Terapishopping

Sagt och gjort, det blev stan efter jobbet idag. Och jag blev helt förstummad av att jag inte ens tittade åt kläderna. Har en down-period när det gäller kläder. Och up-period för skönhetsartiklar. Jag inhandlade en fuktkräm för halva priset på Yves Rocher, för känslig och blossande hy. Tänkte att det kan vara värt att testa den istället för clinique's som är flera hundra kronor dyrare. Sedan köpte jag en ögonkräm och lite produkter till håret. Bl a ett volympuder från Schwarzkoph. Har provat det tidigare och blivit positivt överraskad. Mina hårstrån är tjocka och många och har lätt att tyngdas ner av produkter istället för tvärtom. Jo, jag köpte en turkos mascara också från Viva la diva. Riktigt coolt med en naturlig make up i jordfärger, en svart eyeliner och så riktigt turkosa fransar. Hehe... For the weekend! Ville egentligen ha en lila men det hittade jag ingen.




Som grädde på moset

image42

Färgen på Eva Longorias klänning är en av mina favoritfärger men är otroligt svårburen. Skulle själv känna mig som en gräddbakelse... En mycket smickrade vinkel poserar hon i!

Underbar dröm

Åå jag drömde så härligt, nämnligen att jag blev med barn och det hann tillochmed komma ut och växa till två års ålder under natten. Drömmen kan ha varit en följd av att jag tittade på "unga mödrar" på kanal 5 och att min mage var uppsvälld igårkväll! En jättesött flicka fick jag.Som i vissa miljöer i drömmen förvandlades till en katt... annars kändes drömmen skapligt verklig.
Jag slutar kl 14 idag vilket känns konstigt att ha en hel halvdag tillgodo efteråt. Kommer antagligen driva runt på stan. Ska nog unna mig någon sorts skönhetsprodukt. Har spanat in clinique's nya redness solution både tvätt- och fuktkämen för känslig och blossande hy. Men jag har hört både gott och ont om clinique så jag vill helst ha ett litet prov först. Hoppas dom har det!
Jaha, jag ska väl ta och put some make up on. Omotiverat. Idag blir det blått och grått.



image41


Hejhej

Världens sexigaste kvinna?

Jag är inget stort fan av Scarlett Johanssons utseende. Har jättesvårt att se något sexigt med henne!

image40



Ti(sdag)digt

Inatt vaknade jag av att mobilen ringde och den första tanken som susade igenom mitt sömndruckna huvud var att "oh vad kul, någon som fylleringer, ska kolla nummret på eniro när jag vaknar". Men så ringde den igen och jag svarade. Det var min chef som ville att jag skulle öppna eftersom att hennes dotter är sjuk. Haha, och klockan var inte mindre än halv 7.
Nu är jag uppe och fit for fight vilket är mer än man kan säga efter samtalet.
Idag kommer pappa till jobbet och ska låta vår hudterapeut behandla honom med Ljusakupunktur. Det innebär att man tillför kroppen så kallat moxaljus som verkar i en frekvens som kroppen är intresserad av och mottaglig för. På så sätt återställer man ev obalanser i kroppens energi utan smärtsamma nålar eller hårdhänta händer.
Jag har själv provat lite och den lilla manickpinnen man mäter med känner verkligen av var man är nedsatt eller har ont.

image39

Birgitte Bardot...

image37

...en skönhet!

Våfflor och reafynd

Det är jättebra att glömma plånboken hemma när man går på stan. Blir så mycket billigare då. Dvs om man inte har en vän som är snäll och lånar ut sålänge. Så dagen skörd blev en clutchaxelväska i svart och vitt lack, på rean (endast 74,50:-) och två par shoes även de reafynd (49:- styck! eller 33,333..:- styck om man köper 3 par!!!)
  
    

Tidigare idag blev jag bjuden på våfflor hos farmor och farfar. Så sjukt länge sedan jag åt det. Och så sjukt gott sen... Mycket skvaller om han och hon som bor här och där och är släkt med den och den. Men det hör till.
Nu har jag varit i städtagen och ska strax hoppa in i duschen. Funderar även på att göra gelénaglar på mig själv men det kommer att ta hela kvällen. Kanske skjuter upp det till imorgon. Ett mörkrött lack trollar bort skavanker och ojämna naglar. Så får det bli tilsvidare!

God kväll




Lisas afro

Lisas afro


Shit, det håret!!

Jag färgade min systers hår förut och hon fick sträng tillsägelse att borsta igenom håret ORDENTLIGT först. "Ska jag platta det också?" Frågade hon. Why tänkte jag men med facit i handen fårstår jag. Hon har det största fluffet i världen tror jag. Riktigt afro. Och två förpackningar färg var ju snålt tilltaget av henne. Men imogron ska det kapas. Eller ja, ansas lite grann. Klippas ur som fan har jag sagt till henne.

Slökväll

Som vanligt tufft att gå upp imorse efter en utefredag. Och massa sminkningar på dagens schema.Helt färdig på bussen hem. Men förstås framåt kvällen blir man sugen på att hitta på något. Gårdagen var helt ok, dock förgäves letande efter våra span som inte syntes till. Haha...
Nej ikväll blir det tidig sömn som ska få fortgå till sent imorgon förmiddag. Jag har inga som helst planer på morgondagen och det gör mig väldigt stressad av någon anledning. Visst är det skönt med lediga dagar men det slår snabbt om till tristess. Ska färga Lisas hår imorgon men det tar inte hela dagen. Hms. Säkert en film eller två. Kanske en tur ute i friska luften!? Uuh ska man röra på sig.. Jag har självklart inte börjat med yoga än. DET kanske jag ska ta itu med. Ialla fall fixa medlemskort.
God kväll!


Mörk choklad är mums

Yes. Älskar när det är mycket att göra på jobbet. Lönefredag och många vill piffa till sig. Det märks att många väntar tills lönen trillar in med att köpa det som tagit slut. Har sett många tomma foundations och puderburkar, sådana basprodukter som går åt eftersom att man använder dem dagligen.
Nu har jag laddat upp med mörk choklad och kaffe (dagens middag) och lite musik för att komma i stämning. Inväntar Cicci som ska komma med hopp om att bli sminkad... hehe... Jodå, 5 minuter och en skvätt färg kan jag nog avvara. Lilla hjärtat. Hon har varit hos frisören nu på eftermiddagen och jag undrar hur resultatet blev. Hon lät nöjd på telefonen.
Jag hann med en sväng på stan idag och köpte potentiella kläder till kvällen nämnligen ett svart fodral från Gina Tricot, svarta jeans från Åhlens (de första jeansen jag köper på mycket länge bör tilläggas) och blusen på bilden från Indiska. Hade ställt in mig på den gula då jag spanande in den på hemsidan men den såg snarare grön ut i butiken, så nepp. Hittade också ett gäng rea-smycken från samma.

image32

Shower is power

Ibland är det bara för underbart att duscha. Speciellt om man fryser och är kall inpå skelettet. Då kan jag nog banne mig stå en timme. Och när det gått ett par dagar sedan håret fick sig en tvätt, då känns det extra lyxigt och man känner sig extra ren. Tack och lov är mitt hår så pass tåligt att jag inte behöver lägga ut massa pengar på schampo och balsam. Såvida det inte är dove jag preparerar mig med så funkar faktiskt det mesta. Såg i ÖoB's reklamblad att de har Vo5 för 10:- styck. Förstå vad man skulle spara in. Fast jag överdoserar nog rätt rejält. Den där rekommenderade klicken på måttet av en 5-krona har för mig vuxit till en hel spargris. Jag har jättesvårt att snåla på kropps-, hår- och hudvård. Svårutjobbade bodylotions går inte. Då behöver jag en flaska per insmorning, vilket blir en om dagen då jag alltid ger hela kroppen generöst av en fuktgivare.
Nu behöver jag engagera mig i någon bra bok. Måste låna Steig Larssons tredje bok Luftslottet som sprängdes och följa min idol; Lisbeth Salander. Jag sminkade en tjej för ett par veckor sedan som precis stämde in på den bild jag har av henne. Nehe, jag får antagligen gå in i tv'ns värld i brist på läsbart. En tidning hade inte varot helt fel heller. Mina prenumerationer på cosmopolitan och glamour kommer fortfarande hem till mina föräldrar och i händerna på mina lyckliga systrar. Måste adressändra snart. Orkar inte ta tag i sådant.


image30

Lindsay får sig också en dusch, kanske inte fullt så behaglig som en innomhus och med varmt vatten. JAG VILL OCKSÅ VARA SÅ SNYGG SOM HON trots äckelväder

The secret

Buhu, varför gör vädret så här mot mig? Regn och blask får mig att vilja krypa tillbaka till sängen. Och jag som hade beslutat mig för att locka håret idag men det kommer att bli rakt innan jag hinner fram till jobbet.
Inatt drömde jag att jag satt på ett plan på väg mot solen och värmen och jag kände verkligen hur jävla skönt det var. Om jag vill det tillräckligt mycket så kanske det blir verklighet. Jag har lånat filmen "The secret" av en kollega, vilken bygger på att man med vilja och positiva tankar kan komma dit man vill. Så snart kommer jag vara rik, frisk och lyckligt kär. Tänk vad bra. Men det är svårare än man tror, att alltid vara positiv. Ibland kommer jag på mig själv med att bara dömma och kritisera för mig helt okända människor. Jättedumt. Slutar genast! Ska nog se den med mamma i helgen. Hon och jag är allt lite spirituella och mottagliga.

image29

Klipptoklart

Jag fick just en aha-upplevelse. Lånade hem en relativt ny produkt som jag ännu inte hade utforskat; Bamboo walnut scrub (FACE Stockholm) och den var faktiskt riktigt skön. Proppad med välgörande ämnen och inte alltför grova peelingkorn. En ny favorit som jag ska försöka använda ett par gånger i veckan.  Jo visst ja, jag kapade ca 2 cm på mitt hår. Blev det jämnt? Äh, så gott som. Nu ska jag påbörja kvällsritualerna och komma i säng INNAN 12 ikväll. 

image28

Onsdag

Blä vad det är tråkigt att jobba när det inte händer något. Jag bara går och pillar bort damkorn från bänkarna. Nu vill jag ha helg. Och lön dessförinnan så att jag kan köpa mig en heeelt new outfit. Förra helgen var jag sådär laddad men nu jäklar. Det gör mycket hur man känner sig utvärtes också. Ett trist hår eller den där gamla framrotade topen som man haft ett antal gånger kan förstöra en hel kväll. Hm. Funderar på att färga håret aningens mörkare igen. I en enhetlig jämn färg. haha, jag är aldrig nöjd. Ska ialla fall klippa mig lite med nagelsaxen nu. To be continued...

image27

Fabulösa armband

Jag är en riktig sucker för armband. Ju mer dingel runt handlederna dessto bättre, gärna julgransvarning. Nee.. Har länge försökt hitta ett helvitt nitarmband och hade mina förhoppningar om Cocoo.se som har massa fina smycken men icke! Däremot hittade jag mycket annat fint tex ett stelt nitarmband 125:-, ett stelt skärpliknande 145:- och ett helt kompani i olika färger med peacemärke 85:- skall helst bäras ett par stycken samtidigt.

image26

Vägra solarium

Jag har inte solat solarium på hur länge som helst nu, och det känns faktiskt väldigt bra. Om inte annat kommer det att kännas bra om 20 år. När jag passerat 25-strecket kommer jag att stensatsa på min hy. Tänker att just nu är jag inte alltför sjysst med halvbra mat, ingen träning, för lite vatten och för mycket annan dryck. Men om några år kommer jag säkert leva sundare och då, först då tänker jag ge min hy det bästa. Alldeles för bortkastat nu! Men som sagt, solariet kan jag leva utan. Dessutom är det vackert med blek hy. I alla fall på vissa. Jag hör inte till den kategorin tyvärr men jag kan väl få låtsas!?
Så har jag den inpräntade reflexen när det gäller solpuder, att ju mer desto bättre. Ouu den är inte bra. Men det känns som om mitt ansikte blir så odefinierat utan. Jobbar på det.



image24

Man ska vara pinnsmal och naturlig skönhet för att vara snygg som blek.


Får feber på vintern

Snö? Vad hände? Just som man tagit fram lill-jackan så drabbas man av fenomenet snö. Vill inte, hatar kylan, hatar nederbörd. Nu blir jag ännu mer pepp på att åka utomlands. Men då ska jag allt hitta en billig resa alt. sista minuten ospec. Jag har hört från så många som tagit sista minuten att de då hamnat på jättebra, mångstjärninga hotell nära stranden. Jag har aldrig vågat chansa men nu jäklar.

 
Teneriffa. Ser det inte härligt ut? Mulet i dagsläget dock men värmen... nog ännu bättre om en månad
Tisdag
O 8 m/s. +22 / +18°C.
Mulet men uppehåll.


 Här är en bild från Gran Canaria när jag åkte med mina två änglar för... ojoj, typ 4 år sedan.

Storrutigt

image19



I och med att denna kvinna är min stora förebild (eller hur var det?) så tänker jag definitivt ta efter även denna outfit med den storrutiga svart/vita skjortan. Men var finner jag då en sådan?
Lindex har ett liknande plagg  Dock inte ens på snudden till samma. Får helt enkelt spana runt på stan. Herravdelningarna har mer av den sortens modeller.
Hittade däremot en väst på ellos.se  för bara 99 .- Den vill jag ha. Så troligen kommer jag att göra en beställning imorgon när jag har ork att leta fler fynd.
Förresten ska jag leta någon billig resa också. Min syster och jag känner att vi behöver lite solterapi. Teneriffa eventuellt i slutet av februari. Får se om vi kan lura med pappa också. Ni vet en sådan där av andra könet som alltid har guldbyxorna på ;)

Nu är måndagen gången och den har mest givit mig ångest. Ska fan bli skönt att inleda jobbveckan imorgon. Nya tag och absolut INGA godisköp!!

Ledig idag

Såklart när man väl är ledig så bara springer dagen iväg.  Jag har hittills roat mig med att rensa kameran på gamla (och nya bilder) och lagt upp dem på facebook. Se resultatet här Man måste ju hela tiden bekräfta att man finns och faktiskt gör saker. Bara massa press och stress.
Nu har jag en relativt trist vecka framför mig utan större utsvävningar i vardagen. Jo en grej; vi ska hjälpa till på en modellcasting imorgonkväll inför en fest- och bröllopsmässa i mars. Ska bli väldigt kul!


image18

jag och chris larvar oss på toaletten

Vilo- (sön)dag

Det är så fruktansvärt skönt att få sova ut efter en utekväll. Slippa gå upp och jobba. Det blev alltså utgång till sist igår och, jodå, jag lyckades återfå partygnistan vilket jag aldrig trodde. Chris och Tove kom till mig...

image16
   
... tog oss an lite cider, vin och skitsnack och runt 1-snåret begav vi oss till Hugo. Bättre musik än gårdagen men inte perfekt.





image17 

Nu ska jag fräscha till mig och åka tråkbuss till mamma och pappa. Det är så jobbigt styrigt att lösa biljett i dessa tider, orkar inte ta mig till pressbyrån först. Uuu







Nattkorvar

Imorse var det riktigt segt att komma upp. När mamma ringde och frågade om jag var pigg så svarade jag glatt att jodå, det var jag, kom ju hem rätt skapligt igårnatt. Jaha, närdå undrade hon. "Runt kvart i 3". Det tyckte då inte hon var en skaplig tid men vadå, vi var ju inte kvar tills det stängde ialla fall.
Vi kände oss lite ur jängorna igår och åkte hem och stekte korv istället. Får blir bättre upp ikväll. Uuu om jag orkar. Tänkte ta mig en power nap efter jobbet men körde igång med storstädnig i lägenheten istället. Dumt. Väldigt dumt känner jag nu. Jaja. En kaffe, lite the hives sen är humöret på topp. Försöker komma på någon nytt sätt att ha håret på... Fint med en fetingrosett på huvudet som Kirsten Dunst. Ska kila och rota fram något band.




image15





faller lätt

Nu sitter jag och häver i mig min morgonlatte, i samma veva som jag kör genom rutinsiterna. Och poff så fastnar blicken. Är det bara jag som nappar direkt på alla dessa prenumerationer av kortare variant där man får en "liten gåva"? Vet inte hur många jag har beställt nu. Upp till bevis när de slinker ner i postlådan. Men det är ju så billigt... eller!? Jag var endast ett litet klick ifrån att trycka hem denna

image13


Skitbra, om man inte redan prenumererar på tidningen och nyligen köpt en mascara... Skärp mig!

Ikväll blir det utgång. Längtar tills dagen är över och man får börja piffa sig. Chris har lovat att slinga mitt överhår också, slår fortfarande lite åt orange. Ta bort! Men silverschampot har verkligen hjälpt mig. L'oréal experts silver gloss protect system:

image14

Västa på

Är på jakt efter en svart väst att ha ovanpå en t-shirt size större, liknande Lindsay Lohans. Tänkte att man kunde fynda något sådant på rean men har ännu inte träffat på den rätta. I'll keep looking!




image12

Get the glow

image10



Gun Nowak har hängt på mineral-trenden, thank god, och låtit ta fram en färgad mineral-fuktkräm och en mineralfoundation med en undebar borste till utökning av FACE Stockholms sortiment. Rekommenderas varmt.  Man får ett sådant fräscht glow utan att bli för skimmrig. 
image11


Jag har förövrigt kört fast i det guldiga pigmentträsket. Såå trist. Men när man känner sig så grå och tråkig förövrigt så är det svårt att återfå insprationen till färger. Älskar blåa och lila ögonskuggor men har på något vis lagt dom åt sidan. Fy på mig. Återuppta genast!
Tips på bra basskuggor; mist (crémevit), russian caviar (mörkbrun), aubergine och black. Alla är matte eyeshadow's från FACE. got them all.

Idag hade jag två kurser, då jag sminkar ena halvan och kunden får göra efter mig, steg för steg. De flesta tror att de kommer gå ut från butiken som picasso men så har aldrig varit fallet. Det har jag allt sett till. Det vanligaste "felet" de flesta gör är att ta för mycket av produkterna på penslarna/borstarna. Alltid lättare att bättra på än att hålla på och ta bort en redan applicerad produkt. Nog om det, nu är jag ledig ;)

Sömnlös

Jobbig natt, jobbig sömn. Jag sov så oroligt och vaknade konstant under hela natten. Jag slår vad om att det är fullemåne! Dessutom hade jag smort in mig med dove's BUS och jag lär mig aldrig hur det känns. Kladdigt och torkar ta mig tusan aldrig in. Såå skön dusch nyss.
Här är några sömntips Som jag ändå tycker att jag följt hyfsat med undantag för... ne fan, finns nog lite att åtgärda åndå:

1. Ha rutiner. Gå upp vid samma tid varje morgon, även lördagar och söndagar. På det här sättet tränar du din inre klocka så att du somnar vid samma tid varje kväll.

2. Släpp tankarna. Om du är bekymrad över något, stig upp och skriv ner dina tankar. Det kan göra att problemet inte längre snurrar runt i huvudet på dig.

  3. Sov svalt. Håll rätt temperatur i sovrummet (omkring 16-19 grader).

  4. Sätt på strumpor. Sockor på fötterna kan vara ett sätt att råda bot på sömnlösheten. Det kan hjälpa kroppen att hitta rätt temperatur.

  5. Ta en tablett. Naturpreparat som valeriana och humle kan hjälpa.

  6. Kolla komforten. Försäkra dig om att sovrum, säng och sängkläder är bekväma.

  7. Lägg dig lätt. Undvik mäktig mat, ansträngande motion och alkohol i åtminstone fyra timmar innan du ska gå till sängs. Blodsockerfall kan dock göra så att man vaknar, så ett litet mellanmål två timmar före läggdags kan hjälpa.

  8. Rök inte! Rökning har en starkt stimulerande inverkan på adrenalinproduktionen. Undvik koffein efter klockan 16. En kopp kamomillte kan däremot hjälpa dig att somna.

  9. Gör rum för vila. Använd sovrummet för att sova, inte för att titta på tv eller arbeta.

10. Undvik el. Se till att du inte har några elektriska apparater nära huvudet. Den elektromagnetiska strålningen kan ha en störande inverkan på din sömnkvalitet.

  11. Drick rätt. Varm mjölk och banan innehåller aminosyror som kan hjälpa dig att somna. Du kan också prova att ta en kalcium- och magnesiumtablett på kvällen. Dessa ämnen hjälper musklerna att slappna av.

  12. Lyssna på band. Lyssna på avslappningsband, i en freestyle om du inte sover ensam, för att falla i sömn.

  13. Motionera lätt. Mjuk och måttlig motion varje dag hjälper dig att sova bättre. Energisk energi på kvällen håller dig vaken.

  14. Ta ett bad. Ett varmt, men inte hett, bad kan hjälpa dig att bli lugn. Tillsätt lite badsalt eller några droppar eterisk olja, till exempel lavendel som har avslappnande verkan. Tänd ett stearinljus och ligg kvar i minst en kvart.

  15. Ljudisolera. Om du sover tillsammans med någon som snarkar, fundera på att sova i olika rum. Eller köp öronproppar.

 16. Mörklägg. Se till att sovrummet är tillräckligt mörkt. Om du behöver stiga upp på natten, försök att inte tända ljuset eftersom det gör att kroppens inre klocka ställs om till vakenhet. Ögonmask kan hjälpa. När du vill vakna och bli pigg, släpp in ljuset - dra ifrån
 gardinerna och ställ dig vid fönstret.



Semlor

Semlor är något så sjukt underskattat. Igår när jag kom hem efter jobbet hade mamma varit i min lägenhet och smygit in en semla i kylen. Lyx-semla från lindahls. Gissa lyckan. Unnar mig aldrig något sådant på eget initiativ.
Det påminde mig om att jag måste boka en nyttig-semel-bakar-dag med Chris. Något så underbart som nyttiga semlor existerar förstås inte men däremot mindre onyttiga alternativ. Hittade ett möjligt recept att gå efter:

Mandelmassan:
100g sötmandel - gärna skalade
1dl minimjölk
2msk sirap
1dl sötningsmedel

Finhacka mandeln i så små bitar som möjligt och
häll i en kastrull tillsammans med minimjölken.
koka upp och låt puttra några minuter
Häll i sötningsmedlet och sirapen och mixa.
Låt svalna.

Grädden:
Milda Visp 20%
2tsk vaniljsocker (frivilligt)
Vispa så att du kan vända bunken uppåned utan att grädden åker ut.

Bullen:
25g flytande margarin
1 1/4dl minimjölk
12,5g jäst (den blåa)
½dl kvarg/lättkesella
1tskmalen kardemumma
½dl sötningsmedel
4-5dl grovt rågmjöl

Smält margarinet och häll i mjölken,
värm tills det är fingervarmt.
I med jästen och rör om.
Släng i kvargen, kardemunnan och sötningsmedlet - blanda.
Blanda i mjölet lite för sig tills degen blir fast men
fortfarande är lite kladdig.
Låt jäsa under handduk i 30 min.
Sätt ugnen på 250 grader.
Baka ut och gör bullarna i lagom storlek
Låt jäsa under handduk i 20 min.
Pensla bullarna med vispat ägg och stoppa in i
ugnen i 5-6 min.
Ta ut och låt svalna lite.
Dela bullarna där du vill, gröp ur underdelen och fyll ut
med mandelmassan och lägg sedan på en klick grädde.
På med locket och lite floursocker.




image9             Eller så kan man köpa ett par söta semmelörhängen!?

Seg onsdag

Idag är en typisk seg-dag då sminket söker sig långt under ögonen och håret bara slickar sig fast längs sidorna. Hata tyngdlagen!
Inga kunder i butiken idag så det blev sysselsättning skitsnack kombinerat med lite skyltning. Dagens höjdpunkter var reafynden 2 för 99 kr på BikBok, valde en kjol och ett svart baslinne, och mobilbytet. Jag föll för designen på samsung u700 och har hatat den från dag ett. Touch-knappar. Totalt hopplöst. Så nu har jag haft den på upplåsning ett par veckor och fick idag napp på en bytesaffär. Imorgon blir det av och jag blir istället ägare av en sonyericsson k800i. Helt ok kamera på den också.

image8

Terapi tack

Min hjärna skriker efter terapishopping. Och min garderob. Det känns som om jag ändå förnyar hela tiden men ett nyinköpt plagg tar plats och skuggar ett gammalt som därmed glöms bort. Det jag är i störst behov av just nu är ett par jeans. Har levt i leggings och tights ett bra tag nu och behöver komma in i jeans-eran igen. Men det är det tråkigaste jag vet, att prova jeans. Usch för osmickrande provrum, värme och stress. Brukar oftast köpa oprovat och testa kläderna hemma i lugn och ro.
Nu (och det är NU) vill jag ha;

mörka stuprörsjeans
svart skinnkjol (min förra kunde användas en gång innan dragkedjan gick sönder)
majsgul blus
vinröda höga pumps
bomberjacka


sen skulle jag vara nöjd... ett tag. 

H&M's vårkollektion har en massa härliga plagg varav favoriterna bomberjackan och kjolen:

image7




Nu ska jag försöka släcka ner datorn för ikväll. Springer som en yr HÖNA mellan en film och dumburken. "Det är en dag imorgon också" Dumt uttrycket. Talar helt emot "Lev varje dag som om det vore den sista".


Project no 2

Bestämde mig just för att inleda mitt andra projekt vilket är att komma igång med lite yoga. I och med att jag har friskis och svettis 10 m från jobbet så är inga undanflykter acceptabla längre. Har ofta stått i fönstret och tittat upp på de duktiga själarna so skuttar runt som energiknippen. Men som sagt -yoga, like mjukstart sådär innan jag återfår konditionen. Ouää det är så segt när man slöat till i alltför många månader. Jaja, men nu så. Ska bli Amy Winehouse look-a-like = fågelunge. Nää

image5


God lunch

Åå har inte satt min mob på alarm förrän... om 10 min och ändå är jag uppe. Postgubbar - välkomna när man väntar på något, annars... ne.
Idag blir det att komma igång och jobba, börjar så sent som kl 1. Sköönt. Då står brudutprovning på schemat. Alltid roligt!
Som vanligt är jag i konstant jakt på något projekt. Just nu är det min hy som skriker efter hjälp. Och det innebär att köpa bra produkter vilket i sin tur innebär att punga upp med en tusing. Känns sådär. Ska försöka snylta prover på stan för att känna på produkterna hemma. Man vill ju inte "köpa grisen i säcken". (spyr på det uttrycket) Dessutom är det nog time att satsa på något pre-anti-age. Åldersnojja när man är 21 bådar inte gott.



Anna och jag från helgens bravader


image5

Måndag med söndags-ångest

Nu är man hemkommen från Göteborg och otroligt trött. Det blev en 2-dagars lör, sön. Därmed känns denna måndag som en typisk söndag med ledlös kropp, huvudet vill neråt mot marken och humöret är väl inte riktigt på topp. Men kul var det, och värt! Chris mobil  blev dock stulen så det drog ner lite. Förjäkligt att bli av med alla nummer bara. En mobil är ersättningsbar men innehållet är det värre med.

Har nu slitit upp min packning och placerat allt på dess rätta plats. Älskar ordning. Väskan var några plagg rikare men hade kunnat proppats med div rea-fynd. En annan gång när ekonomin tillåter!
Ska nu spana runt lite på facebook (ett intresse jag är mindre stolt över) och sedan dumglo mig till sömns på tv.

Hejhej



image2


 

Victoria Beckham poppar upp. Haha, Gullig!

Nytt år, ny blogg

Aaa... refreshment! Älskar att starta om på nytt. Även om sådana löften lätt faller tillbaka i gamla mönster så ger det mig lite ro i själen, ialla fall till en början.
Det här året har jag inget konkret nyårslöfte. Dumt kanske, men de är ju ändå så otroligt svåra att hålla. "Jag ska börja träna" bla bla "jag ska börja äta nyttigt" bla  bla. Nej, 2008 ska jag bara ha jävligt kul! Much better.
Och hittills har det väl gått helt ok. Inte klagat och ojjat mig så mycket över diverse krempor och inbillade åkommor, utan mest bara njutit. Och fortsättningsvis ska jag bege mig till Göteborg imorgon efter jobbet och prova utelivet där med ett par härliga damer.
Dock har jag såhär i början på året (i ett försök att förnya mig) förstört mitt hår. Mindre kul. Skulle häromkvällen börja färga utväxten och blondera håret.. på mig själv. Resultatet? Jo, GULT. Haha. Jag har öst i silverschampo så fort jag haft en ledig stund över. Och fläckigt? jaja, du anar inte. Allt besvär bara för att jag beställde löshår som var för ljust och för kallt i färgen.  Blir skitbra det där.

Nu ska jag fixa mig inför arbetsdagen som väntar. 

Lägger också upp en bild på Liza och mig från ett mycket lyckat nyårsfirande!

Hej
 
image2

RSS 2.0