But you, and you, and you, and you

Jao, Utgång igår då. Riktigt kul. Skön stillsam förfest med Chris och Danne. Som vanligt var jag inte särskilt intresserad av i detta fall Johnossi som var kvällens performance. Men det lilla jag såg/hörde var bra. Ett alltför tidigt uppvaknande idag med för lite sömn i bakfickan gjorde mig till en living zombie. Såklart. Törstig som en gnu och trött som en, som en... kamel, sitter jag nu och inväntar Tjenare Kungen som börjar strax. Har sett den förstås men blir perfa att somna in till.
Imorgon blir det party igen. Tjejfest med födelsedagsfirande hos Michaela. Grymt trevligt ska det bli. Men först ska jag genomföra ytterligare en arbetsdag innan jag kan ta helg. Endast en sminkning kl 10 sedan noll. Morgondagen kommer att gå såå långsamt. Men jag får roa mig med att planera lite kläder, hår och smink för kvällen. Bara det är ett heltidsprojekt. Köpte ett par mörkblå chinos och ett par gråblå shorts på Åhlens som kanske får utgöra en del av outfiten. Får se. Hinner förmodlign ångra mig 100 ggr dessförinnan.

Olivhy tack

Varför har jag mardrömmar om nätterna? Fan, vaknar upp kallsvettig varje morgon nu. Säkert stressad, ständigt stressad.
Hm, igår kom en tjej in i butiken och skulle prova ut en foundation och hon hade världens finaste hy. Olivfärgad och inte en ojämnhet någonstans. Aa vill också. Tänk att slippa foundation och bara ha lite rouge. ytterligare en anledning till att jag vill åka utomlands; hyn blir oftast bättre... till en början iallafall, tills man kommer hem och frasar sönder. Men ändå. Liza drog till Thailand igår. Ha det super gumman!
Jag önskar att jag hade en symaskin. Känner för att sy om lite kläder. Helst besöka myrorna också och göra lite kap. Får väl se när jag är ledig härnäst.. Ojoj, mamma fyller år i helgen kom jag på. Måste köpa något i veckan, men det är alltid lika svårt. Och hon säger alltid att hon inte önskar sig något men vartefter dagen närmar sig kommer hon på massa. Självklart när man redan köpt något fyndigt. Typical.

Ashley Tisdale  bara för den sommarklädda utstyrseln


Energi

Jag har en sådan överskottsenergi. Alltid om kvällarna och det trots att jag går upp tidigt. Måste ju vara något som är fel. Vill helst hoppa runt och sjunga men det är nog inte så uppskattat av mina grannar. . Men det bästa nedvarvningssättet är en bra bok. Läser för närvarande Luftslottet som sprängdes av Stieg Larsson som är den tredje boken om bl a min största idol Lisbeth Salander. haha. wannabeee!!!
Hålls med att lyssna in mig lite på Johnossi som kommer till Hugo på torsdag. Ne, ska dansa iväg nu. 
Om jag inte har hyllat min nya favorit bland C-vitaminbrus så gör jag det nu; Granatäpple och Lime. mm

Årets första pulkaåk

Japp, idag hade jag premiär med pulkan. Så oerhört underskattad aktivitet. Det jobbigaste är bara projektet att få på sig varma, kläder, gå ut i kylan och sedan efteråt när kläderna ska av och man är kall och blöt. Men värt var det. Något gott detta hemska väder för med sig iallafall. Vill så jävla gärna åka till varmare breddgrader. I maj i maj i maj.. Kom igen Crulle!!
Helgen har varit låång, ska nästan bli lite skönt att jobba nu. På torsdag är det dags för ytterligare en modevisning. Kuul det där.
Idag har jag mest nostalgiskt tittat på ungdomsfilmer, åkt pulka och skottat, köpt choklad och några tidningar. Ska dra iväg hem till mig senare i eftermiddag.

Storskjorta från Ellos 199:-, Veckorevyn visar olika kombinationer.


Påskafton

Åå, detta påskfirande tar kål på mig. Så otroligt trött idag, men jag jobbade på flitigt ändå. Gick smärtfritt fram till kl 12 då det blev en helt otippad rush och min sista sminkning fick vänta tills den lagt sig. Men snygg vart hon ändå :)
Zombie-walkade på stan sedan med pappa och lisa och åt en bränd köttfärspaj. En liten powernap på sena eftermiddagen och nu är jag fit for fight... eller nåt!? Ska sminka lille Crulle snart så hon lugnar sig, hon slutade jobba typ nyss och är aningens aningen stressad.
VART ÄR MITT PÅSKÄGG? hoppas jag får ett av mamma imorgon.
Hej och hå

Långfredag

Långfredag idag. Jag kan ju inte säga att jag har vilat så mycket. Åkte en sväng med cicci och lisa på dagen, lade mig i solariet en sväng och sedan tittade vi på solstorm med pappa, vilken jag redan sett. Sedan fixat mig, fixat cicci lite. Tove och Anna fyller år imorgon, grattis i förskotti. Har ätit taco med dessa tu och några fler och nu är det ytterligare en fix för att sedan sätta igång på riktigt med förfestandet. Jag ska visserligen upp och jobba imorgon. Har en brudmake up kl 9.30. JAAA., Men det blir rätt så lungt ikväll. Hoho, brukar heta så. NU är det äntligen släppa make up-penslarna och samlas runt runda bordet som gäller.
Glad påsk!


Gåva

Fick lite smycken från Erika som tack för hjälpen med modevisningen. Jag lade beslag på armbandet och örhängena. Varav det förstnämnda fick hänga på i helgen.

   
          Jag och Liza hos Empa

Min nöt

Kan ju konstatera att sjuk blev jag inte. Tur! Men jag trodde verkligen att jag feberyrade när plogbilen utanför höll på att skrämma livet ur mig. Aah
Jag hann med en storstädning innan jobbet idag. Massa hår på golvet. Hoho. Men det är skönt, den fd mattan på skallen har gett vika för en lite luftigare frilla. Ska bli så skönt att färga det också. Hoppas Chris kan på tors! (vad säger du?) Hoppas man kan klämma in en utgång mellan påskfirandet också. Ledig på fredag och kortdag på lördag. Yesyes.
Jag måste seriöst sluta äta nötter i alla dess skepnader.  Ska man tro det man läser så är de ju nyttiga; bra för hjärtat, nervsystemet och immunförsvaret samt förebygger åderförkalkning MEN i måttlig mängd och utan att vara saltade och rostade i olja. Självklart, hmpfh. Might as well eat paper.
Men jag tröstar mig ändå med att läsa deras nyttiga funktioner. 9 olika sorts nötter med nyttigaste först:

1. Hasselnöt. Full med nyttig enkelomättad fett. Innehåller dessutom magnesium, järn och vitaminerna B1 och E. Enkelomättat fett i kombination med E-vitamin gör hasselnöten till en bra anti-oxidant som förebygger hjärt- och kärlsjukdomar.

2. Valnöt. Innehåller 60 % fett, det mesta nyttigt fleromättat. Dessutom består valnöten till stor del av protein och nöten är är synnerligen effekti ur energisynpunkt, eftersom den håller blodsockret på en konstant nivå. Innehåller också mycket järn.

3. Mandel. Innehåller mycket kalcium, vilket är bra för bla skelett, nerver och hjärtmuskulaturen. Innehåller dessutom järn, magnesium och vitamin E - som förstärker koncentration och blodcirkulation. Arginin, som håller kärlen spänstiga.

4. Jordnöt. Är egentligen en baljväxt och ingen nöt! Består till hälften av fett, det mesta fleromättat. Innehåller mest protein av alla nötter samt de flesta B-vitaminer, E-vitamin, järn och magnesium...

5. Kastanj. En nöt som innehåller en massa C-vitamin och til skillnad från andra nötter mest kolhydrat och lite fett och protein. Innehåller mycket B-vitamin, framförallt B6. Detta vitamin är bra för minnet och immunförsvaret.

6. Cashewnöt. En njurformad nöt som är rik på zink och järn, fosfor och kalium samt enkelomättat fett.

7. Pinjenöt. Den här nöten innehåller framförallt nyttigt enkelomättat fett och protein.

8. Macadamianöt. Innehåller nyttigt, omättat fett, magnesium och järn.

9. Paranöt. Det speciella med paranöten är att den innehåller mycket selen. Selenet är bra för bland annat bildandet av röda blodkroppar (tillsammans med vitamin E) och har antioxidativa egenskaper. Det gör att den förebygger hjärt- och kärlsjukdomar.'

image117

Håret är väck

Håhå.. En tripp till IKEA idag alltså, eller snarare ikanohuset. Köpte ett par skor som precis hade kommit in. Känns bra. Och en kofta på Kappahl herr för halva priset. Känns också bra. Vad som däremot känns mindre bra är mina tovor i hårbotten. Chris avlägsnade mitt löshår idag. Fiii vilket jobb och rufset i hårbotten var tvunget att ta hjälp av en sax, men bara lite. Så nu känns mitt hår väldigt tunnt och betydligt kortare. Men jag köpte hårfärg för att få det fräschare och sedan ska jag klippa mig. Det är projekt välvårdat som härmed inleds.. Mina naglar faller samman och även de ska kapas. Så nu är det allt från scratch som gäller. Och till råga på allt känns det om om jag ska bli sjuk också; varm och tung i huvudet. Om det beror på the hair-removement eller frodande bakterier el virus kan jag inte säkert säga. Uuu.
Vidare köpte jag nya make up-penslar, brun-utan-sol och en ny bok som jag ska sjunka in i nu ikväll.

En uppmuntrande återblick från fredagens pre-party. Livat va!? haha

 

Uppdatering: Helg

Helgen är över och bjöd på jobb och utgång x 2. I fredags mindre satsning, större sådan på lördagen. Liza är hemma från gävle så det blev en kul förfest med massa tjejer och schlager. Ganska liten fokus på schlagern dock men ändå. Mest gloögon på Charlotte Perellis midja poch ben. Otroligt..
Söndagen gick jag med chris en sväng på stan och därefter transport till mamma och pappa. Länge sedan jag var så sliten käne jag. Därav tillåtelsen att unna mig pizza.
Jahopp. Gjort är gjort, ny vecka.
Idag ska jag ta en tur till IKEA med pappa óch Chris. Ska försöka utnyttja lite rabattkuponger på Åhlens och HM. Blir så mycket skonsammare för ekonomin då.
Nu ska bara håret fönas.

Hejhej

image114

Cirkusmake up'er

Idag gjorde vi sminkningar till Erika Tubbins modevisning. Modellerna bestod av ett gäng dansare och de skulle ha en stram hästsvans och mycket silver i make up'en. Jag orkade inte vänta på visningen som skulle ske 20.40 men jag tog några bilder på FACE.


                                          


Idag tog jag mig en shoppingrunda och hittade ett par jeans på vero moda (lite osäker på om jag ska behålla dem), en jeansblus på indiska och en kortärmad, auberginefärgad topp. Inte alls vad jag hade tänkt mig så jag får ta en tur imorgon också iochmed att det blir utgång både fredag och lördag. Jo just, hittade ett par skor på vagabond, ankelboots med knyt, men de kommer in i gulbrunt imorgon så jag väntade. 800 kr. Får se.

indianskor?

Jag undrar en sak: Hur länge kommer man att vilja använda mockasiner med fransar á la jag-leker-indian?
Dessa gula från Don Donna (799:-) är ju snygga men tröttsamma. Hm.  
 En liten utstickare orsakat av inspirationsläsning i ELLE.
Jag drog just bort en fuktgivande ansiktsmask, en gelformula som torkar och jag fick mig en minivaxning i ansiktet på köpet. Hahaaaa vad ont det gjorde.

Mesrosa

Efter ett helt kvartal med städigt mörkt målade naglar har jag nu övergått till en ny era -ljust rosa. Riktigt ovant att ha bleka -näst intill omålade naglar. Dock har de inte passerat obemärkt utan efterlämnat en svag missfärgning på mina kära klor. Trots att jag alltid är noga med att måla både under- och överlack.

Lyxlack från dior och chanel                  nr 10 resp. La vernis Nr 459

Shoppinglusten riktigt svämmar över i mitt sinne. Vill ha nytt nytt nytt. Främst ett par bootcutjeans,någon blommig blus samt låga vardagspumps i någon pastellig färg. Är tyvärr så illa tvungen att vänta till torsdag och min förmiddag off. På torsdag ska vi göra cirkus-makeup'er inför en modevisning för Erika Tubbin. mycket silver och glitter stod på önskelistan. Spännan' .

tips!

oslagbar-> Brow shadow 159:-, FACE Stockholm i färgen myrrah.
Pigmentproppad och räcker en evighet.
image98

markera mera!

Det bästa med mörkt hår är att jag får fylla i ögonbrynen mer... visserligen har inte ett blont svall hindrat mig tidigare men nu känns det mer acceptabelt. En ögonbrynskugga är prio ett om jag bara får välja att ta på mig EN produkt när jag visar mig bland folk. Hm, eller foundation. rouge? Nej, måste nog ha allt vid närmare eftertanke. Naturliga skönheter; släng er i väggen och börja sminka er. Mitt hår däremot har jag inga som helst skruppler för att lämna oordninggjort. Tvätta, ruska et voila! Jag ska bättra mig. Nu har jag äntligen hämtat hem min hårfön som jag levt utan sedan... december.

 senaste hårfärgen


Cake eyeliner...

...en bestseller!  köp den, köp pensel, svinga till en linje och se ut som Angelina Jolie.  jag looovar.

image94



Trötto

Japp, seg som tusan idag, men kul var det! Blev utgång på palace vilket inte händer alltför ofta (öh aldrig) Och så gjorde jag min premiär som singstar-utövare in public, var ju inte så farligt trots allt.

image95

Tjejerna igår


Jag har besök av mor, far och syster och vi har käkat lite och nu lite eftermiddagssiesta. Mamma köpte semlor också såg jag, livsfarligt. Men är man bakis så är man och då hör det till att unna sig lite. Lite mycket.

partypepp

Yehej vilken dag, helt slut. Ställde klockan på kavrt i 9 istället för kvart i 8 vilket skapade lite panik när jag väl upptäckte det. Sedan blev det galopp till jobbet och fram med skurhinken och därefter har jag haft fullt upp med massa sminkningar utan varesig kaffepaus eller andhämtning. Så nu sitter jag och laddar för kvällen och hur gör man det bättre än med en kopp kaffe och cashewnötter? Snart ska jag hoppa in i duschen.
Igår färgade jag håret. Blev nog rätt bra. Lite mörkare än jag hade trott men det går.. alla förändringar är positiva förändringar just nu.
Ska klura lite på hår och kläder nu. Jag hittade absolut ingenting den sista halvtimmen på stan. Hade tänkt mig en magtröja (att ha över ett linne förstås... aaa... vad annars) och ja, fanns ju flera färger på Monki för 150:- och jag var en handrörelse från att plocka upp plånkan men ne. Kanske skulle ta och göra en rosett på skallen!?



kortikort

Det var skapligt mycket att göra på jobbet idag, har nog inte suttit ner något på hela dagen. Körde igång med omskyltning imorse. Blev riktigt bra tillslut. Jag får alltid idétorka när jag ger mig fan på att förnya. Sådant måste komma spontant.
Mamma lånade min lägenhet ikväll för att sova några timmar, hon får ingen ro på sjukhuset under nätterna när hon vaktar syster. Så jag fördrev tiden på jobbet för att inte väcka henne. Slog till med lite vaxning av ben och bikinilinje. fy fan. Vad man plågar sig själv.
Imorgon ska jag tusan i mig färga håret. Det börjar bli urtvättat och blekt i topparna och det gillas inte. Undrar bara vad det kan bli, om jag ska fylla på med föregående eller ta en nyans mörkare. Blir väl som vanligt; jag står i butiken, velar mellan två och tar ingen. Så tyyypiskt mig, även när det gäller kläder. Lördag blir det utgång och då måste jag ha något nytt. Inget vel nu "jag har ju typ en sån här" eller "jag kommer ändå bara använda den en gång" So? Jag kommer ångra mig efteråt om jag inte köper nåt när jag väl kommit hem och river frenetiskt bland hyllorna med hoppet om att hitta användbaraplagg.
Nu ska jag lägga mig. Hoppas dejeten går bra c!!



... och Rachel Bilson är mycket kort!  


Cleansing Powder

Som jag har längtat efter min favvo-ansiktsrengöring. Har skjutit upp det länge nog nu men idag köpte jag den i vart fall. Cleansing Powder 235:-, FACE Stockholm. En rengöring i puderform gjort på risprotein och papayafruktextrakt. Man pudrar lite i handflatan, tar lite vatten, masserar in och sköljer av. Man verkligen känner att man blir ren och det är inte alla rengöringar som efterlämnar den känslan. Perfekt för lite känsligare hy (=min) och så dryg sen!


image89



"Vad är ett cv?"

Mm... min dag. Ganska meningslös: Sov länge, jobbade några timmar, gick hem, duschade och nu sitter jag bänkad vid datorn/tv'n.  Men jo jag fick lite gjort däremellan. Bl a en tur på stan med en målmedveten blick efter ett par skor, så jag köpte ett par svarta tygskor från esprit. Vänta, ska ta en bild...


... så                                   Sjukt sköna, så här i början iallafall. Fråga mig tio skoskavssår senare.

Och systeryster fick åka in till sjukhuset igen för tredje gången. Körtelfeber och halsfluss som gör ont så in i H. Imorgon ska jag dit en sväng och ge henne silvervatten att spraya i munnen som dödar bakterier och framförallt svalkar iochmed att hon inte kan dricka. Ska nog köpa någonting på stan som muntrar upp henne om jag hinner.

Nu ska jag se vidare på Gynning. Kan inte fatta att hon inte visste vad ett cv var. Shit. Har hon fått allt serverat på silverfat eller vad!?

storstädning

Idag skulle jag ha varit ledig men det blev jobb hela dagen stället. Jag drog igång en storrensning i köket/kontoret. AA vad skönt. Älskar att ha en stor sopsäck och bara kasta, kasta, kasta. Jag och Veronica kom på oss själva med att säga "den här kan vara bra att ha" alltför många gånger så vi skärpte till oss och ja, det blev rent och fint. Men jag blev dammig och glittrig hela jag.
Jag ska lära mig göra gelénaglar, inte bara hobbygöra utan jobba med det. Jag med mitt tålamod, ska jag orka sitta och fila timme efter timme.Kanske. Snyggt med fransk manikyr i mörkt grafitgrått.
Imorgon ska jag gå på stan innan jobbet. Bara måste köpa ett par skor nu för mina stövlar som jag lever i börjar ge vika. Tuuur att man inte har Nicky Hiltons ben/kropp. Då skulle jag överköpa mig på kläder. Haha...



MK's hår

Det är mig en gåta hur ett sådant ofixat hår kan se så snyggt ut som Mary-Kate's hår. Mörk utväxt och stripiga sletor till hår. Men det går ju ihop med hennes för övrigt slappa stil. På bilden ser det visserligen ut som om hon vill gömma sig. Sluta med det!


image85

Hektisk helg

Jahopp, söndag då. I Torsdags blev det en utesväng, Lykke Li på hugo. Kan ju ärligt säga att jag inte ängnade så mycket uppmärksamhet åt henne. Jag hade inte lyssnat in mig på låtarna för fem öre men det blev en bra kväll ändå. Fredag: jobb, lördag: jobb och uppmontering av monter till fest- och bröllopsmässan.

resultatet;       


Sjukt sugen på utgång igårkväll men pga uppstigning i ottan på söndag för att sminka modeller till visningen på mässan så fick jag hoppa det. Kl 07.00 körde vi igång och det känns i ryggen nu. Tog några suddiga bilder på håll

ett urval;        

RSS 2.0