[Snart vardag]

Hej. Julen är över och nu väntar jag på det nya året. Det ska präglas av träning och festligheter och jag ska må bra och vara glad. Punkt. Är inte det perfekt nyårslöfte? Ett typiskt sådant också som glöms bort och sällan eftersträvas.
Jag åkte hem till mamma och pappa den 23 efter jobbet (vilket jag förövrigt med ångest lämnade i julhandelskaos) Och hade en ypperlig julafton med massa mat och gott. Juldagens äventyr blev som väntat; inget utöver det vanliga. Och igår firade vi vidare julen med annandagsfest. Jag är fortfarande kvar hemma och ska upp till Stockholm imorgonbitti för att börja jobba igen. Ska bli skönt efter all kvalitetstid här och inaktiva sofflägen.

God fortsättning på er!


[Lyx i papp]

Det var en man, ca 50 år. Han stod vid Dior och drömde. Drömde om allt han skulle ge sin fru när han en dag blev rik. Så tar han fram en ketschupmugg av papp från Mcdonalds. Han tar sikte på det dyraste han hittar, pumpar och pumpar och lämnar oss sedan med en dyrbar julklapp, en över fyratusenkronors lyxcréme á la Dior.
Mycket ska man se. Min mänskliga sida gråter medan affärssinnet är fly förbannat.

[It's freakin' freezing]

Buhuu, jag är så uttråkad. Vill bara göra något kul. Men att ta sig någonstans i det här vädret är ju ett heroiskt projekt. Nu jobbar jag hela helgen så ingen kvällsaktivitet för mig... när ska det hårda slitet löna sig? Nyår härnäst, jag jobbar till kl 4 på nyårsafton sedan ska jag banne mig få klä upp (läs ut) mig. Vi besökte en närliggande second handbutik som hade massor av festblåsor. Dock i size too big men vi har kommit på att lägenheten innehar en symaskin för eventuella justeringar. Men mikro, konservöppnare och allmän normal standard saknas tyvärr. Som sagt -min gamla lekstuga hade mer avancerat och välutrustat kök.
Jag fick förövrigt ett sött god julmail från vår hyresvärd med hälsningar från en 35-gradig värme, milslånga stränder och världens bästa musik; havet. Det är poesi. Och med utsikt från fönstret här hemma, en gåta hur det är möjligt.

[Bjäller]

Hej! Nu har Tottsing och jag varit på en heldag på stan, med mysig julspirits. När fötterna värkte och kinderna var förlamade av bitande kyla checkade vi in åå biografen och såg triologins final, Luftslottet som sprängdes. Mycket bra!!
Jag vill ha julafton nu, med julgran och julmat och tända ljus. Det är enorm avsaknad på stämning i vår lägenhet, så när som på ett par uppbrända ljus. Vi övervägde att köpa hem och koka julskinka men de såg för vidriga ut... Euusch!
Nu ska jag komma ifatt lite Paradise Hotelavsnitt som jag blivit helt fast i. Det är min räddning när vårt tv-kanalutbud suger, as in 1an, 2an, 4an och massa sportkanaler. Sport? Vad är det?

[Monsternederbörd]

Hej i snöbuset! Det är hemskt att detta efterlängtade och mysiga väder kan ställa till det något så ödersdigert för många. All tanke till de ute i trafiken! Ta det försiktigt.
Idag är jag ledig, efter min arbetsvecka har jag nu helg i två dagar. Hur ska jag fördriva dom tro. JO det ska jag tala om; Julklappar och ego"klappar" ty jag fick nämnligen lön in på kontot idag. Underligt att plötsligt ha den 15:e som milstolpe varje månad.
Eventuellt kommer jag att ta mina första stapplande gymsteg idag om jag vågar följa med Therese i eftermiddag. Uu har svårt att se mitt bleka jag i träningskläder igen , än mindre pustandes i någon maskin som jag inte förstår mig på.
Jag tittar nu på efter tio där Dagmar gästar. Kan dom inte bara rea ut sina kollektioner med, säg en sisådär, 80%? först då har jag råd att spendera!


[Varde tyg!]

 

[Testar camen på datorn. OBS! Lägg märke till tygstyckena på väggarna. Cozy värre inte sant!?]


Hohoho. Santa's calling!
Åå vad jag blir tokig på alfakassan. Jag har ju varit med nu ett antal år och vad får man? Nada. Hoppas att de rättar till missödet som tydligen uppstått och att jag får lite ersättning retroaktivt.
Nu är jag redo att bege mig. Jag har Tonat in en mahognynyans i T's löshår och det klaffade nog rätt rejält med min hårfärg. Så nu är skallen clipsad (ovan känsla, och väldigt besvärlig sådan) och jag ska ta en tur på stan innan jobbet. Jobbar kväll och stängning idag och imorgon och dag på söndag. Får se om c och jag ses ikväll på mys/fest/combo. Det vore kul att se sig omkring nattetid.
Ha en bra dag. Puss


[Chanel]

Åå måste tipsa om skönaste serumet ever. Hydramax + active serum från Chanel gör vintertrött ansike återfuktat, mjukt och lent som jag vet inte vad, dessutom doftar den gott. Så ett bra julklappstips eller rent utav något att själv önska sig?!
[Live live]

Ja kära vänner. Det blir inte mer spännande än så här! Jag har varit hemma på visit ett par lediga dagar nu i veckan. I ett försök att vila upp mig. Men jag är nu segare än någonsin pga all vila och inaktivitet. Understimulerad och avskärmad. Det är fan bättre att köra tills man stupar. Jag har önskat mer jobb och kommer troligtvis kunna få ett par dagar här och var på mode, heminredning eller media. Men nu har jag att göra tom måndag. Synd att jag (miss)lyckades pricka in jobbhelg över lucia. Det hade varit kul att göra något spektakulärt då... precis som om jag har gjort det tidigare år!? Nej
Underhåll mig. Berätta något kul. Tråkigt? NÅT? Jag orkar inte sova. Är det inte typiskt att man släpar sig fram i 2 km/h under dagen men så fort det nalkas sömn så skjuter energin i höjden. Inbillning kanske.
Jo visst ja, jag kom in på utbildningen jag sökte till vårterminen; marknadsföring med inriktning marknadsföring och management. Men såklart kommer jag tacka nej. Förlåt att jag förspiller er tid, men en vacker dag kommer jag att acceptera min plats. När var och hur är mycket oklart!
Nu ska jag läsa bok! Godnatt på er söta (få men trogna) läsare!

[På julfestligheterna]The christmas look.
Clarins har en jättefin midnattsblå ögonskugga som man har sotat med på bilden. (nr 22, 175 kr) Förövrigt gillar jag partyfrillan.


[Ny dator]

Jag är stolt minilappisägare! En lila samsung N140. Den är mindre än Ciccis! :) Men det tar år och dar att installera allt. Jag undrar hur jag tänkte med mitt inköp, men julklapp till sig själv kan man ju alltid köra med så här inpå december.


[Ledig, vad gör man?]

Uuh jag vaknade kl 1. Det är inte okej!
Igår firade vi oss in i det nya livet med besök i vasastans nattliv. Och jag gillar't!
Stackars tott och c gick upp och jobbade imorse. Hoppas det gick någorlunda bra.
Jag vet i tusan va jag ska hitta på idag, förutom att äta då jag är svinhungrig. Det är så skönt att slippa ta tag i saker i hemmet eftersom det inte är mitt eget. MEN jag saknar att pyssla och dona med juldekorationer. Jag tröstar mig med att titta ut genom fönstret på grannarna som har fixat jul dessto bättre med lampor och pynt i mängder.

[Det äro fredag]

Hejhej!
Jag kan inte riktigt förstå att jag numer lever och jobbar här uppe. Det känns fortfarande som någon form av camp eller utbildning men faktumet smälter sakta men säkert ihop med mina hjärnceller.
Vi ska snart bege oss in mot stan, för hittills har jag bara rest mellan jobb-bostad-jobb-annan bostad. Jag börjar jobba 15.30-21.00 idag och därefter har jag en free weekend. Får se om det blir ett glas vin ikväll någonstans, men imorgon ska jag undersöka nattlivet på riktigt. Spännan spännan!
Och förövrigt vill jag vinna pengar. Tack hej.

[Nu bor vi någonstans :)]

Fram och tillbaka, bak och fram, upp och ner. Nu slipper jag släpa på min resväska och har äntligen en fast punkt. Oförklarligt skönt vill jag påstå. Nu har vi sovit första natten här i lägenheten och det gick finemang, bortsettt frånsett irriterande tjutande ljud från okänd källa. Hoppas det var en engångsföreställning.
Nu ska jag piffa det sista och gå och jobba. Om jag hittar till t-banan vill säga.
Igår när jag åkte upp från min Norrköpingsvisit så blev mitt kära transporttåg 1 timme och 20 min försenat. Och jag som avskyr att stressa, särskilt med blåsor på fötterna, problemaxel och tung resis.
Jamen, hej hej!

RSS 2.0