långtråkigt så har jag börjat lessna på att bo själv, men så snart roskilde är över blir jag återigen "sambo *2" igen.
Imorgon har jag tre brudar och två tärnor och då är jag glad att vädret ska bli svalare (läs sämre) så att jag klarar av dagen. Nämnde jag att jag SMÄLTER bort i nuläget?
Ha en fin dag, PussPS. Jag har ännu inte köpt bikini till årets sässong. Ångestladdat. Dessutom finns det få snygga.

[Vin och dess underbara konsekvenser]

Nu ska vi ut på äventyr. Anna har anslutit och vi är redo! Så kolla imorgon för då bjuder jag på SMASKIGA förbjudna bilder. (försäljningsknep) Höhöhöhööö

RSS 2.0