[Gubbar och vin nu tack]

Jag har gratis myggnät utanför mitt window -en fet byggnadställning. När ska dom bli klara egentligen? Jag kanske vill sitta inomhus med min tv och dator och samtidigt njuta av att det är ljust och soligt ute. Men ne.
Imorgon blir det avkopplande vin och jordgubbar vilket jag ännu inte förtärt. Jojo, vinkonsutionen är det inget fel på men gubbarna. Katastrophe!

Jag vet att jag inte på långa vägar är ensam om att blogga om huruvida jag sitter med ansiktsmask och dricker grönt té. Men jag gört, jag mår bra (bättre) och inspirerar säkert någon deprimerad själ därute :-)


[Ingen hyfs]

I'm melting away...
Aa jag pallar inte en dag till i värmen. Jag jobbar i en bastu och sminket smälter, såväl det i mitt ansikte som butikstesters'ena. Nu vill jag ha det där ostadiga vädret tillbaka; lite regn, lite sol, lite vind. SVENSK SOMMAR för tusan.  Alternativt  fungerande ac.
Nu har jag tagit en ordentlig promenad vilket såklart inte är bra för min redan påfrestande överhettade kropp och hjärna.
Måste avreagera fler aggressioner. Idag hade en barnfamilj inehållande flera glassätande snorungar (ja, vänta bara, jag har skäl för det uttrycket) parkerat precis utanför mitt skyltfönster och det skreks och härjades. Sedan dumpar ena ungen en glass och en läsk på gatan utanför min ingång. I protest sliter jag tag i en papperskorg, går ut och tar upp resterna alltmedan jag ger ungen en menande blick. Jag går in igen med tron att jag bidragit till en god uppfostran. Vad händer då!? Jo, morsan gör likadant, sätter sig i bilen och ger sig av. Fan.

[25'e=lön=nystart]

And then there was ljus kopparbrun. Mitt hår då alltså. Under min promenad i kvällsolen fick jag panikångest och bara måste göra något med mig själv och vad passar väl inte bättre än att hoppa in på hemköp och ta första bästahårfärg, givetvis ett val baserat på människan på bilden. "Aa, men så vill jag se ut" kommer ansiktet på köpet också?
Idag fick ni lön och handlade mycket. Det gillar vi, då går dagen fort. Ja lön kunde jag också skatta mig lycklig att få för bristningsgränsen var nära där. Nu har jag en lugn fredag och en galen lördag framför mig. Förhoppningsvis inte bara jobbmässigt utan även på nöjesfronten.
Nu ska jag borsta håret, dricka té och läsa bok. Precis som vilken pensionär som helst!
God kväll!

[Toast]

För er som fortfarande, liksom jag, inte kan sluta läsa bloggar vars uppdatering är under all kritik så ska jag redogöra för min dag.
Kom upp i tidig stund och tog en snabb walk, och letade ut ett bra ställe att sola mig på. Sagt och gjort med lite matsäck på en nybyggd brygga vid strömmen. Jag trodde för en sekund att jag blivit lite härdad när det gäller solsken på min hud men va fan!? Bränd, under den korta tiden. Lite jobb, lite träning och nu sitter jag här som ett fån.
Imorgon börjar jobbandet i högre grad (i massa och temp). Nu går min boss på semester, det lyllot (eller trång husbil med massa gapande ungar kanske jag inte hade önskat i det här läget, förhoppningsvis i ett senare skede i livet!). Så jag vaktar butiken själv ett tag. Fast i den här stekande hettan kunde man nästan vara obemannad så lite kunder som pallar att shoppingstrosa.  

Ps. Jag hade gärna sett mig själv på peace&love med Tott och C nu. Suck
ehh, jah! Hej på en stund


[Slut på det gottiga]

Vi är visst många som ligger i lä med bloggandet. Kanske hellre ligger i lä i solen just nu? Jag har fått min dos sol för ett tag nu. Spenderade hela gårdagen i sommarstugan med brygghäng, styrkeövningar (åå töntar), massa mat och en tur med båten i jakten på äckelgammelgäddan. Men jag satt mest och frös i fören och lämnade själa fiskeutövandet till de andra. Spf 20 i ansiktet, yes. Jag börjar lära mig.
Så nu är det jobb, jobb och jo just ja lite jobb fram till V 29. Men jag trivs nog banne mig mest av att ha något att göra. Även om man gärna ligger och steker vid havet nu när vädret är på topp så får jag lätt för mycket av det goda. Hm. Rastös själ. 
Idag blev det några lata timmar på jobbet sedan lite träning. Varför lägger man av sig nu när beach 2009 är här? Det går ju utför på en vecka, så snacka om att snubbla på målsnöret. Återuppta säger jag bara.

Lite bilder på Olivia Palermo från the city kanske kan få igång motivationen på oss vanliga dödliga!?

         
 

[Tori my dear]

Tori Spelling har inte satsat på beach 2009 utan beach "the year I was 12".

 

[cut!]

Utvärdering reklamfilm
Det gick som smort, tjejen har jag jobbat med tidigare men inte karln som förövrigt var total nybörjare. "Dom tog mig för att jag var japan" bröt han. Så söt så! Och pinnarna fanns på plats så dom snodde jag från det uppdukade bordet., Nejvars det fanns ett parti som blivit över. Allting ordnar sig alltid till det bästa. Är det inte så egentligen? Man borde nog leva lite mer efter go with the flow här i livet.

I övrigt då. Nej midsommar är mig en gåta fortfarande. Men missförstå mig rätt, jag har ingen som helst panik över huvudtaget. Högtider är överskattade att fira, såsom nyår, midsommar, påsk... Inte för att det inte kan vara kul, för i rätt sinnestämning och runt rätt folk kan det bli toklyckat också.

[Olséen]

Fiin färg och fiin människa!


[Knut som knut?!]

Imorgon är det dags för reklamfilm igen. Yes. Jag ska bland annat sätta upp håret på en japan i en knut med två istuckna pinnar. Men jag har dragit på mig två problem;
1. Jag har aldrig tidigare testat denna frisyr och 2. Jag har inga pinnar.
Så tillsvidare underhåller jag min brist på dessa färdigheter med att googla och lära, huvudsakligen från denna sida;

[Windy]


Och jag vill se ut som Brigitte Bardot men hatten blåser av...


[Grekland]

Nu är resan bokad! 25/8 flyr vi landet till destination Kreta. Feel free to join!
Nu kan jag gå in med hjärta och själ i jobbet när jag vet att jag belönas med en vecka på Gotland (hoppas vädret vill sig väl) och en vecka i grekland (hoppas och TROR att vädret vill mig väl). Så lite sol ska jag väl lyckas insupa i sommar, och inte bara sol heller för den delen. Nu är den värsta student/bal/examen-perioden över och min rygg är fortfarande inte utav denna värld så det ska bli skönt med en långledig helg nästa vecka vilken även utmärker sig som midsommar. Ujuj. Ikväll tar jag det bara lugnt, hemma i soffan och pushar på mamma till intag av diverse drinkar. Jag låter studenterna ha sina sista dagar i fred på uteställena.
Vi har ingen pool men vi har ju café/bar på taket.. haha.. same same

[Utspringstorsdag]

Är det nu jag, som alla andra bloggare, ska skriva om hur gärna jag vill vara en av de glada, skrikande studenterna runtom på gator och flak. Nej tack. Vill inte byta med de stackarna för fem öre. Ångestladdat är min beskrivning av den tiden.
Men sminkade vill dom allt bli och idag har det gått i ett sedan kl 8 (tidigaste jag kört igång på länge) och jag är slut i kropp och knopp. Fast med de yngres tacksamma utgångslägen blir det aldrig en svår utmaning. Det är inte som en annan som bokstavligen måste doppa ansiktet i klet. Hms, måste börja vänja mig av vid detta beroende. Eller. Nej,
Trots smärta i ryggen orkade jag med lite träning med hoppet om att det skulle bli bättre. Otroligt dumt.

[Carmis]

Spännande väder, och jag har ingenting som kan gå som regnjacka. Jo, en parkas men den är så klumpig om man ska ut och gå så att säga. Troligtvis blundar jag för regnet och kommer hem som en blöt hund.

På tal om hund (?) Vad tycker ni om Carmen Electras nya frilla? Skitsnyggt om ni frågar mig. Jag är riktigt sugen på liknande för har man mycket hår på knoppen kan man ju enkelt dölja det ibland. Men vilket hopplöst fall om man ångrar sig/ när det är under utväxt. Undrar om hon klipper av rubbet vartefter!?

  

[Check v]

Ö nu är jag slut. Tydligen gjorde min rygg en avvikande ansträngning under träningen för jag har så ont på ena sidan. Sådär så att det hugger när jag djupandas. Hoppas det ger sig, det här är inga bra tider för sjukdom och åkommor. Att sedan sätta igång med storstädning i mitt rum gjorde allt annat än susen. Är inte att städa garderoben det tråkigaste som finns så säg? Nu har jag i vilket fall återigen vikt alla inknölade plagg och satt ihop klädställningen samt gjort mig av med en hel del. Om man inte använt ett plagg på över tre år, är det då inte dags att ta farväl? Kändes lite så.
Idag har jag besökt arbetsförmedlingen och känt mig riktigt lågt nere i samhället. Men jag ska väl vara glad att jag har en deltidstjänst... Ja så är det när vi inte shoppar som vi brukar. KOOOM OCH KÖÖÖÖP så att jag får jobba mer.
Som grädde på moset gick jag raka spåret till röda korset och köpte en varm stor kofta för jag frös ju så hemskt vilket spädde på min samhällsprofil ytterligare! :)[Kalasbilder]

    

    

    

         

    

[Söndagar och livskris]

Söndag = dödag
Igår var det fest i vårt hus som var (jag citerar chris) fyllt av dårar. I sann rockstar-anda åkte tv'n ut genom fönstret och några glas i kras, annars står mitt hem kvar. Det är ju huvudsaken. Men det var kul. Det är också huvudsaken. Värst är dagen efter med plock och städ. Måste alla dricka så nedrans många öl? Det stinker till förbannelse.
Uuh, nu börjas det -tänkandet, i form av livsfrågorna Vad ska jag göra? Vad vill jag uppnå? och Hur ska jag få tummen ur röven och ta mig dit? Men nu är det bara några timmar kvar av söndagen för på måndag är det återigen nystart. Allt blir bättre då och därför har jag börjat gilla och tillochmed se fram emot måndagar.
Förresten så provade jag en kvart på spikmatta nyss och jag tror att den gjorde mig gott. Jag somnade faktiskt så att den fungerar avslappnande tvivlar jag inte på.

[Snart snart]

Efter imorgon och alla miljoners balmake up'er ska jag ta helg och förgylla den med vin och dessa assnygga tu. På lördag är vi alla tre lediga så nationaldagen firar vi till skogs med termos, luffarkläder och yogasinnesstämning. Underbart. Yes.
Jag såg att det är väldigt sparsamt med bilder här nuförtiden. Och jag vet ju att det är de man vill åt som läsare av andras bloggar. Resten (texten) är bara rapparkalja för utfyllnad, inte sant?
[My day off]

Ledigdag. Stockholmsdag. Västeråsdag.
Jag och bus åkte upp för en dagstur på stan i stockholm. Och sedan skulle det lilla livet promt ha en klädställning som närmast gick att få tag på bland Västerås IKEA-sortiment. Men men, jag ska  inte hänga läpp för den lilla extrasvängen då jag blev bjussad på en sådan jag med plus ett knippe galgar. Så nu ska skiten upp. Inget mer trycka in kläder i förvaringshyllan eller ner i svarta sopsäcken i hörnet. Uuh, jag vill ha en stor garderob så att får en överblick av mitt innestående utbud. Idag köpte jag till en paljettkavaj och ett par jeansshorts men kavajen blir väl en sådan där engångsoutfit och shortsen, ja säg NÄR jag kan ha barbent igen. Nu är det ju nästintill vinter, en påtaglig kyla som Tott och jag fick erfara under vår kvällstur. Jooo vi är duktiga och vi får skryta.
Vind, regn och rusk hela dagen så mitt ansikte är totalt väderhärjat och min kropp sönderfrusen. Men det är inget lite te och kaffe inte kan råda bot på, vilket jag har överkonsumerat under dagens gång.

[Walk idiot walk]

Först nästintill solsken och nu spöregn. Är det konstigt att man får migrän?
Tur att jag inte gav mig ut runt strömmen, vilket till en början var tanken när jag vaknade. Jag måste ju träna inför lördag när vi ska ut på långvandring med tillhörande friluftutrustning och den alltid så viktiga matsäcken. Haha. Ååh vi skulle ha köpt stavarna vi hittade på maxi igår!! Men tydligen kändes priset (på vad var det? 169:-?) som ett onödigt ormbett i plånboken.
Stackars Lilli som är tvingad till en 4-dagars färd i det här vädret med övernattning i tält. Blött. Kallt. Förjävla ofräsht. Men sunt :)

Nu ner mot stan och jobb. Hej.

[hairattac]

Håret då. Låt mig ändra färg igen. Ni som också brukar pyssla med denna galna jakt på en ny, annan, bättre hårfärg vet nog precis som jag att den förändringen bara är ett mycket enklare substitut till något knepigare problem att ta itu med. Men kul är det. Nu är jag sugen på mörkt igen liknande Kristen StewartEller är det kanske för att den verkar locka till sig sådana stiliga män?

[]

Status: Hm, himla mysko feeling i kropp och själ.
Och i vanlig ordning hittar man tusen saker att störa sig på hos andra när man i själva verket skulle behöva felsöka sig själv. Men mår man inte på topp så känns det alltid bättre att trycka ner andra. Det är väl ändå ett faktum. Men inte i handling, då är det ju mobbing, utan så att offren förblir omedvetna om mina djävulska motiv som utspelar sig i hjärnan. Så alla bloggare därute, ikväll är inte mina besök helt fredliga framförallt inte när inläggen innefattar bilder.
Jag skulle ha köpt på mig ett halvt parti olika théer som c,  istället snålade jag och tog den billigaste lågkvalitésorten. Man ska investera i hälsa och själ, för tänk vad lugn och harmonisk jag hade kunnat vara här i min bubbla.

[tjutpanik]


[My head]

Åå jag säger bara migrän. Först får jag det inte på säkert nära året och sedan slår det ner som en blixt, bokstavligen, flera gånger på en månad. Jag är nog inte skapt för temperaturförändringar... eller dagsljus... eller stress.... eller... ja, jag vet inte.
Helgen har jag som så många andra spenderat i solen på en väldigt rogivande plats -sommarstugan. Gud vad härligt det vore att få leva därute, ja i alla fall en liten period. Nackdelen (och det är inte en liten en heller) är att vi varken har rinnande vatten eller inomhustoalett men egen brygga och strand på tomten väger nästan upp det.
I lördags hade vi en bunt balmake up'er i hettan. Oh gud vad det var en pärs. Jag är jätteledsen men jag hoppas att det inte blir samma väder på fredag , vid nästa bal, då vi har tre gånger så många bokningar var. Dom kan ju gott få slippa regnet dock.
Uöff, jag ska klunka i mig lite vatten så att jag genomlider sminkningen jag har om en timme, och därmed minska möjligheten till skevt make-resultat.

Pusspuss

RSS 2.0