[Tisdag]

Jag är väldigt sugen på att läsa någon kurs. Man borde ju passa på medan jobbet inte utgör majoriteten av mina vakna timmar. Kanske någon kreativ kurs där man kan få utlopp och skapa massa onödiga (men ändå för själen nödvändiga) verk. Tidigare var jag inne på reklam och PR men fick aldrig ändan ur vagnen att göra slag i saken. Det lär antagligen bli samma visa i vår -jag sitter dagen innan sista ansökningsdatum och väljer på måfå ut program som jag får för mig är intressanta. Åå det värsta är att jag trivs som sjutton på mitt jobb, så jag kommer antagligen åldras och vartefter bli en sur och bitter left over -kärring i vår lilla butik. Nej, lova att gå in och skäll ut mig efter noter om jag någonsin 1) blir minsta otrevlig och 2) Passerar 50 strecket, när jag inte längre kan stå för mitt utseende, då är det time att byta karriär. Nejvars, jag längtar efter att bli gammal. Som Sliten och jag pratade om, "det är snyggt med ett äldre ansikte som är välskött". Imorgon är det första april, vilket betyder att jag kommer att gå på minst ett aprilskämt och att min chef/mamma/terapeut/vän fyller X år! Så återigen är det dags att gå runt mitt löfte om köpstopp. Men det fååår man om det handlar om osjälviska födelsedagspresenter.

[Relativt pigg]

Natt och snäppet närmare en morgondag! Det är konstigt att man kan se tecken i allt som händer och sker runtomkring. Ni vet som en siffra eller ett svar på något. Undrar om man själv letar efter det. Tittar man tillexempel på en text så kopplar hjärnan samman bokstäver eller dras per automatik till ett visst ord. Undrar om vi omedvetet dras till det vi innerst inne ville ha som svar. Äh, kan vi inte bara bestämma att det är ödet och inte finns någon logisk förklaring? Tycker jag låter mycket mer spännande!
Imorgon har jag en sådan där supertkort arbetsdag igen som lika väl hade kunnat utebli. Det värsta med dom dagarna är att man aldrig riktigt kommer igång förrns det är dags att gå hem. Jag har mycket mer energi när jag får köra  från scratch på morgonen. Jag måste nog börja vistas mer utomhus i dagsljus. Jag får ångest varje dag som vädret är hyfsat och jag inte gått mer än till stan och hem. Snälla C, kan inte du släpa ut mig på promenad iallafall en gång i veckan?Ja jag vet ju själv att utan bilder, ingen bra blogg! So give me some cred for trying.

[Måndag -blogga på arbetstid? fy!]

Jag passar på att surfa under de lugna stunderna på jobbet. In case you care...

Jag hade en sminkning nyss (och den enda inbokade idag.. synd) och blev faktiskt riktigt nöjd. Vad skönt det är när man känner på det viset. Oftast tycker man att man alltid hade kunnat göra annorlunda och bättre. Så funkar jag iallafall, aldrig helt till 100% nöjd. Men det tror jag kan vara positivt också, då triggar jag mig själv till nästa gång.
I vilket fall... jag gjorde en supernaturlig "naken" make up med mycket hudfärger. Och jag måste självklart tipsa om två av skuggorna jag använde; earth pink och nude, helt matta utan skimmer. Jag är egentligen inget fan av den osynliga make up'en. More is more and black is the shit känns lite mer som min melodi. Men alla kan ju ändra sig. Eller?

hej

[]

haha, Mitt lilla hjärta skulle gå ner i tvättstugan för att träna; trampmaskin och boxningssäck. Wow! tänkte jag och vart mäkta impad. men så kommer hon upp efter fem minuter, anfådd och klar. "Ja, jag vill ju inte bli svettig i hårbotten, det är nytvättat". Den ursäkten ska jag ta lägga på minnet och plocka fram när det kniper.


[Söndag -superdag no1]

Just nu kan jag tänka mig en stor skön säng, massa läsk och annat törstsläckande och en riktigt djup tänkvärd film.
Som sagt så fyller mamma år idag (gamla tanten) och jag är hemma på besök. Däremot så är hon inte hemma själv utan jobbar. Känns ju som mindre bra planering. Nej, jag träffade henne en liten stund i alla fall och gav henne lite presenter i form av en parfym och en aprikosfärgad sjal, vilket jag tror uppskattades mycket väl.
Jag tänkte rota lite i källaren efter gamla återanvändningsbara ting. Kanske ett par gamla skor jag glömt bort eller en jacka som plötsligt blev snygg igen. Vore ju toppen.


[Lördag]

Får man ha datorn på? Uuh jag blir jättestressad av sådana hära globala manifestationer. Jag vill vara duktig men jag hann ju för tusan inte få på mig mascaran. Jag ska smygtända lite snart innåt lägenheten.  Nu v'äntar jag bara in sisters of Modig. Känns sådär underhållande att sitta själv I MÖRKER och dricka vin samt spana på ett heldött facebook. Ne fy.
Hoppas på¨en bra kväll nu. Är peppad på ett otvingat sätt. Inga krav, inga förhoppningar. Bara jag och dimman. Eller tillsvidare mörkret. Sen dimman.
Phuu. Jag är rastlös. Tänk om man skulle ta och gymnastisera lite. Passa på medan grannarna mitt över inte har någon insyn. Haha. Nej. Mer vin istället.

Puss och trevlig kväll.


[fredag]

Jäkligt trevlig kväll igår med The Hiveskonsert som uppladdning på kvällen. (och en ännu trevligare avslutning ;) )
Jag går mycket hellre ut torsdagar av framförallt två anledningar; Helgen känns extra lång = bonus, det är lagom mycket folk ute = svängrum för dans. Nej jag fläker inte omkring som en trasa på golvet men jag vill ju kunna ha det alternativet om jag någongång får en knäpp och en screw lös.
Tufft att gå upp och jobba såklart men det var det värt. Jag har inte haft så här många sminkningar som idag på väldigt länge så jag valde ju helt klart rätt dag att tillåta mig en bakisarbetsdag. Men dom förekommer inte ofta nu. Blir så slitsamt för stackars hjärnan. Nej men ikväll får den ju vila så att den orkar med morgondagen/kvällen/natten. Lilla mamma fyller ju år på söndag också. Oh-ooow, har inte köpit henne någonting ännu.

Jag överväger starkt att gå och lägga mig men kämpar samtidigt med hålla ögonen öppna för en film. Vi håller på och ladda ner pippi långstrump. Ja inte tecknade då alltså, vad tror ni? misshandel av orginalet. Massa avsnitt med kafferep, tårtkalas och godisshopping... Öh, nämde jag att jag var sötsugen?

[Onsdag]

Vad skönt det är att se folk i rörelse. Stan är full av ny energi. Kan inte någon ge mig lite av denna mirakeldrog. Alla som har plockat fram solglasögonen idag då, handen upp? Nej inte jag. Skulle behövt däremot kände jag då den lilla tendensen till migränanfall smög sig på mig.


[Tisdag]

Svart, matt ögonskugga. Hittar du någon bra med mycket pigment - köp, prova, recensera. Jag ska samla på sådana i framtiden när mitt köpstopp upphör och jag befinner mig i en ekonomiskt säker fas i livet.

[Måndag]

Veckorna bara springer iväg.
Men ja, helgen har varit riktigt kul. Och det är ju tur det, eftersom att veckodagarna är dessto segare.  Idag jobbade jag ett fåtal timmar (usch och färre blir det känns det som) sedan en fika med snyggC.
Jag lämnade nyss en film som ändå var ok tidsfördriv mot att istället sätta mig här och bloggspana. Nej, vad säger ni? Antibloggkampanj? Ingen mår bättre av att insylta sig i någons liv som en anonym och obetydlig siffra i statistiken istället för att göra någonting vettigt av sig själv. Man bryter ju bara ner sig. But still so F***ing underhållande. Bara lite till, en blogg till, och nu sista, a just det hon också.

Torsdag, The Hives, Flygeln.

Upptäckt-

Hm, jag upptäckte just att inlägget, vilket jag kan svära på (tror jag), jag skrev runt kl7 på söndagsmorgonen lyser med sin frånvaro. Verkligen lika bra det, då det inte var särskilt klyftigt :)


[Lördag och ledig!?]

Åå vad jag blir kär. Såg precis klart på Twilight. Fan alltså, något så grymt snygg han är Robert Pattinson.Idag är det första lördagen på väldigt länge som jag är ledig. Känns väldigt skumt. Jag blir liksom stressad av att inte ha en viss tid att passa när man egentligen bara borde njuta. Men det var så pass lugnt på jobbet idag så jag var inte behövd fick jag till mig när jag nyvaken och rosslig ringde förrut.
Men igår blev det fest och likaså¨ikväll. Lika så bra när man ändå är i gäsen.
Förresten jag upptäckt en kvalité hos mig -att göra svingod latte. Utan mått och bara på känn så blir det alltid så förgjordat gott, då på snabbkaffe och grön mjölk.
Nä, jag ska ta och göra mig själv anständig och trippa  (läs lunka med benen släpande efter mig) ner på stan tänkte jag. Hej så länge.

[Torsdag -discover]

Några upptäckter idag:

Jag är psykiskt rubbad och beroende. Jag har som mest energi runt kl 7 på eftermiddagen (vill tro att det beror på att jag är född då). Jag saknar Sliten och Crulle jättemycket. Jag vill flytta.
Det är förresten inga nya upptäckter. Men dom blev bara mer påtagliga idag.
Jag drog till med en rensning i smyckes/acessoarlådorna this evening. Och så mycket skit man köper. Nej, köpstopp i den kategorin nu. Ööh köpstopp på allt just nu, av ekonomiska skäl. Men imorgon ska vi fira födelsedagar så nååågot nytt måste man ju bara ha på sig, det känns på något sätt mycket bättre Jag beundrar de som har favoritplagg som mer än gärna får komma ut ur garderoben med jämna mellanrum. Så komfortabel känner jag mig inte i något plagg. Tänk att ha det problemet istället; att ha svårt att välja bland överflöd av alternativ, jag väljer snarare bort tills det minst hemska blir kvar.

Nej, nu ska jag sova, lång dag imorgon och är jag riktigt duktig så ska jag träna imorgonbitti med. Hua.

Pussogonatt

[]

<holy mother of god
[Onsdag -hårprojekt i rullning]

Fan. Nu köpte jag alldeles för mycket kvällssnacks. Åå, så är det när man är överhungrig. Men det är väl bara att träna extra hårt imorgon. (?)
Mitt hår klassas no more as mörkbrun. Tog några bilder att lägga upp som bevis men jag såg för jäkla hemsk ut i ansiktet. Nyavtvättad och rödsvullen. Yes. T gjorde avfärgning först och sedan i med intensivtoning i en ren blond färg. Resultatet är svårdefinierat, men tänk mellanblond möter beige möter koppar...
Ja men om man skulle ta och sova lite. Har kommit in i en dålig vana där jag inte somnar innan halv 2. Vad är det för fasoner liksom? Men det är bara för att jag haft sovmorgon sedan en längre tid.
Planer på utomlandsresande har satt ett frö i min hjärna. (Oh, alla dessa frön) Vill och behöver jättemycket!

godnatt alla 

[Tisdag -återigen...]

Nu ska jag samla pluspoäng som barnbarn och skjutsa farmor till kiropraktorn. Jag vet att jag är så otroligt dålig på att hälsa på, höra av mig osv... Varför egentligen? När man vet att det betyder så oerhört mycket med minsta lilla samtal när man har ett par minuter över. I helgen får jag träffa mormor också. Bra. Och mysigt.
Fan, vad jag ska vara nyttig i veckan nu. (Ångest framkallat av besök hemma med tillhörande frosseri) Lika bra att shoppa upp alla pengar så att man inte har råd att "unna" sig något gott alls. Jag hittade en skinnjacka på H&M barn pojkavdelning som jag eventuellt kommer att köpa idag bara för att!!!!

Puss


[Söndag]

Ah, nu är jag snart väck, in i drömmarnas enkla tillvaro.  Men fy, jag har lagt en ansiktsmask som bara stinker varje gång jag rör på huvudet. Brr
Vi gjorde en liten utflykt idag till Maxi. Härligt med projekt som gör att Norrköping gror och växer. Snart (forhoppningsvis) ska ju citykärnan börja vidga sig också. Det gillar vi. Mer butiker, mer jobb. Om alla sedan satsar på att shoppa under dagen-efter tillstånd så kan vi nog sätta snurr på handeln också.

Jag hade väldigt kul igår. Förfest hos Tott, utgång och seg efterfest. Att bartendern tyckte höra mig säga "och ett glas rött" istället för vatten spädde på det glada humöret ytterligare. Man orkar ju inte rätta till.Snart ska jag påbörja uppljusningsprocess av hår, har åtminstonde kommit så långt som att köpa medel.
Se bara på dessa tre skönheter med blonda hårsvall. Grymt heta!G'natt

[Dagens synd]

Hej hopp!
Tänkte mest bara lägga ut en bild på mitt nya kap; ett par stövlar från Hogan som jag köpte på Ester (second hand, S:t persgatan). Grymt sköna, vilket dom också bör vara med tanke på att dom har kostat nära 4000 kr.


[-Fort ge mig saltet]

Fan, nu är det fredag den 13:e igen, och jag som är så superstitious!

Nu vill jag ha helg.


[]

Jag rent utav svepte ett stort glas grönt te nyss, endast för att jag inte druckigt något idag. Man blir så invand i vissa mönster. Livrädd för avvikelser och förändringar. Men man känner väl sig trygg när man får göra saker på regelbunden rutin och slippa fundera på vad man skulle kunna göra istället, vilka oändliga alternativ det egentligen finns. Ja, nu snackar jag inte om te längre. Det var bara en snygg passning som inledning :) Men så fort man stannar upp och börjar tänka, i varje fall i mitt fall, så får får jag en mildare form av panikångest. (Tror jag i varje fall då jag inte upplevt någon riktig attack) -Ingen luft.Snygg slusk

[Jeansjackan?]

Det finns inte direkt tjockt med jeansjackor i butikerna, modell kort och ljus. Jag har kvar min från tidigare myrorna-inköp så jag överlever. Men jag agerar personal shopper åt Cicci som vill ha en sådan. Åhlens har en, hyfsat billig (349:- ) men dock kanske inte så kort... Slå till?
[Torsdag]

Jag är ledig idag. Skönt, långtråkigt och stressigt. Jag blir fan mer stressad av att ha tid över. 
Jag har nu som så många andra rotat (dock inte i min egen garderob, jag är ju smart!) efter ett par jenas att gå loss med kniven på. Eller rättare sagt sågen. Skära skära havre... ljöd ur min strupe under tiden. Och nu ska jag strax ner på BYN med bus! Kanske hittar något kul på röda korset tänkte jag. Det gäller ju att ta till budgetalternativen inför helgen om pengarna ska räcka i... öum.. 12 (!) dagar till.
Hej

[Piss]Nu: Pissväder, Då: kissnödigt!

Var är alla kunder idag? Är pengarna slut eller är vinterkläderna nerpackade för sässongen? Kombination kanske?!


[Tisdag -tvnördar]

Go Gabrielle transformation, just bring the beauty.
Jag kan ju ärligt erkänna att jag inte är trogen tittare på Desperate Housewives men jag har riktigt längtat till att få se Gabi lose'a sin sunkiga karaktär...


[Evening update]

VARFÖR BLINKAR EN MEDELANDE-SYMBOL PÅ MIN MOBIL FÖR? Är det ingen klok därute som kan svara på hur jag får bort kuvertet i hörnet. Det är varken fullt i inkorgen eller symboliserar ett nyinkommet mess. Ååå

Idag har jag ändå hunnit med en del. Mötte större delen av familjen på stan för en kaffe innan jobbet. Och gode gud vad man kan gå i spinn på idéer när man pratar med pappa. Vi borde verkligen driva någonting tillsammans. Jag tror vi skulle bli framgångsrika entreprenörer. Nu vill jag iallafall bilda enskild firma. Alltid bra att ha när jobb och uppdrag rullar in, för det SKA det göra.
Träning, städning och nu sänghäng med eventuellt filmtittande om jag orkar. Jag har kommit på mig själv med en knasig vana. Jag köper veckotidningar och skvallerblaskor utan att läsa dom. När jag väl strövar förbi tidningshyllorna i butikerna upplever jag ett stort behov men när jag väl kommer hem så staplas de bara på hög. Onödigt. Onödga pengar!

[Måndag -give some love to my brushes]

Vaken, fixad och redo att bege mig mot stan. Kanske möta familjen som är inne och shoppar eller så drar jag en workout. Idag ska jag ta tag i min(a) sminkväsk(or)a och städa putsa och tvätta. Usch, det blir så grisigt, framförallt när de små nedrans eye-dustskuggorna läcker.  Och penslarna ska också få sig en omgång med shampo, balsam och inpackning. Förstå vilken lyx, inte ens mitt eget hår är bortskämd med den kärleken.

Mina favvosar när det gäller skuggpenslar är nr 10, 26 och 27, dom kommer man långt med!
[Schlagerkväll]

Det snöar. Rättelse - Det vräker ner fruset regnblask.

Kul kväll igår. Förfest hemma hos mig med massa unga glada kvinnor vars bekantskap främst tillhörde lillasyster bus.
Vi skulle ha haft schlagertema med glitter och glam, fast det blev inte så mycket glitter och glam eller schlageranda för övrigt heller. Däremot åkte lösögonfransarna på och vips så kände man sig som Perelli. Se bara så förföriska vi var !(?)Nu Te, sedan hemfärd med skumpig lantbuss! Oh so amusing.

[Fredag å härliga fredag]

Sitter nu av lite dötid på jobbet. I tron (och i hopp om) att börja kl 12 idag fick jag lite tid att slå ihjäl på träning, solning och fönstershopping. Det är farligt att gå på stan nu, men jag höll hårt på plånboken.
Ikväll blir det bioaktivitet. Män som hatar kvinnor. Älskar dom böckerna. jag önskar att det fanns en fjärde att tillgå. Uppstå från de döda Stieg Larsson.
Får antagligen hoppa in under reklamen eftersom att den börjar när jag slutar jobba.

Ha en bra dag

[Torsdag -soo bored]

Jag sitter och upptäcker den moderniserade mobilvärlden och jävlar vad det är frustrerande. Men jag vacklar sakta men säkert mot fullbordad kunskap, ivarje fall när det gäller min mobil. Men det är ju så mycket registrering på diverse tjänster. öuff.

Idag har varit den absolut lååångsammaste dagen på länge, på jobbet då alltså. Jag kan nog räkna antalet kunder på två händer, men antalet tagna bilder med kameran på mobilen blev dessto fler. Och jag kan säga som så att jag måste jobba på en ny pose. Haha, varenda bild blir ju för tusan den föregående lik.Nu film, imorgon verklighet!

[Tips]

På begäran -beautytips!

Highlighter såklart. Den alltid så smickrande produkten. Jag är lite smått anti pudermatta underlag som gör ansiktet platt så lite skimmer/lyster på kindbenen, näsryggen, brynbenet och i ögonvrån lägger jag i regel alltid. I crémeform om man är en torris och i puderform om man är mer fet i hyn. Självklart måste jag slå ett slag för FACE Stockholms highlighter dignity (créme) och pearl nr 35 (puderskugga). Och -nej, ingen av dom på el picture.[Onsdag -lillördag]

Whoo vad jag har energi numera. Måste vara te'et jag köpte för ett tag sedan, grönt chaite med ingridienser som Kanel, grönt te, mynta, kardemumma, ingefära, nejlika, svart peppar, kanelextrakt, ingefäraextrakt.  Med andra ord massa skumt som gör väl.


Aktiv dag idag; solat, tränat, köpt ny mobil!! och jobbat ett fåtal timmar. Jag har ju problem med att vara hemma när det är ljust ute. Jag har kommit på mig själv med att hitta på en massa onödiga ärenden bara för att slippa sitta inne under dagtid. På kvällen däremot har jag nemas problem med att bara hänga i en och samma position och göra ingenting men då är det på något sätt tillåtet. Weard.
Nä nu ska jag fortsätta med att blippa på min nya nalle. Alltid lika spännande med nya menyer... en Nokia N85 är det förresten, får se om det går att blogga därifrån sedan.

På återhörelse


[Tisdag -rätt att ha fel]

Utan att medvetet göra det så dömmer jag folk vid första anblick. Det börjar med kläderna, som oftast sammanfaller med hela utseendet. Men när man konverserar så kan det tvärvända. Jag vill att det ska tvärvända, så att min fördomsfulla sate får en knäpp på näsan. Jag har numer gjort det till en sport men den funkar bäst när jag jobbar då jag är tvungen att prata med främlingar jag kanske aldrig skulle få ägna en minut med annars. Kommer det tillexempel in en snygg tjej med snygga kläder så tänker jag (återigen emot min vilja) att hon bara måste ha en överlägsen och kaxig attityd och en ovilja att vara trevlig mot mig. När vi sedan connectar kan jag se mig besegrad. 1-0.
Samma sak om det istället kliver in en äldre, sunkig  till synes okunnig  kvinna som tillslut babblar på med gott om kunskap inom ämnet make up så är vi där igen; 2-0.
Ibland älskar man att ha fel!

[bäh]


Uuh jag är uttråkad, på alla sätt. Skulle kolla på alla miljontals (inbillade jag mig) bilder från i lördags men kan säga som så att jag var lika duktig som vanligt att agera papparazzi = usel och jäkligt inaktiv.[Måndagsledig]

Ledig från jobb och jag har bara drivit runt. Drog över golven imorse och fyy f*n vad vidrigt smutsigt. Totalt svart vatten efter våttorkning. Och så lite träning såklart efter helgens synder.
Det är så mysigt att bara få gå runt på stan och riva runt bland nya produkter eller bara helt sonika gå zombielikt och stirra på absolut ingenting. Det är meditation det.
Jo, jag gjorde ett kap på myrorna; en ljusbeige finsk parkas för den ynka summan 60 kr, vilken jag också invigde på direkten. Men när jag gick där alldeles förnöjd över min vårjacka så börjar det såklart att regna/snöa. Usch vad fel det blev.

Lindex nyintagna kollektion med acessoarer från Swan by Maja Olsbo var skitsnygga, och man kan shoppa utan dåligt samvete när 20 % går till Kvinna till kvinna mot sexhandeln!!!! Suveränt ju.


[Slö]

oh good god! Nu känner jag att mina ögonlock blev som två tunga gardiner. (typ i ett mörkt, grovt, strävt tyg, växelvis enfärgade men ibland dyker det upp en och annan figur på när jag är mittemellan dröm och verklighet... get the pic? haah)
Gårdagens inflyttningsfest blev nog lyckad. Precis lagom många gäster och tårtan blev en hit, vilken det festades loss på under efterfesten också. Tidigare på kvällen fick vi medverka i bakgrunden när ett gäng  filmade en scen  till en musikvideo. Vi skulle sitta i soffan och agera fylleslag och, ja, det var ju planen ändå. Sen utgång och sen efterfest så jag sitter nu och mår därefter med 3 timmars sömn fattig.  Är hemma på visit och har slukat några väl behövda portioner taco.


[Läiteur]


RSS 2.0