[sminkvideo]

En fd. praktiktjej, Nathalie, kom in i butiken idag och fotade mig in action och intervjuvade så håll utkik på kungsgårds hemsida.

Här har nathalie gjort en sminkvideo där hon visar vad hon lärt sig från sin tid hos oss! Duktiiig!



[tisdag]

Jag håller stenhårt på Anya i top model. Åå vilken tv-nörd jag är, och nu är jag i extas över desperate housewives.
Idag har det varit en lååång dag. Jag hade två praktiktjejer som jag skickade hem efter lite städning. Hur glad hade man inte blivit själv om arbetsplatsen man var på i 7, 8, eller 9:an hade låtit en sluta tidigt men nehejdå på alla mina platser jag var på höll dom fasta på tiderna. nära 8 timmar om dagen och "oj då, du kanske ska gå på lunch?!". Man slavade bland maskiner (kommer du ihåg C?)  och det enda man lärde sig var att man aldrig i hela jävla livet ska jobba med något sådant. Nu kanske de små ser upp till mig istället!
Efter jobbet blev det en vibrationsträning, nu med lite hårdare tag. Fan hoppas vi klarar av att hålla i det!

Jag funderar på att säga upp min lägenhet imorgon. Bara för att och i brist på annat. I December har jag bott här i ett år. Himmel vad tiden går fort. Men då blir jag mer flexibel... man vet aldrig vad som dyker upp och vart man hamnar.

[måndag- IGEN]

Fynd för idag



Kände för ett besök på Myrorna imorse och mycket riktigt åkte jag dit. Jag hade ingen tid för att strosa och inspektera vartenda plagg utan roffade åt mig några plagg, utan att prova givetvis. Hittade en mockainspirerad gul/beige skjorta, stickad grå/rosa sköntröja, svart väska och en hundtandsmönstrad dräktblus. 
 
Jag mötte sedan upp Tove för vår introduktion på xtravaganza. Ska bli mycket spännan och se hur träningsvärken ter sig imorgon. Men det var tusan jobbig, speciellt vissa positioner. Vi kör imorgon också. Instruktören sa att vi kommer bli snygga till sommaren. HMPFH, vi har två månader på oss så vi ökade på upprepningarna och lade till ett par övningar.

Jag skulle egentligen varit ledig idag (behöver verkligen tvätta) men jag blev inringd och tog några timmar. Vad gör man inte?!


[helgen]

Jag suuuger på att ta kort när det vankas fest, men några lyckades jag hitta på mobilen.

Fredagens livfulla förfestande i soffan till Magnus Betnér.

                             



                             




Och så Lördags

                             




                           

[Söndag -städartagen]

Så alltså 25-årsfest igår, trevligt! Men jag var sååå trött pga av fredagens utgång och upp tidigt igår för jobb.
Jag sminkade upp födelsedagsbarnet och C fixade håret. Hon blev verkligen skitsnygg iförd paisleymönstrad bronze'ig klänning.
Vi höll hus i en matsal och det bjöds på god potatisgratäng, kött och sallad OCH en massa dricka. I baren stod ett gäng tonårskillar och serverade drinkar för only 20 kr styck. Till slut var hallonen slut vilket dom kompenserade med mer sprit och när isen också hade blivit en bristvara så kan man säga att det blev hyfsat starka glas. Vi åkte vidare Hugo. Men uuh så fel jag kände mig med min klänning där, alldeles för uppklätt och med tubskärning kunde jag verkligen inte slappna av.

Nu har jag tagit tag i min lägenhet; plockat undan, dammat, dammsugit och torkat golv. Jag har vädrat med korsdrag och tänt doftljus. Så jävla skönt med fräscht omkring mig, blir mycket lugnare i sinnet. Kanhända att det blir bio ikväll...


[klantigt]

Uuh dricker någon så vidrig sort snabbkaffe! Aldrig köpa igen!
Imorse vaknade av att ett sms, jag hade missat att låsa på jobbet! Fan. Mitt i all stress glömde jag den LILLA detaljen. Jaja, jag har aldrig gjort det förut och kommer definitivt aldrig göra det igen och känna på dörren minst fem gånger.
Idag är det rät mycket på schemat, många sminkningar och det är sista dagen för våran hudterapeut som ska starta eget! Vi funderade på om vi skulle köpa någon tårta men jag tror inte någon av oss blir lyckligare av att smälla i oss det mitt på dagen!
 Jag har inte ens hunnit få någon behandling hos henne än. Skandal när man jobbar vägg i vägg med en hudis. Tillochmed min mamma har varit hos henne två gånger, senast igår. Suuuperskönt säger hon och jag tvivlar inte, med hennes kundkrets. Jag måste besöka hennes nya salong. Där kommer hon jobba med exuviance som har riktigt bra stoff särskilt för lite problemhy. Se pictures





[Törsdäg]




Varje löning blir jag så irriterad på alla som spenderar hälften redan första dagen och ränner som myror på stan. Jaja, man är väl en i mängden hur mycket man än önskar något annat.
Jag åkte med cc till nyöppningen av stadium och shoppade lite träningskläder och ett par skor med 20% rabatt. Värt. Ska tydligen börja träna nu finally. Tove och jag köpte träningskort på xtravaganza idag och på måndag ska vi på introduktion.

Kikade också in på nyöppnade Lush och köpte ett ansiktsvatten. Åå det doftade så härligt därinne med alla tvålar. Jag visste inte ens att/när de skulle öppna så jag var redan på väg förbi när jag gjorde en tecknad serie-tvärvändning med uppspärrade ögon. Jag frågade tjejen i kassan hur länge de har funnits. - Ja en timme ungefär. Så pass färskt var det. hehe. Just, jag hittade en klänning till lördag också. Skönt att äntligen ha det gjort. Tog den första bästa jag provade för jag blev inringd till jobbet tidigare. Men ska jag visa hud till den klänningen är det bäst att smörja smörja med BUS. Usch.



[Matrixvisning]

Igår hjälpte vi som planerat till med att make'a modellerna till Matrix's hårvisning. Vi körde igång runt 11 på salong NON där det var full rulle i källaren. Fyy vad jag svettades floder. Det var något så fruktansvärt varmt nere under jorden och bland, tänger och fönar. Sedan förflyttade vi oss till Arbisteatern (efter lite förirrat cirklande på gatorna runtom) och lekte lite i kulisserna bland peruker och kläder. Där skulle man lätt kunna fördriva en hel dag med att bara prova allt kul.
Lite påbättring av puder och läppar och sedan kunde Hilda och jag sätta oss och njuta av föreställningen. Den höll på i 2 timmar eftersom att dom klippte, färgade och stylade ett par på scenen.

Temat var purple smoke och därav mycket sotat och lila. Vi fick till oss mycket beröm efteråt av besökarna. Det är alltid uppskattat med positiv respons.

         



        
 


[Tisdag]

Varför finns det så mycket kryp inomhus? Det är inte naturligt. Vad ska spiderman in och göra? Brrr...

Jag har haft en kort arbetsdag idag med en enda bokning; permanent fransförlängning. Det värsta är att upplösningen av redan förekommande lösfransar tar en sådan enormt lång tid. I alla fall med vårat superlim. Eftersom att jag var helt sluuut av jobb så fick jag testa en nya massageform, vad hette den nu!? äh, skön och energigivande i vart fall.
Jag hade tänkt färga håret ikväll eftersom att jag kommer att vara omgiven av frisörer imorgon på Matrix's visning men just idag har jag fått beröm för min hårfärg två gånger av okända människor. Meh? Logiken i det? Ser inte andra vad jag ser? Konsekvens: Jag skjuter upp!

På Torsdag blir det en tripp till xtravaganza med T. Spännan'. Men problematiken kvarstår, jag äger inga snygga träningskläder och än mindre ett par gympaskor. Blir en dyr vecka med inköp till 25-årsfesten på lördag.




[bristläge]

Hjälp mig, jag har inga kläder här.. har fått på mig jeans som ligger i källaren i väntan på att skänkas bort och en jacka som är köpt för 20 kr på någon outlet en gång i tiden. Herregud. Living museum. Come see...

[idag]

Mätt som ett djur och trött som ett också. Vet inte hur länge sedan det var jag gick upp så tidigt som idag. Sedan skoltiden förmodligen. Jag gick upp och sjöng med vacker stämma och skjutsade Lisa till bussen. Jag fick också en klipptid idag hos Bella och blev av med flera centimeter. Jävligt värt! Jag såg att färgen var riktigt hemsk nu så jag köpte med mig lite toning.
Cc och jag tog tag i våra hudnyanser i solariet och nu känner jag mig riktigt upprörd i ansiktet och kommer på varför jag hatar att sola utan solskyddsfaktor. Ööh slapp dag men mycket gjort... Gick omkring en bra stund på auktionsbyrån i jakt på tavlor. Men hittade ingen av intresse. Däremot en svart kortärmad kofta med vit spetskrage. Ska bara remova axelvaddarna. hmhm.
Nu ska jag gå loss på något onyttigt för imorgon är en ny dag :)

Puss

[Söndag]

Söndag... bäh... Segar med cicci framför andra avenyn som kör igång ikväll igen. Känns lite malplacerat med ica-stig i en av rollerna! Och så har jag slagit in lite presenter till Lisa som fyller 16 imorgon. Stor snorunge nu!
Igår var jag ute och kände mig skapligt rund om fötterna faktiskt. Ingen god idé att stressförfesta.

jag är riktigt sugen på att göra iordning barret snart, men jag är helt utan fantasi. Ljusa upp/mörka ner, klippa kortare/ endast toppa!? Cicci kanske ska greja med hennes hår imorgon och jag ska då hejja på för förändring. Mer mer meeeeeer!!

Puss och god kväll

[]

Måste bara säga grattis till alla som har en vackert blek hy för det är grymt snyggt att köra platinablond till det! (jaaa såklart ångest framför top model vid denna tidpunkt)

    (Anya)

[tors -utgång]

Nu har jag slagit mig till ro i soffan (med en 4,5 cider... sorglig syn) och är klar så när som på mascara. Det blir en totalt oförberedd utgång ikväll. Gick på stan med Chris och Anna men på 4 timmar hittade jag tydligen bara en kjol på rea. SOM var för liten. Åå varför ska man alltid ta till neråt i stl?
Mitt hår är riktigt risit nu, dels otvättat inför kvällen dels urtvättat i färgen. Ska färga det nästa vecka till Annas 25-års fest, och helst klippa topparna och ev lugg!? Ska jag satsa? I helgen blir det att jobba solo, ty min kära kollega, chef och vän ska på wedding i småland.  Jävla sätt!! Höhö





puss
ps. hatar segaste telenor mobilt bredband, får hålla upp sladden i luften och skriva med en hand.




[These boots are made for walkin'..]

Kan rekommendera Skuld av Karin Alvtegen, väldigt spännande och enkel bok. Läste ut resten igårkväll och hade självklart svårt att sova när kriminalromanen spelades upp i hjärnan. Dumt att läsa pulshöjande böcker när man egentligen borde varva ner. Men jag hade ändå jordens sovmorgon imorse. Kan inte fortsätta såhär; att skämma bort mig med 11 timmars sömn. Men det måste vara jävligt nyttigt för kroppen!?
Idag invigde jag mina nya stövlisar från skopunkten. Jag kan inte annat än bli imponerad av att en budgetsko kan vara så pass skön. Jag har ju de mest känsligaste fötter och får alltid skav. Men inte av dessa... ännu... peppar peppar

           399:-


[fnasäckel]

Uuusch, min hy skrumpnar ihop. Avskyr väderomslag. Mina ögonlock har skaffat sig 80 rynkor och det stramar runt munnen när jag ler. Hur kan ansiktet gå från blandhy till supertorris?

Ett sånt här tillstånd kan verkligen få mig på riktigt risigt humör. Det lättades upp något vid tresnåret i eftermiddags när det var dags för en makeup-rådgivning på en kille. Han vågade sig faktiskt på de flesta produkterna som concealer, foundation, solpuder. Och runt ögonen tog vi lite diskret mörk och ljus ögonskugga, en diffus cake eye-liner, ljus kajalpenna innanför fransraden, genomskinlig mascara och en brynfix. Lite vårdande svaaagt tonat läppcerat och där var han komplett. Så killar för fan: Köööör!

Jag lånade hem lite produkter från jobbet och så nu ska jag behandla, behandla och återigen behandla med peeling, mask och olika fuktisar. Bästa cremén

kostar dock 710 kr.

Sedan ska jag slå upp min bok. Helt sjukt, först läser jag ingen på ett halvår och så plötsligt får jag en knäpp och läser halva på en kväll. Sån är jag, allt eller inget!

Hej


[oldies]

Äntligen inne bland civilisationen. Det tog bussen 1, 5 timmar in till Norrköping idag och jag tror att den stannade på varenda jäkla hållplats plus att det var broöppning.. herregud människor, det är väl inget vidare seglarväder nu!?  Men chauffören körde som en buse emellanåt för att hinna ikapp tabellen. Är det bara jag som använder säkerhetsbälte när det väl finns? Jag får jordens tvångstankar om jag medvetet avstår. Flygrädda är det många som är men bussrädda? Jag känner mig mer nervös när jag åker med en gammal man eller kvinna i 65 årsåldern som bara har kafferasten i huvudet medan dom kör. Nej, nu var jag orättvis.

Vad mer då, jo. Jag var en sväng till Cicci innan jag åkte och letade efter en jacka men hittade ingen som tilltalade mig. Hon fick leverans och jag var tvungen att ta nästa buss pga min nyfikenhet. Men såklart inga jackor eller kläder heller för den delen... bara kartongvis med leggings, halsdukar, mössor och återigen LEGGINGS.
När jag ändå är inne på det här med att ha åsikter om äldre: Det kom in en äldre man med en hund (?) in i butiken medan jag stod och pratade med cicci och elin om deras äventyr i utlandet och vi hälsade allihop. Vi pratade vidare och mannen knatade runt ett varv och innan han gick ut vräkte han ur sig "Du ville tydligen inte sälja idag, det ska jag berätta för föreståndaren!". Sådana onödiga kommentarer kan verkligen förstöra ens dag när man jobbar i butik.  



 

[söndag]

Gårdagen var riktigt lyckad med hedlig lyckad förlovningsförfest! Grattis C! haha...
Jag sov som ett djur till kl 2 idag. Usch ångest, men icke helt oväntat iochmed att jag var hemma kl 6 imorse.
Jag känner en liten uns av feber!? I vilket fall är jag växelvis varm och kall plus förkylning på det. Men jag har ju min lediga måndag på ingång så lite vila så löser det sig nog.

Jag kan inte förstå att det är så kallt som det faktiskt är nu ute, folk går med mössor, vantar och halsdukar redan. Klokt. Mindre klok var jag iförd endast tunn skinnis igårnatt.


Fredag och hemmakväll

Fan, nu är jag förkyld igen. Det här är inte likt mig, jag brukar ju ha immunförsvar som en hel tjur. För lite kläder att springa omkring i ute om nätterna skulle mamma säga.
Ja humöret var i alla fall på topp igår. Huh, tack vare min vän vinet. (oh no låter som en alkis). Men ikväll blir det lugnt och skönt med naturgodis och cola light för imorgn ska det jobbas och jag har två stycken två-perskurser så det gäller att vara på topp. Sedan ska jag sminka till mina kära systrar som ska dela ut något rallypris tv-sänt. Rally är inte min största passion här i livet och jag har ingen som helst aning om vad och vart det är.
Idag ringde en kille från matrix som skulle anordna någon visning för frisörer på Arbisteatern och undrade om vi ville hjälpa till med sminkdelen. Såklart. Jag lyckades få med mig Hilda på det lilla äventyret den 24/9. Kommer bli askul.

Puss


Torsdag

Förfestar just för tillfället hos Chris! Mycket hedligt! Börjar inte förrän kl 3 imorgon så kvällen kan inte sluta annat än bra! hahaha

Pusssss

Ciccibuuuus

Imorgon kommer Ciccibus hem från Bulgaria... med sina fina utslag i högsta hugg. Fan, det är inte menat att du ska resa!! Ska jag lägga upp en monsterbild från förra utbrottet? Naae, tar en snyggisbild istället!


Läpp-plump

I'm hooooome.
Min läppar är svullna såklart och någon utövar boxning i underläppen. Fasen vad kallt det börjar bli! Dags att köpa jacka snart. Man borde sälja alla gamla jackor på loppis någonstans. Dom tar ju en sådan plats i garderoben.
Dagen har gått av bara farten, mycket p g a tråkig inventering som gör att man försvinner in i sina papper ett par timmar.  Men jag fick bra hjälp av Hanna, vår nya praktiktjej.

Senaste infallet i min hjärna är att gå en distansutbildning på 4-6 månader i Östersund för att  bli diplomerad Frisk- & Skönhetsterapeut eller Hudvårdare och spaterapeut. Kolla själv på Ewasuildning.com! Verkar kul. Och inte så fasligt dyrt heller, 15 500 kr exkl. moms kan det vara värt. Ååå när jag väl börjat spåna på en ideé har jag svårt att lägga av. Men nu blir det avbrott för top model.

arrrg

Uu vad jag har dåligt med tålamod, speciellt när det kommer till att designa den här jäkla bloggen. Nog för idag.
Kort vistelse på stan, Kort arbetsdag, Kort om tid att måla tusen lager nagellack, kort stubin -Ja åtminstonde de sista timmarna. Minsta sak jag tappar i golvet eller annan struntsak som inte går som jag vill och poff! Utbrott. Måste lugna ner mig. Längtar redan till helgen.

Imorgon ska jag ta hand om en praktikelev och leta lämpliga sysslor. Blir oftast något som innefattar en dammtrasa och rengöringsmedel. Jag har förövrigt två make up'er; en tjej som ska fotas och en brudutprovning.
Men imorgonkväll är det dags för läppprojekt igen. Ja ni fattar!?
På tal om utseende så körde ju top model igång ikväll och som vanligt blir jag sjukt stressad av att jag inte kan komma fram till vem jag gillar bäst. Haha. Problem!


Tröstshoppa

Bra priser på DonnaBeauty.se, och bara 29 kr i frakt oavsett hur lite/mycket man köper.

Jag saknar Dolce & Gabbanas The One som tagit slut för länge sedan och som jag bytt ut mot div. halvgoda bara för prisets skull men den går att få för 459:- (rek pris 625).



Och om jag ändå är i "gäsen" kan jag tänka mig Lancomes läppa no 23 Raisin för only 99 :- och Clarins Energizing Morning Cream som jag spanat in ett tag, 399:- (rek 500)
Ska checka kontot innan jag kastar mig handlöst in i en beställning.


Dididoo

Uttråkad till max. Har hyrt lite filmer med Lisa men har ingen ro att sitta stilla och titta igenom en hel.  Tanken var att jag skulle åka hem till mig men efter duschen fastnade jag återigen vid tv'n/datorn. Jag är out of projects. Inget kul att ta mig an.

PS. Jag älskar regn!!




 

Bingo!

JAG VANN 100 kr på bingolotto. Jag är hemma på slappsöndag hos mamma och pappa och vi beslutade att skriva ut lotter på nätet. Trots att vi ringt och ringt kommer vi aldrig fram. Lyllo den jäkeln som gör det!
Utgången igår bestod av massa dans. Länge sedan jag släppte loss så pass att svetten rann. Uuh. Fräsching!
Som vanligt är jag ledig imorgon. Vad ska jag då hitta på? Sola kanske. Nej jag skulle mycket hellre jobba ärligt talat.
Måste verkligen ta tag i bokning av resa till USA. Och C's och min storstadsweekend.

Puss och trevlig kväll!

Lööööördag...

Idag har jag, lyssna nu, jobbat 2,5 timmar. Känns lite onödigt att hänga upp en dag för ett så kort pass. Men i det här pissvädret gör man ju inte något vettigt ändå. Nu har jag en hedlig uppladdning för kvällen med kaffe och cashewnötter, snart dags att ta mig an dushen.
Linköpingsrundan blev lyckad. Och likaså styleafton på Grand Hotell dessförinnan. Vi lade ögonmake på de som ville och höll i sminkskolan på scenen. På åtta minuter skulle vi lägga ena ansiktshalvan på en kvinna och gå igenom steg för steg vad vi gjorde. Gick riktigt bra. Men stressen att bli partyklar efteråt resulterade i en eyedust-incident. Hällde ut hela reality över mina kläder.



Torsdag

Sovmorgon! Men 10 timmars sömn var tydligen nog. Nu pysslar jag med lite papper och sådant trist. Men skönt att få det avklarat. Det finns inget värre än måsten som ligger och stirrar på en på köksbordet.

Ska göra iordning mig ordentligt innan jobbet för det blir troligen utgång i linköping ikväll om snälla Anna kan köra. Det blir så svårt med sovplats annars och sista pendeln är ju inte att tala om. Åå fast jag har köpförbud så vill jag så gärna ha något nytt på mig. Det är tur att jag inte köper de dyraste plaggen jag hittar då jag tröttnar på dom efter en utgång. Ond cirkel. Borde utmana mig själv att inte köpa kläder på ett år. Som jag läste att en tjej gjorde i nån tidning för länge sedan. Glup- ett år? Okej två månader.

Ikväll åker Ciccibus till Bulgarien. LIVSFARLIGT! Särskilt med tanke på att hon hamnade på sjukhus förra året. Nej, det går säkert bra, Dom har tryckt upp tröjor resan till ära:


Onsdag

Idag är det sådant där mysigt ruggväder när man bara vill kura ihop sig någonstans, glo på film, och äta stora mängder high GI. Men näe, jobbas istället. Måste ta vara på mina timmar som kommer att bli färre ett par månader nu. Uuuh.
Igår åkte jag med far till media markt och blev så otroligt sugen på att spendera på diverse tekniska prylar. Men såklart, så slår jag mig lite i huvudet och räknar upp hur mycket jag kan köpa i form av kläder. En lättnadens suck jag jag kom därifrån utan galenskapens impulsinköp. Eller jo; ett USB minne där jag kan spara ¨på det viktigaste i datorn utifall nån jävel snor den eller om den krashar. Hittade en mängd bilder hemma på Ciccis dator från lite olika fotosessioner. Jobbigt att solla och plocka ihop ett 20-tal.


    Den här hade jag inte sett tidigare!!

Men lite dåligt av fotografen att inte tänka på detaljer som att hon hade en hårsnodd runt handleden och att jeansen syntes på de flesta bilder. Men Riktigt vacker modell!

Som sagt jobb idag. Imorgon med, och då ska vi underhålla på Styling Afton på Grand Hotel. Stå på scenen och ha en åtta min lång "sminkskola". Dock har vi ännu inte helhjärtat letat efter en modell att sätta däruppe, gärna 25-30 år, ganska mörk runt ögonen (så att skillnaden på bägge sidorna blir enoooorm!).

PussPuss

Måndag 1/9 - Ledig

Nu är jag hemkommen från kiropraktorn. Det slets och knakades i en kvart sedan var det klart! Hm, bra timlön lär dom ju ha... Men det blir säkert bra. Jag är för snål bara för att underhålla dessa besök. Får se!
Kul helg. Verkligen. Trött bara.
Funderar ¨på att ge mig neråt stan strax för sedan ska jag möta upp mamma och skjutsa henne till sjukhuset. Jag kände imorse när jag cyklade att det börjar bli time for höstjacka. Och helst ett par stövlar, så om snålheten inte sköljer över mig så kan det hända att jag får med mig det hem. Weard att se brudarna i LA strutta runt i klänningar på nätterna när en annan fryser röven av sig. SKITSNYGGA
Läs cali4nications blogg


Hej hej

RSS 2.0