[söndag -och tydligen första advent]

Å det var en dusch jag behövde känner jag. Pånyttfödd rentutav.
Gårdagen var väldigt trevlig men det var så väldigt tjockt med folk ute. Man blir ju tokig när man får armbåga sig för att ta sig från a till b. Men jag mår relativt bra idag och det måste bero på den friska luften i dessa adventstider. Vi tog ett varv på stan bland sång, tomtar och amy diamond (?) höhö Men nu tror jag att jag avlider av allt käka som blivit under dagens lopp. Jag får ta och vibrera bort ett kilo imorgon. Ledig och allt så jag tänkte göra ett försök på julklappsshopping. Det kan bli kärvt att klämma in det närmare jul med tanke på allt jobb som lär bli av.
Jag vill ha en jättehedlig semester i fjällen. Helst över nyår.


Observera luggen. Verkligen impulsgrej men än så länge trivs jag.


[söta tanter]

Idag kom det in en äldre tant i butiken som ville fixa sina naglar och frågade vad det kostar och 449:- tar vi för en förstärkning. "Va, är det så dyrt?" utropade hon. "Men om ni inte gör så noga då?" Haha gullliig eller vad!? Men hon bokade i vilket fall in en tid och fick det uppskrivet på en lapp med telefonummer på, ifall hon skulle få förhinder. "Jaha, om jag ramlar ihop och dör då eller? men då kan jag ju ändå inte ringa!"

[lördag -ferre]

Jaho, nyss hemkommen från jobb. Gick bra, så bra. men jag skulle egentligen ha slutat kl 1 och därefter var planen att besöka systemet. Så låt säga som så att det blir till att hälla samman slattar från gamla bag-in-box kartonger. Graciöst va? Nej riktigt så illa är det nog inte. 
Jag hann dock impulsshoppa ett par shoes så dom blir min tröst i den nyktra nattens bravader för ikväll nalkas det inflyttningsfest, men jag vet knappt var och vem.
Så nu ska jag in i dushen och terra schampo- och balsamprov  från redken. Oavsett om jag gillar det eller inte så är jag för snål att köpa dom. Mitt hår klarar av vilket skitshampo som helst. YES!

hej

[torsdag]

Nu har jag kluppit lugg! Tove gjorde en genomkörare med saxen. och lille c har blivit riktigt blond. Kul med förändringar.
Kvällen på palace gick bra men vi kände oss lite överflödiga och smet iväg tidigare. Modellerna blev bra och aa... Men tur att vi inte släpade med oss halva butiken som vi gjort så många gånger tidigare. Oftast vill man ha med lite av varje IFALLL någon vill shoppa/prova något men idag ville vi mest finnas till för frågor ovh påbättring av modellernas läppar.

Så nu sitter jag och bloggläser min runda och snart är vi nog alla tre iordning och på samma nivå. Börjar inte förrns kl 1 imorgon. Vet nu vad det betyder? INGA BEGRÄNSNINGAR. Nevars... jag är alltid städad!
hej


[onsdag -noll koll]

Ojoj, nu är det knivigt läge! Kanske är jag bostadslös om ett par månader!?

Idag fick jag besök av min lilla familj på jobbet. Varför kan dom inte bara bo här i stan för? Så att jag kan våldgästa dom i tid och otid. Fast då kanske dom skulle få för sig att göra detsamma hos mig och, brr -rysning, det skulle gå mig på nerverna. Naaaw... bara lite :)
Imorgon blir det till att strukturera upp vårt upplägg för kundkvällen, för min älskade chef har lite annat i tankarna just nu. Haha, idag frågade jag henne om vi har något bord att utnyttja på plats.

hon: "Jadå, det har vi och det svarta lakanet ska vi ta med att ha över!"
jag: "Bra, och vad ska vi ha på bordet?"
hon " jaaa....ehh...  ljusstakarna där kanske?"
jag "bara? ok jag punktar upp en lista imorgon, det är ju inte direkt ljusstakar vi säljer!"

[bak]

Det är ju underbart[tisdag -]

Äntligen har jag köpt hem diskmedel, wihoo... no more diskberg! Jag blir mycket lugnare av att det är rent runt omkring mig. Sedan kan jag trycka in framliggande saker i skåp och garderober utan något som helst system men det man inte ser mår man inte dåligt av....
Idag fyndade jag så smått på stan. ja smått var ordet för det var delvis på H&M barn. Tott tipsade om en stickad folkloreinspired väst för endast 98 kr. Jodå, den gick nätt och jämt igen. Förövrigt är jag rätt så trött på alla stickade plagg som svämmar över i butikerna. När det väl vankas helg vill man få vittring på partyplagg som dessvärre lyser med sin frånvaro. Det kan nämnligen bli så att vi slår till på en liten utgång på torsdag. vem vet!? Först på kvällen ska vi med jobbet till Palace för att medverka på tjejkvällen som anordnas av netgallerian, med modevisning, gör-om-mig, priser och erbjudanden.

Jag försöker förgäves ladda ner Sunes jul. Men det verkar som om jag får nöja mig med snuttarna på you tube. Aa minnen.

[Me me me]

Hej!

Jag har absolut ingenting av värde att skriva. Men ibland är det så skönt att bara bläppa på tangenterna och se sina tankar svart på vitt, för i hjärnan förstår jag inte vad jag tänker. Mestadels är det så mycket på en gång men ibland, dock väldigt sällan, totalt blankt. Det är det blanka jag vill träna mig på. Kanske meditera!? Det är nog väldigt nyttigt. Ibland tänker jag mest på mig själv. Ta tillexempel när man går på stan bland drivor av människor och massor att se och ta intryck av och det enda jag fokar på är hur jag går, ser ut och framstår. Sjukt! Men beroende på sinnesstämning så händer det att jag istället går och tycker synd om andra människor eller blir rörd (som när gulliga tanter och gubbar snubblar eller liknande) och får hugg i hjärtat. Också sjukt.
Fan, lägga energi på viktigare saker är mitt nyårslöfte, om jag nu kommer att ha ett.
Jahopp, luddigt!

[måndag -slippery]

Ok, vad är hemligheten? Hur tar människor sig framåt i detta väder? Varje steg jag tar ute så halkar jag. Tillochmed på de få ställen som faktiskt är grusade. Jag måste se lustig ut.
Jag hängde ett par timmar på jobbet förrut, för tydligen så kan jag inte hålla mig därifrån trots ledig dag. Jag måste vara den optimala att ha som anställd! Jag hade ett intressant samtal med en äldre kvinna som väntade på massage. Hon berättade hur mycket lättare allt blir med åren. Vad ofta jag hör det nu på sistonde. Det är nästan så att jag får medlidande blickar från höger och vänster från äldre som vill mena på att - lilla gumman, jag skulle aldrig vilja byta med dig men vänta några år du så ska du se att allt blir bättre!  Haha, ser jag så förstörd ut? Kanske...När kylan knackar på dörren åker championbandet fram och på! Hedligt, mycket hedligt...


[]

Usch, det är otäckt med snöoväder. Främst med tanke på alla bilolyckor. Snön är snygg att titta på, men någon närmare kontakt vill man inte ha. Blött och slaskigt eller snorhalt. Nej den gör sig bäst på bild, och möjligen i skidbackarna.

[söndag ---]

Uu jag och ciccibus sitter och data-nördar i soffan. Idag är jag väldigt oföretagsam och humöret går inte bara som en bergochdalbana utan som uppskjutet och fritt fall. Söndagsångesten har slagit sig rot i hjärnan och den är inte rolig kan jag lova. Kan endast dämpas (eller kanske förvärras?) med godis och diverse gottigheter.
Höh.. jaja... livet är underbart. Kände ni sarkasmen?Toves hår var nygjort; snyggt som fan!

[Årets första julfest]

Vad fan gör jag uppe nu? Skulle behöva minst en natts sömn till tror jag bestämt!
Lyckad gårdag. Vi fick verkligen in julkänsan till brasan, glögg med mandlar, lussebullar och sällskapsspel (lite halvhjärtat deltagande men men....) Det var så att vi tillochmed kände en inbillad doft av köttbullar och julskinka där ett tag.  I år börjar vi tidigt. Men det är lika så bra. Förra året försvann julen in i något diffust moln av flytt och jobb.
Men vad skedde med befolkningen? Skulle varenda j**el ut igår eller? Minst sagt mysko.
Nej nu ska jag nog gå och avlida eller liknande. Kanske åker hem till mor o far, OM jag orkar med att vara social och svara på tilltal. Hm, behöver en stunds bestänketid.
Aa nu fick jag värsta solljuset rätt på mig. Jag tycker ju inte om solen, kan det inte bara få vara mörkt och fridfullt idag?

ps glögg blir klibbigt under fötterna, å andra sidan samlas skiten på golvet i en klump utan att spridas runt :)


[all crap]

Ok, helt seriöst så har jag gått igenom vartenda hörn av min garderob för att hitta något vettigt att ha på mig imorgon. Hur kan det komma sig att det som verkar vara ett så klokt inköp till en början, bara blir skit och jävligt fult efter någon vecka? Nu måste jag hinna dra varvet på stan efter jobbet. Böh. Jobbigt. Julefin my ass

[Fredag -böh]

Ikväll har jag en MYYYYYYSSkväll (läs jävligt tråkigt och ensamt) Det enda som är mysigt med den här kvällen är den kommande sänggången. Eller nej, inte ens den. De senaste dagarna har jag haft svårt för att somna in, så det är mest en pärs these days. Men te't då? Nej inte det heller, skitäckligt.
Jag trodde att jag skulle ha en sen kvällskurs men dom dök upp redan vid halv fem. Jaha, hej, ok, välkomna, ska bara förbereda lite grann (rusar runt och möblerar om stolar och produkter, diskar vinglas). Så redan kl 7 gick jag ifrån jobbet. Men imogon ska jag jobba hela dagen, återigen men en massa kurser, och senare vi sammanstråla hos mig på glöggkväll. Och tanken till en början var diverse julbak, pyssel och julkort samt t-shirttryckande!(?) Men kan nog säga redan nu att det, mesta faller bort. Eller. Allt. Förutom glöggdrickandet då för jag har redan inhandlat det. Däremot så tillkommer slingning av mitt hår. Jag har sagt så länge nu att jag ska ta tag i det. Men jag ska inte ropa hej än! :)

Långt (uuh, ne tack inte igen) och ljusare


[Torsdag -haaard work]

Today har jag arbetat, men det var inte mycket till arbete större delen av dagen. Sååå lugnt alltså. Men det är förståligt, jag har inte heller något överskott att tala om när det gäller kosing. Så ni ickeexisterande handlande kunder; ni är förlåtna. Men däremot snälla, kom nu inte alla samtidigt så fort lönen trillar in, det blir så betyngande stressigt då!

Jösses, min lägenhet påminner så smått om en fjällstuga när man eldat och brassat på värmen uppe på en kylig bergstopp någonstans. Ialla fall när jag passerar elementen. Vanligtvis så skulle jag jubla högt vid den känslan MEN jag har städat och gnott ett bra tag nu ikväll, och då kan jag tala om att det varken behövs raggsockor eller brasa...
...Däremot en kanna isvatten.

[Låret?]

Men hallå, Lara Flynn Boyle vill ha tillbaka sitt lår. Så du som tog det, lämna genast tillbaka det till dess rättmätiga ägare!


[tisdag -ants]

Besökte the ants idag igen. Ah vad jag älskar att gå och klämma och känna på alla plagg. Även om jag inte hittade något så fick jag en halleluja moment. Jag skulle kunna plocka på mig massor, för potentiella plagg finns det,  men jag vet att det bara hänger och tar plats i garderoben om det inte känns hundra. Jag köpte däremot glöggmuggar och tillhörande skål.Systrarna Olsen som pinuppor... känns på något sätt fel

[måndag -efter helg]

Så, inflyttningsfest i lördags med massa brudar. (och massa vin... glup) Det var riktigt trevligt. Alla gick ut, men hela flocken drog snart vidare till Palace tydligen -utom jag som hade en kul kväll på Hugo med Arrebarre!
Hms. Vad annars nytt då? Inte ett dugg. Jag ser så oerhört mycket fram emot vår glöggkväll på lördag. AAaa och det är bara måndag. Så segt. Måste sysselsätta mig rejält i veckan så att den går undan!
Idag har jag bara jobbat ett fåtal timmar men det räckte gott och väl, för min nacke är helt paj efter helgen. Dum sovställning gör sig påmind. Men det ska jag allt ta och vibrera väck, om det nu är possible.

           

         

[torsdag -Are we human?]

Ikväll ska vi bjuda far på en försenad farsdag-pressis, nämligen bio. Så cosy't så...

Skinupdate: Still red. (hur kan jag för min själ tro att min vita kropp som inte fått se solen sedan v.29 i år klarar av 30 min i supersolarium? Jag = dumhuvud)

Nu ska jag ladda ner peppmusik för humöret sjunker mer och mer för varje dag.
Börjar tokgilla The killers nya - Human.


[onsdag - (päls)feber?]

Jag slog mig ner i soffan med Fredrik Pauluns Sannigen om GI i händerna som jag lånat av T (nä inte förrns nu har jag börjat med den, dåligt av mig). Intressanta ingående redogörelser för vad som verkligen händer i kroppen av intaget av olika kolhydrater. Jag kom en bit in, innan jag slumrade till. Vad sker? jag brukar aldrig somna dagtid, tar aldrig powernaps oavsett hur få timmars sömn jag fått under natten. Kan bara betyda en sak; jag måste vara sjuk.
Kan bero på det jobbiga dagsljuset jag fick mig en dos av idag, det hör inte till vanligheten det inte.
Imorse var jag på möte. Sedan gick jag en tur genom röda korsets butik och myrorna. Fasen vad mycket pälsar de har där nu. Kappor, långa som korta, mössor och kragar i olika nyanser. Jag ville verkligen ha med mig en kortis ut men hittade inte den perfekta. Men är ni ute efter någon, så tips -kolla myrorna!
 
Eller gör som Lindsay gjorde tidigare i år; sno en!!![red]

Dagens konstaterande: Det är verkligen solskyddsfaktor i mineralfoundation -every single inch of my body är röd FÖRUTOM ansiktet. Äh med viss överdrift.

[dusch med lush]

Det finns få saker som gör en så pass avslappnad som att dusha, ialla fall för mig. Jag vet inte hur länge jag stod där nyss, och vill helst inte veta heller ur miljösynpunkt. Jag testade en ny rengöring från lush, då man tar en liten nypa från en geggig klump och löddrar upp med vatten. Jag brukar gilla sådana som man inte redan blandat ut med vatten men den här var klurig. Visserligen skulle det vara lätt exfoliering men måste löddret utebli för det? Men jag får nog kläm på det vartefter ska ni se... I vilket fall heter den Angels of bare skin, för normal till torr hy och innehåller bl a mald mandel, lavendel och lugnande rosenolja, 69 kr /hg[tisdag -morgonhäng]

Jag vaknade upp till efter tio med malou, och hon hade besök av Odd Mollys chefsdesigner Karin Jimfelt Ghatan. Fan vad fina plagg alltså. Gillar den där  mixen av stickat, virkat, siden -grovt mot skirt. Och olika mönster och krusiduller. Synd bara att man måste vara minst en mil lång för att kunna bära upp en av de vackra långklänningarna.

                   

                   

         

[singer?]

just nu är jag i behov av en symaskin kom jag på när reklamen blängde på mig på dörrmattan. Varför köper jag mig aldrig någon? det är ju underbart skönt att kunna fixa, trixa och ändra när något är fel.  I vilket fall fanns det i Europris blad en Singer Tradition 2250, (vilket inte säger mig ett piss) för tusingen. Är det billigt? För så länge den syr rak- och sicksacksömmar så uppfyller den mina små krav.


[så måndag igen]

Nu är jag tydligen ledig imorgon också. Fan, man  blir ju bortskämd. Städat rent i min lya har jag avklarat ikväll så jag ska väl ta en runda på stan eller något annat minst lika givande.
Igår spenderade jag en bakiskväll med mormor, mamma och hennes syster framför bingolotto och med choklad och äppelkaka. Så jäkla hedligt. Men nu blir det andra bullar, eller helst inga bullar alls.
Tänkte också ta och försöka sola mig till någon sorts färg. Besökte solariet idag med käcc och ska ta tag i det imorgon också. Mycket p g a denna oförberedda papparazzibild från imorse.    

 


[Tillbakatitt -helg]

Höhöhö, från lördags... med vin i skallen. och Tove blir klämd!?
... som följd av förfest med lille C som var hemma.
ingen fest utan some moves

         

[onsdag]

Träning, jobb och svulla nötter, det har varit min dag. Men nu händer det grejer. Imorgon ska vi sminka ett gäng modeller till ett "blomsterprojekt", det är en florist som har gjort kreationer och utsmyckningar som hon ska fota. Blir lite spexat och kul. Sedan har jag tagit mig an en reklamfilm för ericsson som ska spelas in lördag- och söndagkväll. Där ska ungdomar make'as som ungdomar. As in för mörk foundation, tusen lager mascara och vita läppar!? Höhö
Lördagkväll blev vi också förfrågade om att hjälpa till, då kommer idolerna som hittills åkt ut ur idol tydligen till stan för att uppträda i Louis de geer tror jag. Så tiden får avgöra om det hinns med också! Jag som ville träffa mormor nu när hon kommer ner över helgen. ååå saknar! Jag hörde ryktesvägen att lille c ev. kommer hem en svänga också!? Saknar henne med! Vissa dagar har man en sådan fruktansvärd saknad efter alla. Häromdagen fick jag ett hugg i hjärtat när jag tänkte på min hund, Ida, som jag växte upp med. Det var min överbeskyddande syster! (dock ej hon på bilden)
[första måndagen i november]


Herregud, redan november, och snart jul. Vissa år längtar jag mer än andra till stämningen kring jul. Det beror nog helt på hur sinnet är. I år -tydligen öppet. Förra året gick det mig nästan helt obemärkt förbi, förutom massa extra jobbande.
Imorgon fyller farsgubben år och jag köpte lite pressisar idag. Ja, jag vet, ute i sista minuten. Men det blev ju bra ändå. Hoppas att han kan ha allt! ...Schh... Vi ska troligen möta upp mamma och fördelsedagsbarnet på eftermiddagen efter mammas present till honom ...Schh... och äta någonstans. Äh, varför detta hysch pysch han läser väl inte min blogg. eller!?
Idag har jag bara fixat med lite papper som skulle varit inne redan, men jag gillar tydligen att skjuta upp saker som inte är roliga. Och så har jag tränat lite, vilket behövdes efter en slapp helg.  Men skönast av allt är att jag tog tag i städning av lägenheten. Den har ju invarderats av syster m kompisar under halloween, inte för att det såg förjävligt ut men jag är ju sådan, lider av smutsfobi. Så nu är väggarna skurade och jag har satt på gamla gossip girl avsnitt. Ööh jag har sagt det förrut och jag säger det igen: Jag vill till New York!!
Igår fick jag mig en positiv överaskning -FACE i Uppsala sökte personal till januari. Vore ju perfa om jag kommer in på utbildningen där. Jag har redan skrivit ihop en ansökan men tänkte slå en pling först. Hoppas hoppas hoppas En av New York butikerna, jobba där? Yes please!

[söndag]

Idag känner jag för att spendera! Köpa något riktigt onödigt till mig själv. Jag har bänkat mig i Lisas säng med kaffe, kladdkaka (öuff, skiitgood) och med datorn som redskap ska jag banne mig shoppa något. Kanke en kamera, mobil eller något annat tekniskt som är roligt i 5 minuter att undersöka nya menyer eller inställningar.
Jag har haft en för övrigt slö helg med en jävla nackspärr. Det är lustigt eftersom att min chef hade det häromdagen, och det verkar smitta!? Och efter en promenad idag i kylan blev det inte bättre direkt. Det vore riktigt skönt att värma på en vetesäck  nu och ha runt nacken... eller ett bad. Bäst att passa på nu då jag inte har något badkar hemma hos mig.
Ehm, jahopp då ska jag ta och leta runt lite.

RSS 2.0